Vores side Vestbjerg er på vej!

Prøv at se vores LIV sektioner i mellemtiden!

Nyheder fra Vestbjerg

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Høsten fejres i Vestbjerg Kirkecenter

Søndag den 25. september er der høstgudstjeneste i Vestbjerg Kirkecenter.

Kom og bliv en del af fællesskabet: Café Klubånd VIF søger frivillige

Vestbjergs nye café med navnet Café Klubånd VIF er gået i luften. De lokale inviteres til at være med i fællesskabet og bidrage til cafeens drift som frivillige.

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Caféåbning i Vestbjerg

Vestbjerg Idrætsforening har åbnet ny café med navnet Café Klubånd VIF på byens nye idrætscenter.

Partytime i Vestbjerg: Billetsalget er i gang

Vestbjerg fejrer fællesskabet med den fedeste julefrokost nogensinde.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Vestbjerg IF sender lokale på dommerkursus

Mere end ni lokale har tilmeldt sig til et gratis dommerkursus på Vestbjerg skole denne onsdag aften.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Elektronik Cup mangler frivillige

Vestbjerg IF Fodbold efterlyser frivillige til eventet Elektronik Cup, som finder sted fredag den 9. september 2022. Elektronik Cup er et idrætsstævne for inviterede nordjyske virksomheder.

Vestbjerg IF Fodbold er nomineret som Årets Partnerklub 2022

Vestbjerg IF er nomineret som Årets Partnerklub 2022 af AaB. I den forbindelse er der gratis billetter til de lokale, som kan komme med ind og heppe, når vinderen skal hyldes søndag den 11. september.

Vestbjerg Idrætsforening har fået nye rammer

Lørdag morgen blev snoren klippet til Vestbjergs nye idrætscenter. Lokale ildsjæle har kæmpet til det sidste med at få de nye faciliteter færdige til tiden.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Bestil en færdselskontrol!

Er der lidt for meget The Fast and the Furious, hvor du bor, så kan du nu anmode Nordjyllands Politi om hjælp.

Kategorier

Nyheder fra Vestbjerg

Seneste nyheder

Virksomheder