Nyheder fra SportsLIV

Piraterne gik ned med mus og mænd

Aalborg Pirates blev, på trods af en stærk åbning, de små mod Herning Blue Fox

Succes med idrætsskolemodeller hos Aalborg Elitesport

Først var det Idrætsgymnastik, så kom Ishockey med. Og med Håndbold og Badminton er Elitesport Aalborg nu oppe på at tilbyde idrætsskolemodeller i fire sportsgrene. Målet er introduktion til sportsgrenene af engagerede og professionelle instruktører og sørge for brobygning mellem skoler og klubber.

Revanche på Hornevej!

Efter det sidste vanvittige 3-4-opgør mod AaB, hvor de lokale Vejgaard-drenge desværre måtte tage slukørede hjem, er der i den grad lagt op til en intens revanche

Fem tidligere stjerner starter sportsfirma med base i Aalborg

2tal Sport hedder den nye virksomhed, som fem danske badmintonprofiler – med alsidige og forskellige kompetencer – i dag har startet op.

Langholt Sports Klub støttes gennem OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Langholt Sports Klub hver gang bilen tankes. Hos Langholt Sports Klub kan du blandt andet dyrke fodbold, badminton og Krolf.

Basketball-sæsonen starter for Vikingerne

1. divisions-holdet Aalborg Vikings har pudset hjelmene og starter deres første togt på hjemmebane lørdag d. 10/9 kl 14.00

Danmarksmesterskabet i fodbold for socialt udsatte spilles i Aalborg

Der skal dribles, jubles og hygges på livet løs, når OMBOLD og Aalborg Kommune den 16. og 17. september afholder Danmarksmesterskabet i gadefodbold for mennesker, der kæmper med hjemløshed, stofmisbrug eller andre sociale udfordringer.

Danske surfere fortsætter medaljehøst ved EM i Hvide Sande

De danske surfere er ikke til at stoppe ved EM i standup paddling, der afvikles i denne uge i Hvide Sande. Efter onsdagens sejladser, kunne der lægges endnu en medalje til medaljehøsten, der nu tæller fem i alt.

Gratis handicapsurfing på WATERZ i Hvide Sande

Der er noget for alle, når Hvide Sande i denne uge indtages af vandsportsudøvere fra hele verden. Surfskolen Blue Spirit inviterer for eksempel mennesker med handicap med en tur på vandet.

Caroline Küntzel vinder guld ved EM i SUP i Hvide Sande

Danmark har hentet fire medaljer på to dage: To guld og to bronze.

Danske surfere fra kurs imod medaljer ved EM i Hvide Sande

Når EM i standup paddling starter i Hvide Sande lørdag, er der store forventninger om danske podiepladser. Det er specielt fokus på 20-årige Christian K. Andersen hos seniorerne og kun 15-årige Asger Wohlert Smidt hos juniorerne.

Veteran ishockeyturnering i Aalborg med amerikansk deltagelse

I uge 34 2022 skal veteranforeningen Operators Hockey Club, i samarbejde med Aalborg Kommune, og med hjælp fra Forsvarets Veterancenter samt Trænregimentet, være værter for en stor ishockeyturnering.

Superligakamp i Aalborg afviklet i god ro og orden

Efter slutfløjtet på Aalborg Portland Park var Nordjyllands Politi særligt synlige i området for at skabe tryghed for tilskuerne. Det lykkedes, og den efterfølgende situation blev afviklet i god ro og orden blandt tilskuerne.

Bowlingkvinder snuppede EM-bronze i Aalborg

De danske bowlingkvinder dystede i disciplinen teams i Aalborg, men nåede desværre ikke finalen. De fik dog hængt en flot bronzemedalje om halsen foran hjemmepublikum.

Sølvmedalje, nordisk og dansk rekord i EM-svømning

Onsdag triumferede den danske svømmer fra Aalborg Svømmeklub, Helena Rosendahl Bach til EM-svømning i Rom. Her hev hun ikke alene en sølvmedalje, men også nordisk og dansk rekord med hjem i 200 m. butterfly.

Aalborgensiske Benjamin Lobo Vedel trak sig fra semifinale

Benjamin Lobo Vedel trak sig tidligere i dag fra EM-semifinalen i 400 meter. Det gjorde han på baggrund af en mulig skade.

Friday Night Skate vender tilbage

Fredag den 19. august kan du lufte rulleskøjterne i Aalborgs gader sammen med andre aalborgensere.

