Shopping i vintertiden

Aalborg City 171209-000423Vores skønne by Aalborg tilbyder et hav af forskellige shopping muligheder! Man kan let bruge en hel dag på at gå igennem alle de fine butikker i Aalborg, og det er skønt at nyde en dag i Aalborg centrum. Nu hvor vejret begynder at blive lidt køligere og solens stråler gemmer sig, så kan det godt blive en kølig fornøjelse at bevæge sig rundt fra butik til butik.

Heldigvis findes der løsninger på det problem, man kan bland andet tage ud til Aalborg Storcenter som har åben hverdag fra 10:00 til sen eftermiddag. Det er et dejligt sted hvor man kan medbringe hele familien og hygge sig en kold efterårsdag. Aalborg Storcenter indeholder over 75 specialbutikker der spænder vidt fra skobutikker, sportsbutikker, hobbyforretninger til dagligvarerforretninger, dermed er der noget for ethvert familiemedlem.

Online shopping er også en mulighed der tillader dig at shoppe uden at skal ud i kulden, ved at handle online kan du sidde hjemme foran skærmen og hygge dig med en kop varm kakao, imens du shopper online efter netop det tøj du mangler. Det normale problem ved at shoppe online er at man ikke har mulighed for at prøve tøjet inden man bestemmer sig om man vil købe det, men ved at handle hos Zalando undgår du det problem. Zalando tilbyder dig nemlig at du gratis kan sende tøjet retur og få pengene tilbage, derved undgår du at ende med noget tøj du ikke bruger, det må siges at være en dejlig service.

Selvom den kolde vinter er rundt om hjørnet, betyder det jo naturligvis ikke at du skal bariker døren og holde dig indendørs hele dagen. Aalborg by er rigtig smuk i juletiden, og med rette påklædning kan du nyde Aalborg julemarkedet som er et smukt og dejligt markedet der sikre at du kommer i godt julehumør. Julemarkedet holder åbent hverdag fra d. 22. november til og med den 23. december. De 3 første torsdage i december er specielle dage hvor butikkerne har åben til 20.00.

Nyd efteråret og vinteren på bedste vis, udnyt de forskellige tilbud som Aalborg har at byde på og hele familien vil med garanti have en god tid. Hold dig opdateret her på hjemmesiden for speciele events og nyheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *