Vores side Vodskov er på vej!

Prøv at se vores LIV sektioner i mellemtiden!

Nyheder fra Vodskov

Bekæmp ensomhed med fællesskab

I perioden 8. august til og med den 14. oktober går Patrick Cakirli 2.000 gennem Danmark i forbindelse med March mod Ensomhed ’22. Det gør han i kampen mod ensomhed – og i morgen går turen gennem Aalborgs gader.

Kom til hvalpeaften d. 13/10 hos Vodskov Dyreklinik

Få svar på dine spørgsmål som nybagt hundeejer, mød andre hvalpeejere og giv din hvalp en unik mulighed for at socialisere

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Gør dig klar til at blive blæst helt bagover

For de er dygtige! På søndag vil lyden af messingblæsere fylde Vodskov Kirkes rum.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Projekt “Læsevenner” hitter på Langholt Skole

Gennem inddragelse af seniorer fra lokalområdet har Langholt Skole fundet en formel på succesfulde læseoplevelser for deres elever.

Sulten hundehvalp startede brand

Nogle gange kan nysgerrighed og (lækker)sult bare overmande én – måske især hvis man er i skikkelse af en lille fem måneder gammel hundehvalp. Det forårsagede lørdag en brand i en bolig på Attrupgårdvej i Vodskov.

Langholt Sports Klub støttes gennem OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Langholt Sports Klub hver gang bilen tankes. Hos Langholt Sports Klub kan du blandt andet dyrke fodbold, badminton og Krolf.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Bestil en færdselskontrol!

Er der lidt for meget The Fast and the Furious, hvor du bor, så kan du nu anmode Nordjyllands Politi om hjælp.

Det er 50 år siden at genbrug kom til Danmark

Bag initiativet for Danmarks første genbrugsbutik stod frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp, som var stødt på konceptet i udlandet. Det fejres med 50% på alle herlighederne i alle landets filialer, hvoraf vi her i området har en i Aalborg, Svenstrup og Vodskov.

Vodskov Dyreklinik har fokus på tryghed og omsorg

Hos Vodskov Dyreklinik skaber de nærvær mellem dyrlægerne og patienterne. Personalet går meget op i at skabe tryghed og yde omsorg for både kæledyrene og deres ejere.

Støt brysterne og styrk dit vælvære

LOOP Walk 2022: I forbindelse med Kræftens Bekæmpelses “Lyserød uge – Støt Brysterne” har LOOP Fitness Aalborg i år valgt at gå nye veje for at rejse penge til det gode formål.

Kategorier

Nyheder fra Vodskov

Seneste nyheder

Virksomheder