Stofa contra Bredbånd Nord.

I Aalborg er det primært Stofa og Bredbånd Nord der sidder på fastnet-markedet.
Stofa har ingen aktuelle planer om 4K i de næste 2-3 år, mens Bredbånd Nord forventer at levere i 2016.

Bredbåndssammenslutningen Waoo! løber nu for 5. år i træk med titlen ”Danmarks bedste internet”. I Aalborg Kommune er Waoo! repræsenteret ved Bredbånd Nord, og her har godt 21.450 husstande i kommunen Danmarks bedste internet. Stabil hastighed, der faktisk lever op til det lovede, er en af de væsentligste årsager.

Den uvildige årlige undersøgelse af danskernes foretrukne internetleverandør er netop blevet offentliggjort. Det er analyseinstituttet Loyalty Group, der hvert år spørger knap 3.000 danskere om tilfredsheden med deres internetleverandør, og her tager energiselskabernes fælles platform Waoo! nu førstepladsen for 5. år i træk.

I Aalborg Kommune er Waoo! repræsenteret via Bredbånd Nord, der er ejet af de nordjyske el-forbrugere via HEF, Nord Energi og Nyfors, og her er marketingdirektør Claus Frank Sørensen meget tilfreds med den blåstempling, som testen giver:

– Internetmarkedet er et relativt broget marked, og de mange internetprodukter skal da også tages med et vist gran salt. Det er jo eksempelvis ikke rimeligt, at en internetleverandør ikke overholder den hastighed, der loves, eller at kunderne kun får den lovede hastighed, hvis ingen andre på vejen eller i bygningen bruger internettet. Det er medvirkende til, at branchen mødes med en vis skepsis, og det er fuldt forståeligt, siger han og fortsætter: – Vi får jo netop også vores førsteplads, fordi vi leverer den hastighed, som kunderne er blevet lovet. Det er en selvfølge for os, der har en fiberbaseret platform, men andre teknologier kan ikke nødvendigvis gøre det samme.

Mere end hver 5. husstand i Aalborg Kommune har Bredbånd Nord i dag
Godt 21.450 private husstande i Aalborg Kommune får deres internet leveret fra Bredbånd Nord. Det svarer til mere end hver 5. af kommunens 102.968 husstande. Og kunderne er godt tilfredse med det nordjyske produkt – ikke mindst når det kommer til produktkvalitet. Det handler ifølge Claus Frank Sørensen om hele tiden at lytte til kundernes behov og flytte sig efter dem:

– Hvilke behov har den private husholdning anno 2016?
Det er et ekstremt vigtigt spørgsmål at stille sig, og det er altså noget, der hele tiden flytter sig. Lige nu lancerer en lang række TV-producenter 4K-fjernsyn, der betyder, at TV-billedet kan opbygges af ikke mindre end 4.000 pixels i TV-skærmens bredde. Det giver et hidtil uset skarpt billede, men hvis ikke dit TV-signal eller –boks understøtter den høje opløsning, så har du ikke meget gavn af et 4K-TV. Derfor er vi nu i gang med at udrulle en TV-boks, der understøtter 4K. Et andet eksempel er, at flere og flere familier efterspørger fuld WiFi-dækning i hele huset og måske haven. Også her er vi på vej med en ny løsning, der trådløst forstærker signalet, så alle børneværelser, 1. sal, kælderen, garagen og måske haven også har lynhurtigt bredbånd, forklarer han.

Waoo! leverer internet, TV og telefoni til Bredbånd Nord, FIBIA Vest, FIBIA Øst, AURA Fiber, Energi Fyn, nef Fonden, EnergiMidt og Bornfiber, og det er 5. år i træk, at Waoo!s internet kåres til Danmarks bedste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *