Nyheder fra Skalborg

Butikstyve i City Syd og indbrud i biler i Prinsensgade

De seneste to dage har Nordjyllands Politi håndteret en række sager i Aalborg, der har omhandlet butikstyve og biltyverier.

Indbrud i lejlighed, tyveri under padelkamp og dieseltyveri

Fra mandag til onsdag har Nordjyllands Politi håndteret forskellige sager om indbrud og tyverier i Aalborg-området.

Røde Kors og Coca-Cola på fælles julemission i Aalborg

Coca-Cola og Røde Kors går i år sammen om at give julehjælp til udsatte børnefamilier. Det sker, når den ikoniske julelastbil den 2. december triller gennem Aalborg på sin vej gennem 27 byer for at samle ind til familier, der er ramt på økonomien.

I år er sidste chance for at opleve Pyrus i Aalborg

Pyrus lægger nissehuen på hylden. Når han gæster Aalborg lørdag den 3. december er det sidste gang, at du kan opleve en af tidens største julekalenderhelte.

Lidl runder 1000 ungarbejdere

Lidl satser hårdt på at tiltrække unge talenter også her i Aalborgs mange butikker. Derfor har dagligvarekæden de seneste 15 måneder søsat nye initiativer blandt andet en højere løn end overenskomsten for at tiltrække flere ungarbejdere til butikkerne.

Kommunen inviterer til dialogmøde om altaner og mindre ombygninger

Aalborg Kommunes afdeling for byggeri inviterer til dialogmøde om byggesagsbehandling vedr. altaner og mindre ombygninger

Bilka forsøder juletiden for mennesker i svære livssituationer

I tråd med sidste års initiativ støtter Bilka i Skalborg igen i år via juledonationskort børn, unge og voksne, der har brug for en håndsrækning. Især i år kan flere familier blive hårdt ramt på pengepungen af prisstigninger.

Giv 1000 børn en lidt sødere juletid

Aalborg Storcenter har for første gang sat et ønsketræ op, så kunderne har mulighed for at hjælpe en masse børn med at få en lidt sødere juletid end de forventer.

Embedsmænd: Sådan kan Aalborg Kommune spare på energien

Energikrisen kradser stadig, hvilket har fået by – og landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune til at undersøge, hvordan der kan spares på energien.

Giv dit gamle legetøj nyt liv hos Legekæden

I de to Legekæden-butikker i Aalborg kan du fremover give dit gamle legetøj nyt liv. Det sker i et nyt samarbejde mellem Legekæden og Hasbro om recycling af udtjent legetøj. Det indsamlede legetøj omregnes til donationer til fordel for børns trivsel.

Godt nyt for konkursramt byggefirma

I sidste uge kom det succesfulde byggefirma DHK-Byg under konkursbehandling. Nu er der godt nyt til 40 af virksomhedens medarbejdere.

Ny retning giver positive resultater for TL BYG

Trods den generelle usikkerhed i samfundet, tegner fremtiden lys hos TL Byg, der netop har offentliggjort deres årsregnskab for 2021/22. Her er der synligt bevis på, at virksomheden satte en ny retning sidste år.

Sunset Boulevard sparer 5.500 kW i Aalborg

Landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, reducerer nu el- og varmeforbruget i kædens restauranter. Der sker en reduktion af energiforbruget uden at gå på kompromis med gæsteoplevelsen, lyder det.

Skalborg Mandeklub inviterer alle mænd

Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub inviterer mandag den 31. oktober alle byens mænd til kaffe, en bid mad og mulighed for at kunne vende alle verdenshistorier i hyggeligt lag.

Succesfuldt byggefirma erklæret konkurs

Det succesfulde byggefirma DHK-Byg ApS er i øjeblikket under konkursbehandling ved Skifteretten i Aalborg efter ejeren af virksomheden indsendte konkursbegæring onsdag.

Flere rapserier i Aalborg og omegn

Nordjyllands Politi har haft flere forskellige opgaver i Aalborg-området de sidste par dage. Ifølge uddrag fra døgnrapporten har der været en række opgaver med tyverier af forskellig art, mens der i Hjørring blev rejst tiltale for uagtsomt manddrab.

Elsker dine børn også Tyttebøvserne?

“Tyt-te-bøv-ser, Tyt-te-bøv-ser” … Rigtig mange kan godt huske råbet om hjælp fra de så væsner, når historierne om Prop og Berta blev læst op – den lille tykke mand og så hans ko. I efterårsferien kan du komme med på eventyr med selvsamme i Plantorama Aalborg.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Aalborgs bedste byggeri?

Komiteen for bygningspræmiering i Aalborg har igen været ude og vurdere Aalborgs mange byggerier. I komiteen sidder både arkitekter og byrådsmedlemmer.

Gazellen springer blandt lopper i Aalborg

Den værste energikrise siden 1970’erne kombineret med inflationen og stigende fødevarepriser har fået danskernes øjne op for genbrug. Det kan de mærke hos Kirppu i Aalborg. Kæden er netop blevet Børsen Gazelle 2022.

Wolt sagaen – Vi er blevet pisset op og ned ad ryggen!

I dag mødtes restauratører og repræsentanter for Wolt for at forhandle restauranternes vilkår

Kategorier

Nyheder fra Skalborg

Seneste nyheder

Virksomheder