Nyheder fra Vejgaard

Gør en forskel for en ung mor

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for en ung mor og børn? Så skulle du overveje at blive frivillig for Skovpark Kollegiet. Her kan du hjælpe med at lave forskellige aktiviteter for voksne og børn og på den måde gøre en god gerning.

Let’s Groove

Så for sevan: På lørdag den 15. oktober har du muligheden for at glemme alle sorger og bekymringer og danse dig igennem natten til Aalborgs største 80’er fest i 2 etager.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Vær med og støt brysterne

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Når vi står sammen og støtter brysterne, skaber det resultater, der kan mærkes.

Lyserøde BH’er på Vejgaard Torv

Støt op om Kræftens Bekæmpelse og LYSERØD LØRDAG. Kig forbi Vejgaard Torv med en eller flere af dine aflagte BH´er og lad dem gøre en forskel til fordel for Støt Brysterne

Æresmedlem Erik Jepsen fra Vejgaard Boldspilklub er død

Tirsdag modtog Vejgaard Boldspilklub den sørgelige nyhed om, at ildsjælen Erik Jepsen er gået bort. Han bisættes fredag.

Er du en god ven?

Så vil Børns Voksenvenner faktisk gerne have dig med i vennekredsen, hvor du kan være med til at give endnu flere børn muligheden for at få en voksenven. Gennem et nyt samarbejde mellem Børns Voksenvenner og OK er det blevet lettere.

Wolt sagaen – Vi er blevet pisset op og ned ad ryggen!

I dag mødtes restauratører og repræsentanter for Wolt for at forhandle restauranternes vilkår

Tørstige aalborgensere kan hente overskydende drikkevarer hos Q8

Royal Unibrew er brændt inde med overskydende drikkevarer fra deres produktion. Derfor bliver drikkevarerne tilgængelige via Too Good To Go-appen til fordelagtige priser. Drikkevarerne kan hentes den 8. oktober hos udvalgte Q8 i Aalborg.

Grib din BH og farv Aalborg lyserød

Lørdag den 8. oktober farves hele landet – og også Aalborg – lyserødt. Det gør det i anledning af Lyserød Lørdag i forbindelse med Støt Brysterne kampagnen. I Aalborg er der en række arrangementer, du kan deltage i.

Vinshoppen Vejgaard: “En dag uden portvin er en spildt dag”

Vinshoppen i Vejgaard er Aalborgs ældste vinforretning. Gennem tre generationer har familien Jensen stået i spidsen for butikken, der i dag tilbyder alle livsnydere alt, hvad hjertet begærer.

Vejgaard Bageri mødt af forståelse

Som så mange andre steder kradser krisen også i Vejgaard. Fra idag opkræver Vejgaard Bageri et energitillæg på 2 kr. per ekspedition og reaktionerne har været særdeles positive og forstående

Hvis du er til film med dybde

Filmklubben Nord for Paradis er et samarbejde mellem sognene i Aalborg Budolfi Provsti. Alle der interesserer sig for gode film, der lægger op til eftertænksomhed, er velkomne i klubben.

Succes med idrætsskolemodeller hos Aalborg Elitesport

Først var det Idrætsgymnastik, så kom Ishockey med. Og med Håndbold og Badminton er Elitesport Aalborg nu oppe på at tilbyde idrætsskolemodeller i fire sportsgrene. Målet er introduktion til sportsgrenene af engagerede og professionelle instruktører og sørge for brobygning mellem skoler og klubber.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Revanche på Hornevej!

Efter det sidste vanvittige 3-4-opgør mod AaB, hvor de lokale Vejgaard-drenge desværre måtte tage slukørede hjem, er der i den grad lagt op til en intens revanche

Smeltede sko og umenneskelig varme

Vejgaards egen Stine Rex holder gratis foredrag i aften på Skansen i Nørresundby

Grønt liv til Vejgaard Bymidte – flytbare haver på vej

Vejgaard Bymidte trænger i den grad til at blive gjort mere indbydende. Nyt byrumsforsøg i Vejgaard Bymidte skal forskønne området med mobile haver

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Kategorier

Nyheder fra Vejgaard

Seneste nyheder

Virksomheder