Nyheder fra Svenstrup

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Coop forenkler forretningen markant

Slut med Fakta – og dagligvarebutikkerne SuperBrugsen og Kvickly slår pjalterne sammen.

Julevandring på Dall Hede

Det kan meget vel være at Salling ikke dekorerer bygningen med lys i år, og at der generelt vil være mørkere rundt omkring end vi plejer ved juletid. Men det er ikke ensbetydende med, at den gode julestemning ikke er at finde nogen steder.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Narkopåvirket bilist uden navn, fødselsdag eller adresse anholdt

Nordjyllands Politi beretter om tyveri fra byggeplads. Kokainpåvirket bilist med dårlig hukommelse og uventet besøg i sommerhus.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Tal med din teenager om knallertkørsel

Sådan lyder opfordringen fra Nordjyllands Politi. Faktisk folder de hænderne og beder dig, mindeligt og pænt – skriver de på Facebook. Det kan nemlig både være dyrt og farligt ikke at tage snakken, når en ny generation ruller ud på to hjul.

På Ellidshøj Skole gnasker de insekter

I anledningen af Naturvidenskabsfestivalen i uge 39. Kommer de ældste elever på Ellidshøj Skole nu i sandhed til at opleve, hvad det vil sige at spise direkte fra jord-til-bord.

Kriser kradser hårdere og er mere langvarige på landet

En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer viser, at borgere i landdistrikterne er mere skeptiske for fremtiden end borgere i storbyerne.

Flere Fakta-butikker i Aalborg får nyt navn

I løbet af september vil tre Fakta-butikker i Aalborg have skiftet navn til Coop 365. Udover navneforandringen vil butikkerne blandt andet få et større varesortiment.

Skal der elcykler til Svenstrup-Godthåb området?

Aalborg Kommune vil gerne have endnu flere borgere til at benytte jernhesten. Derfor søger kommunen nu ansøgere til en pulje, der gør det muligt for borgere i udvalgte områder at låne el-cykler.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Trafikalt kaos i Aalborg – flere uheld i morgentimerne

Endnu engang må billister til og fra Aalborg berede sig på lang rejsetid

Mange lokale arrangementer til Naturens Uge

I næste uge rykker flere end 200.000 børn og voksne ud i naturen i forbindelse med Danmarks største naturbegivenhed. Uge 36 er Naturens Uge, og det markeres med mange arrangementer – også her i Aalborg området.

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Bestil en færdselskontrol!

Er der lidt for meget The Fast and the Furious, hvor du bor, så kan du nu anmode Nordjyllands Politi om hjælp.

Det er 50 år siden at genbrug kom til Danmark

Bag initiativet for Danmarks første genbrugsbutik stod frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp, som var stødt på konceptet i udlandet. Det fejres med 50% på alle herlighederne i alle landets filialer, hvoraf vi her i området har en i Aalborg, Svenstrup og Vodskov.

Kategorier

Nyheder fra Svenstrup

Seneste nyheder

Virksomheder