Nyheder fra Nørresundby

Dette skete i Aalborg: Døgnrapport fra den 15. – 17. februar

Tis, dealer og en sabel er nogle af overskrifterne i Nordjyllands Politis seneste døgnrapport. Læs et uddrag af rapporten her.

Nordjysk sognepræst: Skal Gud være kønsneutral?

I England kigger en kommission på, om Gud bør omtales kønsneutralt. Også i Nørresundby bliver denne debat italesat af en sognepræst.

Tonny er blevet Øl- og Vandmanden, der slukker tørsten

Øl- og Vandmanden blev til et familieprojekt da Tonny overtog farens forretning. Siden er der kommet flere tørstige kunder til.

Borgere til topmøde om Nordjyllands fremtid

Regionsrådet havde inviteret borgere fra hele regionen til topmøde om udfordringer, løsninger og en ny strategi for Nordjyllands udvikling. 173 engagerede borgere havde taget imod Region Nordjyllands invitation til et stort borgertopmøde lørdag den 21. januar på Skansen i Nørresundby.

Indbrud i villa, lov om euforiserende stoffer og spirituskørsel

Nordjyllands Politi har håndteret forskellige sager i Aalborg-området de sidste par dage.

Mindre arbejdsulykke, indbrud i villa og spirituskørsel

Nordjyllands Politi har håndteret en række forskellige sager de seneste par dage i Aalborg og omegn ifølge deres seneste udgave af uddrag af døgnrapporten.

Aalborgensiske talenter er klar til DM i Skills 2023

De største unge talenter i 45 forskellige faglige uddannelser er klar til DM i Skills 2023. Fra Aalborg og omegn deltager ikke mindre end 6 unge talenter. Det er unge fra uddannelser som tømrer, elektriker, flisemurer og bygningsstruktør.

Over 500 boliger i ny Aalborg-bydel

Boligbyggerierne på Stigsborg i Nørresundby skrider hastigt fremad, og inden for de kommende ca. seks måneder vil der samlet set være knap 550 indflytningsklare boliger i bydelen. Og der er meget, der tyder på, at boligerne hurtigt kan blive beboet.

Spærring af Limfjordstunnelen i næste uge

I forbindelse med en beredskabsøvelse, der bliver afholdt i Limfjordstunnelen tirsdag den 6. december om aftenen og natten, skal trafikanter forberede sig på forlænget rejsetid på disse kanter.

Få et års forbrug af burgere, når Sunset Boulevard udvider

Den 1. december åbner landets største danskejede fastfoodkæde restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten slår dørene op til nordisk indretning, drive-in, nye arbejdspladser og en burgermenu helt, som man kender den fra de andre 41 restauranter i landet.

Aalborgs nye cykelgader er klar

København har det allerede. Århus og Odense har det også. Og nu får Aalborg Kommune det på to centrale strækninger i Aalborg og Nørresundby. Nu kan cyklister se frem til at få højere prioritet på Samsøgade og Mellem Broerne.

Skænderi om løbehjul førte til stor politiudrykning

Fredag gik bølgerne højt mellem to brødre, der var kommet op at skændes om et løbehjul. Skænderiet endte med et større opbud af politi og en bøde for gadeuorden til den ene bror.

Kommunen inviterer til dialogmøde om altaner og mindre ombygninger

Aalborg Kommunes afdeling for byggeri inviterer til dialogmøde om byggesagsbehandling vedr. altaner og mindre ombygninger

Lokal genbrugsbutik støtter socialt udsatte børn og unge

Vidste du, at når du gør et godt køb i Genbrugsbutikken på Sundsholmen, så er det ikke kun godt for klimaet og din egen pengepung. Det hjælper også socialt udsatte børn og unge.

Nu sker det: Første spadestik på nyt Børne – og Ungeunivers

Fredag den 11. november fra klokken 13 til 15 er der første spadestik på Børne- og Ungeunivers Stigsborg.

Indbrud, drugdealers anholdt og kokain på telefonen

Nordjyllands Politi har haft nok at se til de sidste par dage, da de blandt andet har modtaget anmeldelser om indbrud, anholdt drugdealers og taget en person på fersk gerning med kokain på telefonen.

Ren Hollywood i Nørresundby: Vild biljagt!

Dramatisk biljagt endte med anholdelse på et toilet

Giv dit gamle legetøj nyt liv hos Legekæden

I de to Legekæden-butikker i Aalborg kan du fremover give dit gamle legetøj nyt liv. Det sker i et nyt samarbejde mellem Legekæden og Hasbro om recycling af udtjent legetøj. Det indsamlede legetøj omregnes til donationer til fordel for børns trivsel.

Cool nok! – Jacob Risgaard og Anders Holch Povlsen leverer rekordresultat

Netbutikken Coolshop overgår sig selv igen med rekordstort overskud

Indbrudstyve har været på rov i efterårsferien

Ferietid er højsæson for indbrud og fester. Efterårsferien har ikke været en undtagelse. Nordjyllands Politi har nemlig modtaget anmeldelser om indbrud og fest til gene i Aalborg-området, som har fundet sted i ferien.

Kvistens Taskforce bryder tavsheden om seksuelle overgreb i Aalborg

Kvistens Taskforce fortæller om at leve med senfølger efter seksuelle overgreb som barn eller ung. Det gør de til et foredrag onsdag den 26. oktober på Aalborg Bibliotek.

Kategorier

Nyheder fra Nørresundby

Seneste nyheder

Virksomheder