Nyheder fra SkønhedsLIV

Dansk skønhedsbrand vil være med til at fjerne stereotyper

Kvinder skal anerkendes for det, de kan, gør og er – og ikke kun reduceres til deres udseende. Sådan lyder det klokkeklare budskab fra det danske skønhedsbrand, Nilens Jord i en ny, global positionering. ”Skønhedsindustrien har selv været med til at skabe problemet” lyder det.

Er hår bare hår? Ikke hos Andreas Munkholm

Måske du kender følelsen af, at det er på tide til en forandring? Du mangler et løft, et boost eller noget, der kan vække liv i selvtilliden. Nogle gange kan det være en ny frisure, der skal til.

Ultra Blonde SallyMane Style

Jeg træder ind i salonen på hjørnet af Rantzausgade og bliver budt velkommen af en sød pige med enormt flot hår, som går og fejer. Hun tilbyder mig en plads i den hyggelige salon og byder mig på et overflødighedshorn af drikkevarer.

Ny skønhedstrend til “vanvittige” priser

Hollywood-stjerner er begyndt at lancere skønhedsprodukter til priser, der kaldes “helt vanvittige”.

Ærlighed, gennemskuelighed, respekt og professionalisme 

Skråt overfor Jomfru Ane Gade ligger Tattoo Studio 96 på Borgergade 6. Shoppen er stilren og tidløst indrettet og emmer af professionalisme og seriøsitet.

Vælg frisure efter din ansigtsform

Leder du efter en ny frisure? Så får du en række tips til at vælge den frisure, der klæder dig bedst baseret på din ansigtsform.

Kold eller varm hudtone? Disse farver passer til dig

Har du svært ved at finde ud af, hvilke farver på øjenskygge-paletten, der passer til dig? Så ret blikket denne vej. Her finder du nemlig svaret.

Kvinder taber også håret – her er forklaringen

Børsten er pludselig fyldt med hår, som også er begyndt at blande sig med nullermændene i hjørnet. Det er ikke kun mænd, der bliver tynde i toppen. Kvinder lider også af hårtab. Her får du årsagen.

Så tit bør du vaske hår

Mange vasker hår for tit. Et par gange om ugen menes at være nok ifølge faglærer på frisøruddannelsen på Techcollege i Aalborg.

Nu skal huden være glaseret som en donut

Det er ikke længere kun dine negle, der skal ligne glaserede donuts. Nu er turen også kommet til huden.

Nyt hårprodukt giver dig den perfekte stramme knold

Det såkaldte sleek hair hitter både på gaden og den røde løber. Der kan dog være svært at komme fimrehår til livs og få den helt perfekte stramme knold. Dette produkt kan hjælpe dig.

3 tips der sikrer at neglelakken holder

Det kan være anstrengende at bruge tid på at lægge neglelak, for efterfølgende at være vidne til, at den allerede krakelerer i løbet af et par timer. Her får du tre tips, som du kan bruge til at få neglelakken til at holde længere.

Sådan undgår du tørre læber

Før eller siden vil langt de fleste opleve at få tørre læber. Her får du en række tips til at undgå det i fremtiden.

Husk stadig solcremen

Selvom sommeren er slut, er det ikke tid til at pakke solcremen væk endnu. Hudlæge Erik Obitz fortæller her, hvornår du skal bruge solcreme.

Sådan vinker du farvel til tørre albuer

Mange kan nikke genkendende til at døje med tørre og ru albuer. Her er et par enkle tips, så du kan tage afsked med dem en gang for alle.

Dyrk ansigtsyoga og vink farvel til rynker og dobbelthage

Ifølge en af tidens mest hotte tendenser skal ansigtsmusklerne sendes en tur i bootcamp, hvis du gerne vil vinke farvel til rynker og dobbelthage.

3 fejl du begår med din øjenmakeup

Medmindre du har en personlig make-up artist derhjemme, har du formentlig også begået en eller flere af disse tre fejl med din øjenmakeup.

Kendt skuespiller lancerer kønsneutral hudplejeserie

I samarbejde med Perrin-familien har Brad Pitt udviklet en kønsneutral hudplejeserie.

3 gode grunde til at få hyppige ansigtsbehandlinger

Der er mange gode grunde til at få en ansigtsbehandling hos en professionel kosmetolog. Her får du tre af dem.

3 myter om rynker, som skal aflives

Efter din 20 års fødselsdag begynder dine små mimiske linjer i ansigtet at blive til rynker. Allerede på det tidspunkt har du nok hørt de første myter om rynker, som skal aflives. Her er tre af dem.

Tiden er kommet: Find din indre Barbie-girl frem

Hvis du er en af dem, der har ventet på, at pink og lyserød blev den hotteste trend, så er din tid hermed kommet. Den såkaldte Barbie-trend er nemlig det nyeste nye på de sociale medier.

Kategorier

Nyheder fra SkønhedsLIV

Seneste nyheder

Virksomheder