Nyheder fra Storvorde+

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Vær opmærksom – det går oftest galt i Aalborg Kommune

Højsæson for påkørte hjorte starter nu. Sidste år modtog Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral flest henvendelser om påkørsler i Aalborg Kommune. Vi kan ikke ændre på hjortenes adfærd, men vi kan ændre på vores egen.

Efterårsferien starter på Lille Vildmosecentret

Snart er det tid til at holde en velfortjent efterårsferie. I behøves dog ikke at rejse langt væk for at have en god efterårsferie. På Lille Vildmosecentret står de klar med en masse sjove og lærerige aktiviteter for både store og små

Høstmarked hos Kirkens Korshær Storvorde

Kig ud til en hyggelig eftermiddag i Kirkens Korshær Genbrug Storvorde lørdag d. 8. oktober 2022, hvor der holdes høstfest. Lækre godter, gode handler og ikke mindst gode gevinstchancer i amerikansk lotteri.

Ingen 💩 i skraldespanden

En rimelig aparte oplevelse må Storvorde Fitness nok erkende. De har været nødt til at komme med en kraftig opfordring på Facebook efter den sære oplevelse

Strikkeklubben i Storvorde

Den første mandag i hver måned i Sognegården i Storvorde kan du medbringe strikkepinde og hæklenål, når de fingernemme og kreative mennesker samles og hygger med lidt nørkleri.

Qi Gong i Storvorde

Qi Gong er et vigtigt element i traditionel kinesisk medicin og er en flere tusinde år gammel form for helsegymnastik i stil med yoga. Du kan prøve det over en række datoer i Storvorde, hvis du skulle være frisk på at prøve noget nyt.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Fælles høstgudstjeneste i Storvorde kirke

Søndag d. 25. september kl. 10.30 er der fælles høstgudstjeneste mellem Menighedsrådene ved Storvorde og Sejlflod og Gudumholm-Lillevorde sogne i Storvorde Kirke. 2 gæster fra en Tanzanisk menighed deltager ligeledes.

Indespærring, vold og voldtægt udløste fængselsstraf

Tirsdag blev en 33-årig mand idømt en fængselstraf for at holde sin kæreste indespærret, udsætte hende for vold og voldtage hende flere gange i løbet af tre timer.

33-årig mand tiltalt for voldelige overgreb og voldtægt

Denne tirsdag skal en 33-årig mand for retten i Aalborg, da han er tiltalt for voldtægt og voldelige overgreb mod en kvinde. Overgrebene stod på gennem flere timer i et sommerhus i Storvorde.

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Tal med din teenager om knallertkørsel

Sådan lyder opfordringen fra Nordjyllands Politi. Faktisk folder de hænderne og beder dig, mindeligt og pænt – skriver de på Facebook. Det kan nemlig både være dyrt og farligt ikke at tage snakken, når en ny generation ruller ud på to hjul.

Kriser kradser hårdere og er mere langvarige på landet

En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer viser, at borgere i landdistrikterne er mere skeptiske for fremtiden end borgere i storbyerne.

Kategorier

Nyheder fra Storvorde+

Seneste nyheder

Virksomheder