Gæstgiveri Paprika – er et ungarsk inspireret spisested med øl og vinstue, få meter fra Aalborg Teater. Her er atmosfære, ja nærmest hyggelig kælderstemning med et langbord centralt placeret i forlængelse af skænken, hvor man kan nyde et glas øl eller vin.

I den øvrige del af restauranten er der dækket op til spisning. Bordene står med en tilpas afstand, så man kan godt være lidt privat.
Gæstgiveri Paprika, ja navnet siger næsten det hele, ja vi er i Ungarn, hvor det nærmest er forbudt at servere små portioner, og hvor man mestre at benytte sig af de råvarer, som nærmest står lige uden for døren, det gælder såvel friske grøntsager, bær, kødkvæg samt utallige vine.
I Ungarn starter en god middag altid med en kop suppe, det gør den også på Paprika, hvor vi har valgt at servere den uden beregning, ved køb af en af de seks forskellige schnitzler.
Derudover bydes på en lækker desserttallerken med tærter, frugt og is.

Vinen er et kapitel for sig. Der er flere end 25 forskellige at vælge imellem: hvide, røde, rosé, og flere ungarske ‘champagner’.
På ‘Paprika’ bliver bordene kun reserveret én gang pr. aften, idet vi af erfaring ved, at vore gæster sætter pris på, at der efter en god middag, er rigelig tid til at nyde en stempelkaffe, Irisk Coffee, drink eller et godt glas fadøl.

Kontakt:
Paprika Gæstgiveri
Sankelmarksgade 9
9000 Aalborg
98102035

Hjemmeside: www.paprikaaalborg.dk/
E-mail: dresen@mail.dk

Åbningstider
Mandag 15:00 – 00:00
Tirsdag 15:00 – 00:00
Onsdag 15:00 – 00:00
Torsdag 15:00 – 00:00
Fredag 15:00 – 00:00
Lørdag Ikke angivet
Søndag Ikke angivet