Plant regnskov med dine gamle kondisko

Skoforhandleren The Athletes’s Foot (TAF) tilbyder lige nu alle kunder et gavekort på 100 kr. for hvert par indleverede kondisko, der indgår i TAFS sortiment. For hvert par sko, der indleveres, donerer TAF penge til plantning af et hurtigt voksende balsatræ i den ecuadorianske regnskov.

Aalborg Kommune: Elcykler kan styrke sundhed og mobilitet i landdistriktet

Efter succesrige elcykel-projekter i Frejlev og Vodskov vil Aalborg Kommune nu sætte gang i et større forsøg med elcykler i landdistriktet. Kommunens landdistrikt er glade for initiativet. Informationsmøde 24. august.

Veteran Match 2022 med aalborgensisk deltagelse

Veteran Match, der hylder og hjælper veteraner i beskæftigelse, skydes i gang på Flagdagen 5. september. Målet er anerkendelse og jobhjælp til Danmarks veteraner. Aalborg deltager både med hyldestkampe og jobmatch.

Husk cykelhjelmen, vis hensyn og tænk dig om – august er højsæson for fritidsulykker

Skolestart giver flere børn i trafikken, legepladserne er fyldte igen og mange starter på nye idræts- og sportsaktiviteter. Særligt kommer folk galt afsted med hjernerystelse, brækkede arme eller ben og overrevene ledbånd.

Aalborgensisk håb til EM i svømning

Torsdag starter EM i Svømning i Rom, og her er Danmark repræsenteret af aalborgensiske Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub. Hun skal svømme 200 meter butterfly.

Ny sponsoraftale til AaB Floorball

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte AaB Floorball hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Kom med til Curling Kick-off i Aalborg

Siden curling var på programmet til OL i Beijing har interessen været større end ellers i den oversete sport. I den forbindelse kan du komme med på kick-off kursus hos Aalborg Curling Klub fra 17. august.

Politiet melder om gode takter ved fodboldkampen mellem AaB og FCK

Fodbolden har været i højsædet søndag aften på Aalborg Portland Park. Nordjyllands Politi takker for relativt god ro og orden.

Politiet var klar til udsolgt fodboldkamp i Aalborg

Der var lagt op til fodboldfest denne søndag aften, da AaB og FCK mødtes på Aalborg Portland Park. Stemningen var god forud for kampen, og Nordjyllands Politi var klar til at følge begivenhedernes gang.

Unge mennesker får en unik rejse til søs ved Tall Ship Races 2022

Aalborg Kommune sender 100 unge trainees med ombord på nogle af verdens smukkeste sejlskibe, når Aalborg er sluthavn under The Tall Ships Races 2022. De unge sejler med fra Antwerpen til Aalborg. Formålet med The Tall Ships Races er nemlig at give unge mennesker en unik rejse til søs.

Hele Nordjyllands Håndsrækning går til Safe House i Jomfru Ane Gade

Til efteråret modtager Safe House Aalborg prisen “Hele Nordjyllands Håndsrækning”. De er blevet udvalgt som modtageren af AaB’s fans.

Sidemakker Cycling Club går i luften i Aalborg

Onsdag den 20. juli går Sidemakker Cycling Club i luften i Aalborg. Det er et gratis tilbud til alle aalborgensere som elsker cykling og socialt samvær. Hvis Tour de France har givet dig mod på at komme op på jernhesten, er dette en oplagt mulighed.

Tour-feberen har ramt Aalborg: Flest cykelskader i 20 måneder

Sammen med resten af landet er Aalborg ramt af tour-feberen i øjeblikket. Det viser, antallet af sager, hvor en person er kommet til skade på cyklen, som i øjeblikket er det højeste i 20 måneder ifølge ny opgørelse fra Topdanmark.

Aalborg City sætter storskærme op til Tour-glade aalborgensere

De tour-glade aalborgensere behøver ikke sidde hjemme foran fjernsynet for at følge med i dette års Tour de France. Aalborg City sætter storskærme op i midtbyen og sørger for, at der kan shoppes og følges med i cykelløbet på samme tid.

DM-ugen er kommet for at blive

Danmarks første DM-uge har været en gigantisk succes og vender tilbage til Aalborg i 2023. Mere end 200 danske mestre er fundet på få dage, og både store og små sportsgrene er blevet heppet på af et stort antal besøgende.

Aalborgensiske medaljer til DM i atletik

De forgangne dage er der ligesom i mange andre sportsgrene blevet afviklet DM i atletik i Aalborg. Her har de aalborgensiske atleter klaret sig ganske udmærket og hevet flere medaljer med hjem til byen.

