Spis fuldkorn, og støt kampen mod cancer!

image005-2

Vælg en pakke Santa Maria fuldkornstortillaer, så gør du en dobbelt indsats i kampen mod kræft. Dels giver Santa Maria 1 krone til Knæk Cancer for hver pakke fuldkornstortillaer, der havner i indkøbskurven. Dels gør du dig selv og familien en tjeneste ved at servere fuldkorn, som ifølge en stor undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse forebygger tarmkræft.

Til trods for kulhydratforskrækkelse og stenalderkost er kærligheden til kornprodukter stadig stor i Danmark. Det er godt for folkesundheden, forudsat vi vælger fuldkorn – og allerhelst hvedefuldkorn, der viser sig at have en særlig forebyggende effekt over for tarmkræft.

Santa Maria samler ind via fuldkornstortillaer
Netop det gavnlige indhold af fuldkornshvede i Santa Marias Whole Wheat Tortillas gør det oplagt at vælge dem som omdrejningspunkt for indsamlingen til Knæk Cancer. Hver solgt pakke betyder en krone mere til forskning, støtte og forebyggelse af en af vores store folkesygdomme og samtidig et ekstra skud fuldkornshvede på danskernes middagsborde.

Indsamlingskampagnen er synlig i landets dagligvarebutikker, hvor forbrugerne også finder inspiration i form af opskriftshæftet ”20 fristende opskrifter med fuldkorn” med en samling enkle forslag til, hvordan dagen kan fyldes med fuldkorn.

”Vi slår to fluer med ét smæk ved at fokusere på salget af fuldkornstortillaer:
Folkesundheden får opmærksomhed, og vi samler ind til en god sag ”, siger Liselotte Hammer, Marketing Manager hos Santa Maria.

Masser af sunde påskud til at købe tortillaer
Kampagnen fra Santa Maria serverer fristende nye måder at bruge de sunde, velsmagende fuldkornstortillaer på og et hav af ideer til den lille, den store og den søde sult. Det giver alle med engagement i egen og andres sundhed en masse gode undskyldninger for at sætte tortillaer på menuen og dermed sikre penge til Knæk Cancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *