Nyheder fra Storvorde+

Indespærring, vold og voldtægt udløste fængselsstraf

Tirsdag blev en 33-årig mand idømt en fængselstraf for at holde sin kæreste indespærret, udsætte hende for vold og voldtage hende flere gange i løbet af tre timer.

33-årig mand tiltalt for voldelige overgreb og voldtægt

Denne tirsdag skal en 33-årig mand for retten i Aalborg, da han er tiltalt for voldtægt og voldelige overgreb mod en kvinde. Overgrebene stod på gennem flere timer i et sommerhus i Storvorde.

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Tal med din teenager om knallertkørsel

Sådan lyder opfordringen fra Nordjyllands Politi. Faktisk folder de hænderne og beder dig, mindeligt og pænt – skriver de på Facebook. Det kan nemlig både være dyrt og farligt ikke at tage snakken, når en ny generation ruller ud på to hjul.

Kriser kradser hårdere og er mere langvarige på landet

En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer viser, at borgere i landdistrikterne er mere skeptiske for fremtiden end borgere i storbyerne.

Hold hjernen skarp

Ældresagen afdeling Sejlflod inviterer til foredrag om, hvordan du kan holde hjernen skarp, når alderen begynder at trykke. Med humor og stor indsigt bliver du guidet til det gode seniorliv.

Vær opmærksom: Brunstige elge i Lille Vildmose

Har du intention om at besøge elgene i Lille Vildmose her til efteråret, skal du være opmærksom. De prægtige dyr er nemlig i brunst.

Ældresagen mangler besøgsvenner i Sejlflod

Ældresagen mangler besøgsvenner i Sejlflod/Storvorde området. Så har du tid og overskud til en kop kaffe, en snak eller bare lidt hyggeligt samvær med et ældre menneske, så meld dig endelig til.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Mange lokale arrangementer til Naturens Uge

I næste uge rykker flere end 200.000 børn og voksne ud i naturen i forbindelse med Danmarks største naturbegivenhed. Uge 36 er Naturens Uge, og det markeres med mange arrangementer – også her i Aalborg området.

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Bestil en færdselskontrol!

Er der lidt for meget The Fast and the Furious, hvor du bor, så kan du nu anmode Nordjyllands Politi om hjælp.

Brand i kornmark i Storvorde

Det er varmt og nogle steder tørt. Samtidig er høsten i fuld gang mange steder. I går måtte en landmand i Storvorde handle hurtigt, da der udbrød brand i hans kornmark.

Kategorier

Nyheder fra Storvorde+

Seneste nyheder

Virksomheder