Flere Aalborgensiske medaljer i DM-svømning

Torsdag og fredag har der været flittig gang i svømmebassinet, da der er blevet afholdt DM-svømning. Adskillige Aalborgensiske atleter svømmede funklende nye medaljer hjem til byen på forskellige distancer.

Bilister på afveje under cykel-DM

Det er ingen hemmelighed, at der er DM-uge i Aalborg lige nu. Det er heller ingen hemmelighed, at visse veje er spærret eller kan være udfordrende i trafikken grundet det store menneske- og aktivitetspres. Alligevel opstod der problemer under gårsdagens cykel-DM.

DM i enkeltstart – den legendariske styrkeprøve endte i et historisk drama

I går (torsdag) blev de nye danmarksmestre i enkeltstart kåret under DM-ugen i Aalborg. Der var historisk drama for eliteherrerne med spænding helt frem til afgørelsen.

Politi bruger mundbind under DM-ugen i Aalborg

Under DM-ugen i Aalborg kan man se politibetjente bære mundbind. Det er blot et hensyn til sportsudøvere og samarbejdspartnere, oplyser Nordjyllands Politi.

Nye danske mestre i BMX fundet onsdag

De nye danske mestre i BMX blev de første til at få medaljer ved DM-ugen i Aalborg.

DM i enkeltstart – den legendariske styrkeprøve køres i dag

Torsdag den 23. juni sendes rytterne afsted, til det man med rette kan kalde
kampen mod uret. Fire klasser, fra junior kvinder til herre elite, sendes afsted på enkeltstarten, med første start klokken 13:00.

Aalborg-svømmer i VM-finalen

Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub har svømmet sig direkte i VM-finalen for 200 meter butterfly i Budapest. Det gjorde hun tirsdag aften med en ny personlig rekord.

BMX åbner DM-ugen i Aalborg

De nationale mesterskaber i cykling afvikles under DM-ugen i Aalborg, og vi åbner ugen med et brag – BMX er første disciplin der kårer en dansk mester.

Kom med til firmaturnering i Counter-Strike

Verdens mest berømte skydespil skal endnu en gang på banen, når der skal afholdes firmaturnering i Counter-Strike. En lang række virksomheder stiller til start med fyldte pistoler, når Aalborg Firmaidræt og esport-arenaen Exzentriq inviterer til den årlige firmacup.

Stor betydning når Aalborg er vært for DM i tennis

Fra den 20.-26. juni danner Aalborg rammen om DM i tennis. Det er Aalborg Tennisklub, der sammen med en række frivillige lægger baner til det store event. Og det er stort for både klub og spillere.

Sæsonstart for historisk kampsport i Aalborg

I Ihwar i Aalborg trænes der historisk kampsport. Det er en sport som så meget andet kontaktsport og beskrives som en blanding af fægtning og karate. Tirsdag den 2. august er der sæsonstart for netop denne sport.

Skoler fra Aalborg deltager i Skole-OL-finalerne

Flere end 44.000 skoleelever har gennem året dystet i forskellige sportsgrene i Skole OL-regi. Heriblandt er der også elever fra Aalborg. I disse dage afvikles finalerne i Billund med deltagelse af skoler fra hele Danmark.

Få nyt græs under fødderne med IDRÆTSMØDET

På IDRÆTSMØDET er der mange muligheder for at komme ud og være aktiv. Du kan blandt andet prøve en ny golfbane.

Hold fra Aalborg vandt “Vi cykler til arbejde”

7,5 millioner kilometer cyklede deltagerne i VI CYKLER TIL ARBEJDE kampagnen i maj måned. Det svarer til 187 gange rundt om Jorden. Nu er alle vinderne af kampagnen fundet. Førstepræmien gik til et hold fra Aalborg.

Aalborg nyt fra Le Mans: Marco Sørensen fører i GTE Am-klassen

Siden i går har det klassiske franske racerløb Le Mans været i gang. I øjeblikket fører Marco Sørensen fra Aalborg i GTE Am-klassen.

Program for DM-ugen i Aalborg: 180 danmarksmestre skal kåres på fire dage

Med flere end 180 danmarksmesterskaber i 52 sportsgrene er der lagt op til store sportslige oplevelser, når DM-ugen afholdes i Aalborg fra den 23.-26. juni. Nu er det mangfoldige program klar.

