Nyheder fra Vestbyen

18-årig sigtet for vold mod taxachauffør

Natten til søndag blev en taxachauffør slået i ansigtet med knytnæveslag flere gange. I samme omgang blev han slået over armen med en krykke. Søndag blev en ung mand varetægtsfængslet, da han er sigtet for volden.

Nordjyllands Politi efterlyser røver

Torsdag eftermiddag begik en mand røveri mod Spar købmanden i Aalborg vestby. Efterfølgende efterlyses manden af Nordjyllands Politi.

Kommunen inviterer til dialogmøde om altaner og mindre ombygninger

Aalborg Kommunes afdeling for byggeri inviterer til dialogmøde om byggesagsbehandling vedr. altaner og mindre ombygninger

Organmassage – en ofte overset behandlingsform

Indenfor kropsterapien ser man på det hele menneske, derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at negative følelser, stress, vrede, bekymring og angst, samt dårlig kost, manglende motion eller tidligere operationer kan sætte sine aftryk i vores organer, og påvirke deres vigtige funktion og dermed hele kroppen.

En dyr fadbamse!

Kampen mod Viborg kostede ikke blot AaB et nederlag til samlingen, men også en stor bøde for ølkast.

AaB stirrer ned i dybet!

Det startede ellers så lovende med et føringsmål efter blot fire minutters spil – men fodboldlykken er lunefuld

Indbrud og narkopåvirket motorcykelist

Politirapport: Tyveri af designerjakke og computer. Samt narkopåvirket motorcykelist i sammenstød med politibil

Et skridt frem og tre tilbage – Friis’ tropper rundbarberede AaB

Nordjyllands fodboldstolthed har ikke flere grå hår at klø sig i efter en solid rundbarbering, da de grønklædte Viborg-gæster holdte legestue med et modløst hjemmehold

Ærlighed, gennemskuelighed, respekt og professionalisme 

Skråt overfor Jomfru Ane Gade ligger Tattoo Studio 96 på Borgergade 6. Shoppen er stilren og tidløst indrettet og emmer af professionalisme og seriøsitet.

Tre i streg for AaB?

AaB tager i aften mod Jacob Friis og Viborg i rundens sidste kamp

Tørstige indbrudstyve på spil

Politiet melder, at der desværre fortsat er gang i indbruddene i Aalborg

Netværk, netværk, netværk – bliv bedre til det

StartUp Club & Iværksætterdanmark præsenterer et samarbejde, som du kan blive en del af. Du kan lære at netværke på den gode og professionelle måde, så du kan lære at skabe mere forretning i din virksomhed.

På Prinses Juliana står tiden stille

På sin faste plads ved siden af Limfjordsbroen ligger det unikke restaurantskib, Prinses Juliana. Her har hun ligget i snart 30 år og der er nok ikke mange i byen, der ikke har bemærket hende. Prinses Juliana overser man ikke sådan lige.

Unik teateroplevelse venter på dig i Aalborg vestby

Gør dig klar til en hel unik aften hos AbZalon Event Factory, når Teater Alibi præsenterer F*ck Hovednavnet, som er en interaktiv teaterkabaret, der kombinerer scenekunst, gøgleri, slam poetry og live musik.

29-årig angreb ekskæreste med kniv med fælles barn som vidne

En fredag aften i august valgte en 29-årig mand at angribe sin ekskæreste med kniv i forbindelse med overdragelse af deres fælles barn. Onsdag skal sagen for retten i Aalborg.

Står der David på din indkøbsseddel?

Pengene er små, men smilet stort. Mød David der rejser fra Brønderslev til Aalborg for at sælge Hus Forbi.

Farvel Fitness World – Goddag PureGym

Fitness World, som har mange fitnesscentre i Aalborg, skifter navn. Fra foråret 2023 skal medlemmerne vinke farvel til Fitness World og sige goddag til PureGym. Derudover kan medlemmerne se frem til renovering af landets centre.

En dejlig aktivitet for din mødre-/fædregruppe

Når man har fået et barn, så overvældes man af en helt speciel kærlighed – og der er ikke noget forældre hellere vil end at give det lille barn den allerbedste start på livet. En god start på livet er at opfylde barnets grundlæggende behov for omsorg, nærvær og tryghed, og der er intet vores små børn hellere vil, end at være tæt på deres mor eller far. Få tæt kontakt til dit barn Babymassage kan være én af mange måde som kan give dig en endnu tættere  kontakt til dit barn. Hvad kan babymassage? Skaber tryghed og tæt kontakt … Læs Mere

Lær at redde liv

Gør noget godt for andre og dig selv. Meld dig til førstehjælpskursus på Vestbyens Friskole

Vægttab, videnskab og varm luft

De to Bullshit Busters aka Katrine Gisiger og Anders Nedergaard gæster Aalborg med deres foredrag om alt fra kostmønstre, fødevarevalg og makronæringsstoffordeling til hvad forskningen siger om varigt vægttab.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Kategorier

Nyheder fra Vestbyen

Seneste nyheder

Virksomheder