Nyheder fra Vestbyen

Hvad er det med de affaldsstoffer?

Du har måske undret dig over, hvad det er når man i alle mulige sammenhænge taler om affaldsstoffer, hvorfor vi gerne vil af med dem, og hvordan massage kan hjælpe til det. Læs med og bliv lidt klogere.

Byudviklingsplan for Vestbyen i fordebat

Fra 16. januar til 13. februar afholder Aalborg Kommune fordebat om byudviklingsplanen for Vestbyen. Fordebatperioden byder blandt andet på borgermøde i Haraldslund Vand- og Kulturhus tirsdag den 24. januar klokken 19.

Året er ved at gå på held, og 2022 blev året hvor jeg også fik afsluttet uddannelsen som Babyterapeut.

For findes der noget mere fantastisk og givende, end at hjælpe små børn af med de problemer de evt. har fået fra fødslen, eller de startproblemer der er opstået i børnenes første levetid.

Vestbyens rideklub indgår ny sponsoraftale for bæredygtighed

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Vestbyens Rideklub hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra. De ønsker at blive mere bæredygtige – blandt andet ved investering i et soldrevet elhegn.

Flere indbrud i Aalborg-området

Indbrudstyvene er flittige i Aalborg-området i disse tider. Nordjyllands Politi melder om to nye tilfælde i deres seneste udgave af uddrag fra døgnrapporten.

Aalborg-elever bedst i Danmark: Dyreurin kan erstatte vejsalt

Elever fra Vesterkærets Skole i Aalborg vinder stor national skolekonkurrence ved at erstatte vejsalt med miljøvenligt produkt af blandt andet dyreurin.

Fundet – efterlysning aflyses // Nordjyllands Politi efterlyser 35-årig mand fra vestbyen

Opdateret 29/11 kl. 11.00: Manden er fundet, og eftersøgningen aflyses! // Nordjyllands Politi har mandag aften udsendt en efterlysning af en 35-årig mand, som sidst er set i Aalborg vestby lørdag den 26. november.

En slikbutik er en slikbutik, ikke?

Måske ikke? Hos Candylicious går man i hvert fald anderledes til værks, når det kommer til at svare på spørgsmålet: Hvad kan man få i en slikbutik?

Astrid Frank åbner en ny butik i Aalborg

Den aalborgensiske webshop Astrid Frank har længe haft et brændende ønske om, at kunne betjene deres kunder en en større butik. Dette ønske er nu gået i opfyldelse og d. 1. oktober flyttede Astrid Frank lager fra et lille lokale Schleppegrellsgade til nye, store lokaler på Kastetvej i vestbyen, Aalborg.

Skal du sikre julegaverne til årets absolut bedste priser?

Så kom til Black Weekend hos Astrid Frank!

18-årig sigtet for vold mod taxachauffør

Natten til søndag blev en taxachauffør slået i ansigtet med knytnæveslag flere gange. I samme omgang blev han slået over armen med en krykke. Søndag blev en ung mand varetægtsfængslet, da han er sigtet for volden.

Nordjyllands Politi efterlyser røver

Torsdag eftermiddag begik en mand røveri mod Spar købmanden i Aalborg vestby. Efterfølgende efterlyses manden af Nordjyllands Politi.

Kommunen inviterer til dialogmøde om altaner og mindre ombygninger

Aalborg Kommunes afdeling for byggeri inviterer til dialogmøde om byggesagsbehandling vedr. altaner og mindre ombygninger

Organmassage – en ofte overset behandlingsform

Indenfor kropsterapien ser man på det hele menneske, derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at negative følelser, stress, vrede, bekymring og angst, samt dårlig kost, manglende motion eller tidligere operationer kan sætte sine aftryk i vores organer, og påvirke deres vigtige funktion og dermed hele kroppen.

En dyr fadbamse!

Kampen mod Viborg kostede ikke blot AaB et nederlag til samlingen, men også en stor bøde for ølkast.

AaB stirrer ned i dybet!

Det startede ellers så lovende med et føringsmål efter blot fire minutters spil – men fodboldlykken er lunefuld

Indbrud og narkopåvirket motorcykelist

Politirapport: Tyveri af designerjakke og computer. Samt narkopåvirket motorcykelist i sammenstød med politibil

Et skridt frem og tre tilbage – Friis’ tropper rundbarberede AaB

Nordjyllands fodboldstolthed har ikke flere grå hår at klø sig i efter en solid rundbarbering, da de grønklædte Viborg-gæster holdte legestue med et modløst hjemmehold

Ærlighed, gennemskuelighed, respekt og professionalisme 

Skråt overfor Jomfru Ane Gade ligger Tattoo Studio 96 på Borgergade 6. Shoppen er stilren og tidløst indrettet og emmer af professionalisme og seriøsitet.

Tre i streg for AaB?

AaB tager i aften mod Jacob Friis og Viborg i rundens sidste kamp

Tørstige indbrudstyve på spil

Politiet melder, at der desværre fortsat er gang i indbruddene i Aalborg

Kategorier

Nyheder fra Vestbyen

Seneste nyheder

Virksomheder