LykkeLiga er nomineret til Kulturministerens Idrætspris 2022

Da Rikke Nielsen manglende et håndboldhold til hendes datter med downs syndrom, startede hun LykkeLiga. Efter kort tid spillede 40 udviklingshæmmede børn håndbold i Gistrup. Nu er holdet nomineret til Kulturministerens Idrætspris 2022.

DM-ugen har lanceret en app

Når DM-ugen løber af stablen i Aalborg om en måned, kommer der til at foregå så mange ting og spændende sportsgrene, at det kan være svært at hitte rede i. Det hjælper DM-ugen dog med ved lancering af deres nye app.

Verdens bedste Nikolaj i Aalborghallen

Mandag den 30. maj kan du møde landstræneren for de danske håndboldherrer i et unikt foredrag. Han gæster Aalborghallen og lader dig komme helt tæt på ‘Verdens bedste Nikolaj’, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien.

7 millimeter gør stor forskel til DM-ugen i Aalborg

Den første DM-uge i Danmark er lige om hjørnet, og det betyder, at mange klubber og arenaer i Aalborg Kommune er i fuld gang med at få opgraderet faciliteterne. Svømmebassinet er blevet forlænget 7 millimeter – en helt afgørende detalje.

Opgøret mellem AaB og Brøndby forløb uden optøjer

Nordjyllands Politi var tilstede i Aalborg midtby og ved Aalborg Portland Park søndag den 15. maj 2022 både før, under og efter opgøret mellem AaB og Brøndby IF. Mødet mellem de mange fans blev afviklet i ro og orden politimæssigt set.

Rekordmange løber med til Royal Run i år

8.510 mennesker er i skrivende stund meldt til Royal Run i Aalborg i 2022. Det er mindre end 2021, men det er stadig muligt at tilmelde sig. På landsplan deltager rekordmange i årets løb.

DM i landevejscykling kommer til Aalborg

De lokale cykelryttere jubler, efter det tirsdag blev afsløret, at DM i landevejscykling skal rulle igennem de aalborgensiske gader. Det sker i forbindelse med den kommende DM-uge til juni.

Aalborg er klar til cykling ved DM-ugen

Aalborg er klar til at være værtsby for Danmarks første DM-uge, hvor cykling bliver en af de helt store sportsgrene. Der er udarbejdet rutekort, og cykelstjernerne er parate til at dyste i hele fire forskellige discipliner i løbet af ugen.

Alt for Damerne Kvindeløb 2022 i Aalborg

Venindehygge, fællesskab og en lækker t-shirt. Så bliver det næsten ikke bedre. 16. juni blænder Alt for Damerne Kvindeløb 2022 nemlig op for netop de elementer i årets event.

Aalborg 89ers indgår ny sponsoraftale

Et nyt sponsorsamarbejde mellem Aalborg 89ers og energiselskabet OK skal sørge for, at klubben kan udvikle sin ungdomsafdeling og dermed udbedre diverse faciliteter. Det er OK’s kunder, der sparer pengene op til klubben, når de tanker.

Ruterne til Royal Run Aalborg er offentliggjort

Der er nu mindre end 1 måned til Royal Run Aalborg, og nu er ruterne endelig offentliggjort. Det har længe været kendt, at nogle af ruterne ville gå over Limfjordsbroen – nu kan du se de fulde ruter til alle distancer.

Aalborg som vært for historiens første DM-uge

Alt fra styrkeløft, svømning og flere end 50 andre sportsgrene samles til et brag af en eliteidrætsfest, når Aalborg er vært for den første DM-uge. Sporten rykkes ud i byens rum med udspring fra Limfjordsbroen og cykelløb i gaderne.

DGI Verdensholdet gymnast optræder i Aalborg

24-årige Sebastian Baand Larsen fra Aalborg har opnået noget, mange drømmer om. Nemlig at blive udtaget til DGI Verdensholdet og komme med på verdensturné. Nu vender han hjem på en Danmarksturné, som inkluderer Aalborg.

Efter festen kommer tømmermændene

Sådan ligger landet dog ikke for de ambitiøse Pirater, der allerede i tågerne af champagne og cigarrøg er ved at mønstre besætningen til næste sæsons titelforsvar.

DM-ugen: 50 sportsgrene dyster om over 180 guldmedaljer

Aalborg bliver vært for den første DM-uge, som bliver et dansk mini-OL den 23.-26. juni 2022, når alt fra styrkeløft, svømning, squash og mere end 50 andre sportsgrene samles til et brag af en fest med alt det bedste fra dansk eliteidræt.

