Nyheder fra Nord+

Ved du hvad dine advarselslamper betyder?

N.O. Jensen A/S giver dig her et lille overblik over, hvad bilens advarselslamper
betyder.

Salling Group og HK Handel i fælles opfordring: Hold den gode tone, når du handler

Dagligvarekoncernen Salling Group oplever en stigende grov tone i sine butikker og går nu sammen med HK Handel ud med en fælles opfordring til kunderne om at huske den gode tone, når de handler.

Smørkrigen er over os!

Tænk tilbage til påsken, hvor Supermarkedskæderne underbød hinanden i en vild smørkrig. Nu er krigen tilbage. Der skal bages julesmåkager, og det skal der smør til. Supermarkedskæderne åbner igen op for vilde smørpriser.

Antallet af nye hiv-tilfælde falder

Færre og færre får diagnosen hiv i Danmark, men mange testes for sent. Det viser nye tal fra Statens Serum Institut. AIDS-Fondet ønsker øget fokus på tidlig test.

Aalborg-elever bedst i Danmark: Dyreurin kan erstatte vejsalt

Elever fra Vesterkærets Skole i Aalborg vinder stor national skolekonkurrence ved at erstatte vejsalt med miljøvenligt produkt af blandt andet dyreurin.

Vi Elsker Heroes præsenterer flere meganavne

Vi Elsker Heroes præsenterer hele seks nye meganavne til deres næste tur rundt i Danmark, som også lægger vejen forbi Aalborg.

Aalborg er fyldt med omsorgsfulde dyrevenner

Oktober har hos Maxi Zoo Aalborg stået i dyrehjælpens tegn. Alle interesserede har kunne købe et fint venskabsvedhæng og derved støtte Dyrenes Beskyttelse. Den gode indsats fra byens borgere har medført, at der er indsamlet et større beløb.

Spærring af Limfjordstunnelen i næste uge

I forbindelse med en beredskabsøvelse, der bliver afholdt i Limfjordstunnelen tirsdag den 6. december om aftenen og natten, skal trafikanter forberede sig på forlænget rejsetid på disse kanter.

En grå start på weekenden

Fredag er der udsigt til masser af skyer og en smule blæst over Aalborg. Det kølige vejr fra de sidste par dage fortsætter i dag.

Vi skal spise mere byg

Spis byg for sundheden, miljøet og klimaets skyld. Sådan lyder det fra forskere fra Aarhus Universitet, der i et nyt projekt vil undersøge, hvorfor byg ikke har de samme bageegenskaber som hvede, og hvordan det kan ændres, så vi i fremtiden kan spise langt mere brød bagt på byg.

Ung iværksætter donerer tusindvis af kroner til virksomhed

24-årige Kasper Knudsen er manden bag selvbiografien “Uden grænser”, som blev skrevet med udgangspunkt i at inspirere andre unge med en drøm om en iværksætterrejse. Nu donerer han salget fra bogen til virksomhed i Nørresundby.

15 nominerede til Årets Sportsnavn 2022

DIF og Team Danmark løfter sløret for, hvem der kæmper om Danmarks mest prestigefyldte idrætspris. Vinderen af Årets Sportsnavn kåres til Sport 2022 i Boxen i Herning 7. januar 2023.

Realitetsforhandlinger i gang hos AaB

AaB er i dyb krise såvel sportsligt som økonomisk, og de fortæller nu, at deres realitetsforhandlinger er i fuld gang og går positivt. Ifølge klubben selv har de haft fokus på sikre fælles målsætninger, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer.

Det er lige så svært at miste sit kæledyr som et familiemedlem

Når Mette i årets udgave af DR’s Gift ved første blik græder over tabet af sin elskede hund, Gunnar, så er hun ikke alene. En ny, dansk undersøgelse viser, at næsten halvdelen af danske hundeejere oplevede sorgen ved at miste hunden lige så stærkt, som hvis de havde mistet et familiemedlem eller en nær ven.

Stor forskel på mangel på social- og sundhedspersonale i Nordjylland

Der er store forskelle på, hvor svært kommunerne har ved at skaffe social- og sundhedshjælpere og -assistenter, viser ny opgørelse. Aalborg klarer sig bedre end nabokommunerne, men der er brug for handling nu, hvis ældre skal kunne få en værdig pleje i fremtiden, mener FOA.

Brændsel er blevet en let omsættelig hælervare

Energikrisen har gjort brændsel til en let omsættelig hælervare, og GPS-systemer er også blevet en lækkerbisken for tyve. Men der kan være hjælp at hente. På Nordeuropas største landbrugsmesse Agromek i Herning demonstrerer Alm. Brand i den kommende uge bl.a. nye sikrings- og overvågningsværktøjer i samarbejde med G4S.

Bachs Juleoratorium med solister, lokale kor og Aalborg Symfoniorkester

Med to kor, fire solister og et helt symfoniorkester er der nok at holde styr på, men britiske Nicholas McGegan har gennem de seneste 40 år markeret sig som en af de allerbedste fortolkere af baroktidens musik, så Bachs Juleoratorium er på alle måder i de bedste hænder.

Kogeanbefaling af drikkevand i det nordjyske

Ifølge Aalborg Kommune har Styrelsen for Patientsikkerhed den 30. november 2022 givet kogeanbefaling til en række vandværker i det nordjyske, da der er fundet coliforme bakterier (ikke E. coli) i drikkevandet ved Hammer Bakker Forsyningsselskab.

Så er det nu: 35.000 billetter til Skovrock sælges i forsalg

Nu kan alle godt begynde at glæde sig til næste sommer og til Skovrock i Skovdalen i Aalborg.
En lang række af de største danske navne er klar til at fylde Skovdalen med stemning og hits.

Butikstyve i City Syd og indbrud i biler i Prinsensgade

De seneste to dage har Nordjyllands Politi håndteret en række sager i Aalborg, der har omhandlet butikstyve og biltyverier.

Bold eller mand

I en sjov dansk anti-kampagne udtrykker møbelbrandet Vipp deres holdning til den udskældte FIFA chef Gianni Infantino helt tydeligt, da de har valgt at smide ham i skraldespanden.

Kategorier

Nyheder fra Nord+

Seneste nyheder

Virksomheder