Nyheder fra Svenstrup

ISS indgår partnerskabsaftale med Svenstrup-virksomhed

Servicekoncernen ISS indgår en tre-årig partnerskabsaftale med Danmarks største grossist-virksomhed, Dansk Cater A/S fra Svenstrup. Det nye samarbejde sikrer kvalitetsleverancer med lokale, klimavenlige fødevarer til 188 kantiner i nogle af Danmarks største virksomheder.

Røver anholdt efter hurtig politiindsats

Lørdag aften var der røveri i Nærkøb på Godthåbsvej i Svenstrup. Nordjyllands Politi var hurtige med deres indsats, hvilket førte til anholdelse efter 19 minutter.

For 488 år siden sad adelen fast i mudderet ved Svenstrup

Sikke en dag! Så var den her. Søndag den 16. oktober – Gallus dag! Dagen er opkaldt efter en from irsk munk, som missionerede i Frankrig. Han døde i år 640, 95 år gammel. Over hans grav blev klosteret Sankt Gallen opført.

Flere rapserier i Aalborg og omegn

Nordjyllands Politi har haft flere forskellige opgaver i Aalborg-området de sidste par dage. Ifølge uddrag fra døgnrapporten har der været en række opgaver med tyverier af forskellig art, mens der i Hjørring blev rejst tiltale for uagtsomt manddrab.

Burger King Svenstrup søger medarbejdere

Kalder alle 15-17 årige i Svenstrup, der kunne tænke sig et fritidsjob blandt burgere og sultne kunder. Burger King søger medarbejdere til den lokale afdeling.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

(U)hyggelig dag i Svenstrup

Fredag den 28/10 er der (u)hyggelig dag i Svenstrup. Du kan blandt opleve underholdning ved Michael Bach, musik, ansigtsmaling, pølsehorn og meget meget mere. Hele byen deltager i løjerne på denne (u)hyggelige dag.

Skipper Klement mangler tilkaldevikarer

På demensplejehjemmet Skipper Klement i Svenstrup mangler de uddannede social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejestuderende og pædagoger på timeløn.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Vær opmærksom – det går oftest galt i Aalborg Kommune

Højsæson for påkørte hjorte starter nu. Sidste år modtog Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral flest henvendelser om påkørsler i Aalborg Kommune. Vi kan ikke ændre på hjortenes adfærd, men vi kan ændre på vores egen.

Danmission Genbrug Svenstrup fylder 9

9 års fødselsdag skal fejres på behørig vis, og det bliver det også i dag, hvor Danmission Genbrug Svenstrup fylder år. Der er lagt op til fejring, gode rabatter og ikke mindst spændende vurderinger.

Energikrisen piller ved åbningstiden hos Loop

Energipriserne og -krisen kan mærkes overalt. Også hos LOOP Fitness Svenstrup mærker de, at prisen er en anden. Det får dem nu til at tage en beslutning omkring åbningstiderne.

12 nye bøger, du skal læse i efteråret

Bibliotekarerne Line, Mette og Vibeke er nogle af bibliotekets flittigste læsere. De holder efterårets bogcafé på Svenstrup Bibliotek og tager hver fire nøje udvalgte bøger med, som de synes, du skal læse, og der vil være noget for enhver smag.

E-sporten vokser i Dall Villaby

Dall Villaby eSport er en lokal forening med tilhørssted i Dall Villaby syd for Aalborg. Formålet er at drive en eSport forening for børn, unge og voksne i lokalområdet. Siden corona er interessen vokset, og inden længe er der LAN Party.

Gør en forskel for Svenstrup

Svenstrup Samråd søger aktive medlemmer og frivillige, der ønsker at gøre en forskel for byen og lokalsamfundet. Er det dig, så kan du deltage til informationsaften på Svenstrup Skole.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

LOOP Fitness Svenstrup støtter brysterne

Hos LOOP Fitness Svenstrup starter de i dag 3 lyserøde uger. Det er tre uger, hvor du som medlem kan være med til at støtte brysterne – sagen mod brystkræft.

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Kategorier

Nyheder fra Svenstrup

Seneste nyheder

Virksomheder