Aalborg Håndbold får yderligere forstærkning: Simon Hald vender tilbage

Simon Hald må have været savnet af Aalborg Håndbold de sidste fire år, siden han i sommeren 2018 valgte at tage til Nordtyskland for at spille. I hvert fald har de nu underskrevet kontrakt, der kommer til at forbinde Hald til klubben efter næste sæson.

“Det er reklame”: Politikere skeptiske over AaB-gavlmaleri

Det gavlmaleri som AaB havde fået godkendelse til at opføre på Reberbansgade i det centrale Aalborg, mødes nu med et skeptisk blik fra lokalpolitiker Daniel Nyboe Andersen fra det Radikale Venstre, som mener maleriet vil være mere reklame end kunststykke.

Nyt padel-center i Aalborg

Sporten Padel stormer frem blandt både yngre og ældre. Det kan bedst beskrives som en blanding af tennis og squash. Nu begynder opførelsen af et nyt padel-center i Aalborg eller måske snarere en kapaciteten hos Padel Lounge i eternitområdet.

Walkin Nordjylland og Aalborg Havmarathon slutter begge af for enden af Limfjordstunnelen

Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du skal med til årets Aalborg Halvmarathon eller Walkin Nordjylland. I år afslutter begge arrangementer deres løb gennem Limfjordstunnelen og derefter på Aalborg Havnefront.

“Aalborgs Bedste” vender tilbage

Mandag den 4. april inviterer Aalborg Kommune byens atleter indenfor til et to timers langt show, hvor “Aalborgs Bedste” skal kåres. Og der er mange. Grundet corona er showet ikke blevet afviklet de seneste to år, og disse idrætsmestre skal nu også kåres.

Stine Rex skal løbe 217 kilometer i ørkensol

Som den første danske kvinde nogensinde skal den aalborgensiske ultraløber Stine Rex til sommer løbe verdens hårdeste løb. Det fortæller TV2 Nord. Løbet byder på 217 kilometer i 47 graders varme, når Death Valley Badwater Marathon byder indenfor til en løbetur i ørkensol.

Kom med til DM-ugen i Aalborg

Den 23.-26. juni 2022 afholder Dansk Idræts Forbund for første gang nogensinde DM-ugen. Der er lagt op til en storslået sportsfest med deltagelse af landets bedste atleter og største talenter med mere end 25 forskellige idrætsgrene.

Svane Cup er endelig tilbage

Efter to års ventetid kan vi nu endelig begynde at tælle dagene til Svane Cup 2022. De sidste to år er det blevet aflyst på grund af frk. Corona, men nu ser det endelig ud til at lykkedes, Svane Cup melder nemlig ud, at styregruppen arbejder på højtryk for at det hele bliver klar til Danmarks fedeste håndbold cup.

Åbent for tilmeldinger til Stafet For Livet i Aalborg

Den 27. august afholdes Stafet for Livet i Aalborg. Der er nu åbent for tilmeldinger, så du kan deltage alene eller som del af et hold til årets event. Kom, gå eller løb og saml ind til Kræftens Bekæmpelse til en dag i fællesskabets tegn.

Aalborg Håndbold er klar til finale og håndboldfest i Herning

I weekenden er den helt store håndboldfest i gang i boksen i Herning. Der spilles Final Four Santander Cup i Håndbold og selvfølgelig er Aalborg Håndbold med i finalen, som spilles søndag.

Dansk Blindesamfund og Parasport Danmark skal samarbejde om idrætstilbud

Nyt samarbejde mellem Dansk Blindesamfund og Parasport Danmark Det nye samarbejde mellem de to mastodonter skal resultere i flere idrætstilbud for børn og unge med synshandicap. Gennem et treårigt partnerskab skal der sikres bedre trivsel for unge mennesker, der til daglig lever med et handicap. Rigtig mange børn i Danmark er en del af foreningsidrætten og nyder hver dag at udfolde sig fysisk i en tryg ramme med deres jævnaldrende. Det er imidlertid ikke lige så lettilgængeligt for børn og unge med synshandicap at tage del i foreningslivet, men det vil Dansk Blindesamfund og Parasport Danmark lave om på. Derfor … Læs Mere

