Nyheder fra PersonLIV

Rasmus Prehn

Rasmus Prehn er 49 år og minister for fødevarer, landbrug og fiskeri. Han stiller op til Folketingsvalg for Socialdemokratiet i Nordjyllands Storkreds.

Preben Bang Henriksen

Preben Bang Henriksen er 68 år og Folketingskandidat for Venstre. Han stiller op i Aalborg Nord i Nordjyllands Storkreds.

Ane Halsboe-Jørgensen

Ane Halsboe-Jørgensen er 39 år og nuværende Kultur- og kirkeminister. Hun stiller op for Socialdemokratiet i Nordjyllands Storkreds.

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen er 44 år og partiformand og Folketingskandidat for Socialdemokratiet. Hun stiller op i Aalborg Østkredsen i Nordjyllands Storkreds.

Lene Burchardt

Lene Burchardt er 55 år og Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, hvor hun stiller op i Aalborg Nordkredsen

Christian Langballe

Christian Langballe er 55 år og er Folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Aalborg Kredsene – således både Nordkredsen, Østkredsen og Vestkredsen.

Susanne Flydtkjær

Susanne Flydtkjær er 59 år og stiller op til Folketingsvalget for Enhedslisten i Nordjyllands Storkreds.

Dostojevskij eller Top Gun – Hvem vil din kandidat helst omfavne i mørket?

Se MinByAalborgs korte videoer og bliv klogere på hvad din kandidat mener om valgets vigtigste emner, før du sætter dit kryds

Går turen til Portland Park eller Gigantium?

Se MinByAalborgs korte videoer og bliv klogere på hvad din kandidat mener om valgets vigtigste emner, før du sætter dit kryds

Er minksagen pelset og begravet eller i live?

Se MinByAalborgs korte videoer og bliv klogere på hvad din kandidat mener om valgets vigtigste emner, før du sætter dit kryds

Er du rød eller grøn?

Se MinByAalborgs korte videoer og bliv klogere på valgets vigtigste emner og hvad din kandidat mener, før du sætter dit kryds

Ultra Blonde SallyMane Style

Jeg træder ind i salonen på hjørnet af Rantzausgade og bliver budt velkommen af en sød pige med enormt flot hår, som går og fejer. Hun tilbyder mig en plads i den hyggelige salon og byder mig på et overflødighedshorn af drikkevarer.

Minister- eller Arne-pension? MinByAalborg giver dig svaret

Se MinByAalborgs korte kandidatvideoer og bliv klogere på valgets vigtigste emner, før du sætter dit kryds

I Sverige er den 4 % i Tyrkiet 10 % – hvad mener de nordjyske kandidater om den famøse spærregrænse?

Se rækken af MinByAalborgs korte valgvideoer og bliv lynhurtig klogere på, hvad dine lokale folketingskandidater mener om valgets vigtigste emner.

Ærlighed, gennemskuelighed, respekt og professionalisme 

Skråt overfor Jomfru Ane Gade ligger Tattoo Studio 96 på Borgergade 6. Shoppen er stilren og tidløst indrettet og emmer af professionalisme og seriøsitet.

Trivsel og fremdrift er motoren hos N. O. Jensen

Fra motorcykelværksted til et af Danmarks førende bilhuse. N.O. Jensens historie går langt tilbage og vejen frem har alle dage været tilpasset kundernes behov, tidernes skiften og medarbejdernes trivsel.

Hvem er manden bag vægmalerierne på D’wine?

Læs interviewet med hånden bag de spanske scener.

Ny chefdirigent for Aalborg Symfoniorkester

Aalborg Symfoniorkester får ny chefdirigent, og der er tale om et både ungt og stort internationalt navn. Den 35-årige amerikaner Joshua Weilerstein vandt den prestigefyldte danske Malko-konkurrence for unge dirigenter, som den yngste nogensinde.

Politikerpanelet om højre/venstre og politikerlede

Hvad mener politikerne selv om højre/venstre opdelingen af partier? Denne uges Politikerpanel består af byrådsmedlemmer Lotte Finck fra Det Konservative Folkeparti og Rikke Pedersen fra Nye Borgerlige

Mikkel Høj Bagger Larsson

Mikkel Høj Bagger Larsson er 22 år og Folketingskandidat for Alternativet i Nordjyllands Storkreds.

Victor Horsted

Victor Horsted er 23 år og Folketingskandidat for Liberal Alliance i Nordjyllands Storkreds.

Kategorier

Nyheder fra PersonLIV

Seneste nyheder

Virksomheder