Succes

Har du empati, sans for økonomi og lyst til at hjælpe?

Café Exit støtter indsatte og tidligere indsatte i processen mod en kriminalitetsfri tilværelse. Gæld kan være en stor bremseklods og forhindring især for udsatte borgere som indsatte og ex-kriminelle. Det kan du hjælpe med som frivillig gældsrådgiver.

Studiepraktik på Aalborg Universitet

Studiepraktik er din mulighed for at opleve, hvordan det er at studere på en af Aalborg Universitets mange uddannelser. Du får et 3-dages forløb, hvor du kan stifte bekendtskab med blandt andet studiemiljøet og faciliteterne.

Det var smerterne, der gjorde, at jeg gled ind i et forbrug af hash

Kan der være grunde til at ryge hash andet end at blive skæv? For nogle kan være dét, der gør hverdagen udholdelig. Jeg rakte ud til M, der lider af slidgigt for at høre hans historie 

50 år med EU-medlemskab

EU har gennem fem årtier trukket fronter op i dansk politik, og medlemskabet har på godt og ondt formet vores samfund. Tirsdag den 4. oktober kan du være med til en debat om Danmarks fortid og fremtid i EU på Aalborg Bibliotek.

De sunde vaner udfordres

Måske skal du til at spare sammen, hvis du er en af de mange danskere der bliver høj af at kaste med traktordæk eller udøve compound movements a 4 supersets med 12 gentagelser til failure af lunges og squats.

Regnvejr kan også være sjovt

Lørdag formiddag er der rig mulighed for at finde dit indre legebarn frem. Mange har fri fra arbejde, og vejrprognoserne forudser regn over Aalborg. Så find gummistøvlerne frem og brug formiddagen på at hoppe i vandpytter.

Fantasi gør os hele

I det improvisatoriske teaterkoncept ‘Der Var engang’ er børnene med til at styre fortællingens gang. De bliver inviteret med helt op på scenen og med lidt hjælp fra kostumer og rekvisitter, er man pludselig en hjertesyg muldvarp eller en skrap fe.

Selv en teenager kan blokere MitID

Sådan lyder udmeldingen fra Jan Kaastrup, der er partner i it-sikkerhedsfirmaet CSIS efter et forsøg udført af Version2 under fagbladet Ingeniøren. Den ringe sikkerhed forundrer og chokerer både brugere og eksperter indenfor cybersikkerhed.

Mæsk dig i gratis idrætsbuffet

Hvad enten du er nysgerrig på fægtning, SUP, krolf, squash, zumba, floorball eller noget helt syvende, så er der mulighed for at vælge og vrage i næste uge hvor hele Danmarks Motionsuge vender tilbage.

Kategorier

Mest læste nyheder
Seneste nyheder

Nyheder