Flere kvinder efterspørger selvforsvar: Kom til Kvindernes Kampidrætsdag

Drabet på den 22-årige sygeplejerske studerende Mia Skadhauge Stevn har kun givet en øget utryghed for kvinder i Aalborg, og derfor er der flere kvinder, der melder sig til selvforsvar.  Siden drabet på Mia i sidste måned er der kommet et øget fokus på kvinders sikkerhed i gadelivet. Flere natteravne er kommet på banen, men for flere kvinder er dette ikke nok. Der har været en større efterspørgsel på selvforsvar og nu kan du prøve kampsporten af og måske blive bidt af det eller komme hjem med et par tips og tricks. DGI Kampidræt og Aalborg selvforsvar & Jujitsu Klub … Læs Mere

Flere kvinder skal ind i kampen – ny landsdækkende kampagne fra DGI

En ny, landsdækkende kampagne skal gøre op med fordomme omkring kvinder i kampsport, og få flere piger og kvinder til at dyrke kampsport. Kampsport er for mange mennesker en utilgængelig arena. Det er en udbredt misforståelse at kampsport er voldelig og skadende. Desuden kan kampsportens mange ritualer virke afskrækkende på nogle. Også piger og kvinder. Men kampsport og kampkunst indeholder samtidig et væld af kvaliteter, der både kan gavne den enkeltes fysiske og mentale udvikling. På trods af dette er blot 30 procent af medlemmerne i danske kampsportsklubber piger og kvinder. Den primære grund til dette er ifølge Sisse Rønne … Læs Mere

Klar på at kaste med sten og feje med koste? – Nu starter Kick-Off-kursus i curling

Vinter-OL 2022 er nu overstået, og det lykkedes desværre ikke for Danmark at hive bare en smule guld hjem. Men hvis der er én vintersport, som vi danskere er kendt for, så er det curling. De danske curlingkvinder vandt som bekendt sølv ved OL i Nagano i 1998, og siden da har interessen for curling været stor her i vores lille land, der starter med D og slutter med K. Nu har du muligheden for blive Danmarks næste medaljekandidat, og måske være med til at skaffe os guld i vores uofficielle nationalsport i enten 2026, 2030 eller i 2034. Kompetent … Læs Mere

Drømt om at træne AaB? Her er din chance!

AaB Akademiet søger lige nu nyt blod på trænerteamet med start hurtigst muligt. Har du altid gået med en drøm om at træne dit helt eget fodboldhold? Har du alt for ofte følt at træneren aldrig instruerer spillerne ordenligt i de taktikker der virker, og giver det dig et adrenalin kick, så snart du ser holdet løbe? på banen? Hvis denne beskrivelse passer på dig, så har du lige nu den store chance for at bevise dit værd overfor AaB Akademiet. AaB Akademiet søger nemlig netop nu en ny assistenttræner til AaB’s U/19 Ligahold med opstart snarest muligt. Ganske vist … Læs Mere

Skal du løbe med Kronprisen til sommer? Royal Run ’22 starter i Aalborg

Royal Run og kongehuset har netop løftet sløret for, hvilke byer D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen løber Royal Run i den 6. juni. Royal Run ’22 starter igen i år i Aalborg, og dette bliver året, hvor H.K.H. Kronprinsessen skruer op for sine aktiviteter ved det populære motionsevent. Der er lagt op til fem helt store royale begivenheder, når Royal Run finder sted 2. pinsedag, den 6. juni 2022. Igen i år løber H.K.H. Kronprinsen med i tre af byerne, mens H.K.H. Kronprinsessen har valgt at skrue op for aktiviteterne, og løbe med i de to debutant-værtsbyer Kolding og Næstved. ”Vi … Læs Mere

SportsLIV fløjtes snart igang på MinByAalborg

Få alle nyheder om de lokale sportsklubber og foreninger i Aalborg Kommune lige her. Sker der noget spændende i din klub? Så send os nyheden på news@minbyaalborg.dk 

Kovending: Stort e-sports event skal alligevel afvikles i næste uge i Gigantium

Blev oprindeligt aflyst tilbage i december I december kunne vi bringe nyheden om, at det store LAN-event Geeks Gone Wild ville blive aflyst grundet covid-19 restriktioner. Dette er dog ikke længere tilfældet, da LAN Team Nord, som er arrangør bag eventet, netop har meddelt, at de alligevel vælger at afholde den stort anlagte begivenhed. Gør dig klar – det er allerede i næste uge Geeks Gone Wild går i luften Nærmere bestemt så løber LAN-eventet af stablen fra fredag d. 28. januar og slutter søndag d. 30. januar. Billetsalget er i fuld sving.

Kategorier

Nyheder fra SportsLIV

Seneste nyheder

Virksomheder