P-kontrol erkender fejl

Parkering
Parkeringskontrol Nord sletter omdiskuteret p-afgift. Billist i Vejgaard skal alligevel ikke betale afgift for at parkere ved eget hus.

Før påske viderefortalte MinByAalborg historien om bilejer Ole Kristensen fra Vejgaard, der en aften have fået en p-bøde for at parkere foran eget hus – på egen grund. Det forstod Ole Kristensen ikke noget af, og nu har Parkeringskontrol Nord, der udskrev afgiften på 510 kr., trukket sagen tilbage og slettet afgiften oplyser Nordjyske.

Ny medarbejder
Ole Kristensen kontaktede parkeringskontrollen og blev indbudt til et møde, hvor lederen af parkeringskontrollen forklarede, at der var sket en fejl.

Tvivlende bilist
Lederen har over for Ole Kristensen oplyst, at p-afgiften var udskrevet af en nyansat medarbejder, og fejlen ville være opdaget, selv om Ole Kristensen ikke havde reageret. Fordi sekretariatet ved parkeringskontrollen gennemgår de sager, som den nye medarbejder laver.

– Det tvivler jeg på er tilfældet, men jeg kan jo heller ikke sige, at det ikke passer, bemærker Ole Kristensen. Sagen har under alle omstændigheder bestyrket ham i opfattelsen af, at man ikke bare skal give op på forhånd og betale ved kasse 1, hvis man synes, at en p-afgift er urimelig afslutter Ole Kristensen.

/Nordjyske/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *