Nyheder fra Skalborg

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Vi skal hele følelsesregisteret rundt

Skalborg Kirkes Ungdomskor inviterer til koncert med alle deres greatest hits.

Roll the dice

Lørdag og søndag forvandles Centertorvet i Aalborg Storcenter sig til et spektakulært casino i bedste James Bond-stil.

Bekæmp ensomhed med fællesskab

I perioden 8. august til og med den 14. oktober går Patrick Cakirli 2.000 gennem Danmark i forbindelse med March mod Ensomhed ’22. Det gør han i kampen mod ensomhed – og i morgen går turen gennem Aalborgs gader.

Mekka for godbidder, klap og kælen

Byens to- og firbenede inviteres til en festlig dag tirsdag den 4. oktober hvor Maxi Zoo i Aalborg holder Dyrenes Dag, hvor alle byens kæledyr og deres ejere skal forkæles. Inspiration, aktiviteter, rådgivning og ikke mindst en masse kæledyr.

Vær opmærksom: Trafikeret kryds afspærres

Da der skal etableres cykelstier og signalanlæg ved Letvadvej/Bygaden vil krydset være afspærret for bilister over to dage. Derudover skal beboerne i området være opmærksom på en længerevarende afspærring af Letvadvej i uge 40.

”Besøgshunde når ældre, der er svære at nå”

Trygfonden er i disse dage ude på plejehjemmene i Danmark for at give ældre gode hundeoplevelser. Lokale frivillige tager deres bedste venner med på besøg.

Genbrug storhitter blandt aalborgenserne

Inflation og stigende priser får danskerne til at strømme mod genbrugsbutikkerne for at holde udgifterne nede. Det har blandt andet medført en stigende omsætning i forretningerne. Hos Blå Kors Genbrugscenter Aalborg genkender de tendensen.

Stort hår, store øjne og store numser – Aalborg har fået to nye supermodeller

Fotokonkurrencen er netop afsluttet, og vinderne er fundet. Det blev parret fra Aalborg, der løb med sejren og som i det kommende år vil pryde én af siderne i den populære årskalender.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

De 42årige singler bor i Skalborg

Du bor i Skalborg. Men hvad ved du egentlig om bydelen sådan i tal? Det hjælper MinByAalborg dig med her. For den slags er altid rart at have på det rene.

Fødselsdagsfejring i Shoppen

Så er der fest. På lørdag den 17. september fejres Kings og Queens med live dj, sodavand og kage. I 5 år har butikken været at finde i Shoppen, og det skal markeres.

Giv slip på stress og angst med meditation

Meditation er en mental aktivitet, som er sund for både krop og sjæl. På onsdag kan du komme til meditation i Skalborg Kirke.

Regeringen ønsker tryghedsvagter i udsatte områder

Kommunerne skal ifølge regeringen nu have mulighed for at indsætte tryghedsvagter i områder, der er præget af utryghed.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Solgt i NORMAL – SixFive Beauty tilbagekalder

Pop up Beauty Wax heater fra SixFive Beauty tilbagekaldes. Den er solgt i alle NORMAL butikker fordelt over hele landet.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

MatchMaking på UCN Aalborg

MatchMaking mellem virksomheder og studerende. Her får du en messe, hvor der er rig mulighed for at møde danske og internationale studerende på forskellige semestre fra en lang række business- og teknologiuddannelser.

Pastaparty i Hans Egedes Kirke

På søndag er der gratis fest for hele familien i Hans Egedes Kirke.

Kategorier

Nyheder fra Skalborg

Seneste nyheder

Virksomheder