MinByAalborg.dk

H.M. Dronning Mary Fejrer Aalborg Universitets 50-års Jubilæum d.19. april

27 marts, 2024 | 10:00
- Af Vagthavende
Aalborg Universitet kan fejre 50 år med en imponerende historie præget af forskning, innovation og engagement. H.M. Dronning Mary vil deltage i jubilæumsfesten fredag den 19. april og bidrage til at hylde universitetets betydningsfulde bidrag til samfundet. Universitetet, grundlagt i Nordjylland, har gennem årene udviklet sig til en nøglespiller i løsningen af samtidens store udfordringer. ... Læs mere
Info:
flag
Foto: Mark König - Unsplash

Aalborg Universitet kan fejre 50 år med en imponerende historie præget af forskning, innovation og engagement. H.M. Dronning Mary vil deltage i jubilæumsfesten fredag den 19. april og bidrage til at hylde universitetets betydningsfulde bidrag til samfundet.

Universitetet, grundlagt i Nordjylland, har gennem årene udviklet sig til en nøglespiller i løsningen af samtidens store udfordringer. Med fokus på forskning af international klasse og en unik læringsmodel baseret på problembaseret læring (PBL), har Aalborg Universitet skabt en platform for samarbejde og innovation.

Dronning Margrethe II markerede universitetets betydning ved indvielsen i 1974 og understregede vigtigheden af at give nordjyske unge mulighed for uddannelse i deres eget område.

Jubilæumsfejringen vil finde sted på Musikkens Hus i Aalborg med et spændende program inklusive taler, prisoverrækkelser og kunstneriske indslag. Det er en anledning til at anerkende universitetets fortsatte engagement i at forme fremtidens generationer og bidrage til samfundets udvikling.

Faktaboks:

  • Aalborg Universitet blev grundlagt i Nordjylland for 50 år siden.
  • Universitetet har været en drivkraft bag forskning, innovation og samfundsudvikling.
  • Dronning Margrethe II fremhævede universitetets betydning ved indvielsen i 1974.
  • Jubilæumsfejringen finder sted den 19. april 2024 på Musikkens Hus i Aalborg.
DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Aalborg Universitet
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt