Vores side Vadum er på vej!

Prøv at se vores LIV sektioner i mellemtiden!

Nyheder fra Vadum

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Lions Club i Vadum er lukningstruet

Lions Club i Vadum mangler hænder. Hvis de ikke får flere medlemmer, er de nødsaget til at lukke.

Besøg fra operationssygeplejersken

4.a på Vadum Skole har haft en spændende og lærerig dag med besøg fra en operationssygeplejerske.

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Vadum Anlæg modtager flot pris

Vadum Anlæg præsenterer med stolthed, at de har vundet Håndværkerprisen 2022.

Vadum Kirke og Sogn har brug for dig

Vadum Kirke og Sogn søger frivillige hænder. Derfor afholder de frivillig-aften i september.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Tilbring oktoberaften i selskab med FDF Vadum

Vadum FDF inviterer til lodseddelsalg, fællesspisning og generalforsamling den 3. oktober 2022.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

F-16 fly i aalborgensisk luftrum

På mandag kan du tage ud og få et glimt af F-16 fly, der suser gennem luften, når Flyvestation Aalborg får besøg fra Skrydstrup.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Tal med din teenager om knallertkørsel

Sådan lyder opfordringen fra Nordjyllands Politi. Faktisk folder de hænderne og beder dig, mindeligt og pænt – skriver de på Facebook. Det kan nemlig både være dyrt og farligt ikke at tage snakken, når en ny generation ruller ud på to hjul.

Kriser kradser hårdere og er mere langvarige på landet

En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer viser, at borgere i landdistrikterne er mere skeptiske for fremtiden end borgere i storbyerne.

Foredrag om forfølgelse af kristne

Vadum Sognegård er vært for foredraget “Hvor troen koster mest”, hvor Astrid Melkær Andersen fortæller om forfølgelse af kristne rundt omkring i verdenen. Det afholdes torsdag den 8. september.

Kirkemusik-legestuen i Vadum vender tilbage

Nu starter kirkemusik-legestuen i Vadum Kirke op igen. Det sker første gang den 25. september 2022. Her er der blandt andet musik, sang og bibelfortællinger i børnehøjde for børn i alderen 1 – 3 år.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Kategorier

Nyheder fra Vadum

Seneste nyheder

Virksomheder