Nyheder fra Nørresundby

Lokal genbrugsbutik støtter socialt udsatte børn og unge

Vidste du, at når du gør et godt køb i Genbrugsbutikken på Sundsholmen, så er det ikke kun godt for klimaet og din egen pengepung. Det hjælper også socialt udsatte børn og unge.

Nu sker det: Første spadestik på nyt Børne – og Ungeunivers

Fredag den 11. november fra klokken 13 til 15 er der første spadestik på Børne- og Ungeunivers Stigsborg.

Indbrud, drugdealers anholdt og kokain på telefonen

Nordjyllands Politi har haft nok at se til de sidste par dage, da de blandt andet har modtaget anmeldelser om indbrud, anholdt drugdealers og taget en person på fersk gerning med kokain på telefonen.

Ren Hollywood i Nørresundby: Vild biljagt!

Dramatisk biljagt endte med anholdelse på et toilet

Giv dit gamle legetøj nyt liv hos Legekæden

I de to Legekæden-butikker i Aalborg kan du fremover give dit gamle legetøj nyt liv. Det sker i et nyt samarbejde mellem Legekæden og Hasbro om recycling af udtjent legetøj. Det indsamlede legetøj omregnes til donationer til fordel for børns trivsel.

Cool nok! – Jacob Risgaard og Anders Holch Povlsen leverer rekordresultat

Netbutikken Coolshop overgår sig selv igen med rekordstort overskud

Indbrudstyve har været på rov i efterårsferien

Ferietid er højsæson for indbrud og fester. Efterårsferien har ikke været en undtagelse. Nordjyllands Politi har nemlig modtaget anmeldelser om indbrud og fest til gene i Aalborg-området, som har fundet sted i ferien.

Kvistens Taskforce bryder tavsheden om seksuelle overgreb i Aalborg

Kvistens Taskforce fortæller om at leve med senfølger efter seksuelle overgreb som barn eller ung. Det gør de til et foredrag onsdag den 26. oktober på Aalborg Bibliotek.

Vi siger farvel til Nørresundby Guld

På torvet i Nørresundby ligger Nørresundby guld. Efter mange år med gode oplevelser og fokus på den personlige service, må butikken desværre lukke.

54-årig kvinde blev dømt for sakseangreb

I november sidste år begik en 54-årig kvinde et umotiveret overfald mod sin nabo. Nu har kvinden modtaget en behandlingsdom for overfaldet.

Sagen om blufærdighedskrænkelser får skoleleder til at sige stop!

Carsten Søndergaard stopper som leder på Gl. Lindholm Skole, der er ramt af en sag om blufærdighedskrænkelser af 12 elever igennem flere år.

Narkokørsel, groft hærværk på bil og vanvidskørsel

Nordjyllands Politi har haft flere forskellige opgaver i Aalborg-området de sidste par dage. Ifølge uddrag fra døgnrapporten har der været en række opgaver med ulovlig kørsel og groft hærværk.

Aalborg Lufthavn i massivt beredskab

Forvent larm og trafikale forstyrrelser i lufthavnsområdet i morgen. Aalborg Lufthavn afholder i samarbejde med Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab, Region Nordjylland og Beredskabsstyrelsen en større øvelse i området.

Farvel Fitness World – Goddag PureGym

Fitness World, som har mange fitnesscentre i Aalborg, skifter navn. Fra foråret 2023 skal medlemmerne vinke farvel til Fitness World og sige goddag til PureGym. Derudover kan medlemmerne se frem til renovering af landets centre.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

Stigende omkostninger sender butiksindehaver på pension

Nørresundby Guld ophører. Siden 1967 har forretningen ligget på Brotorvet i Nørresundby. Nu har stigende omkostninger og en afmatning af detailhandlen efter covid-19 fået ejeren Marianne Borup Lindegren til at gå på pension.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Der bor en bager i Nørresundby … og det har der gjort i 30 år.

Byens Brød og Kager fejrer 30-års jubilæum. Efter mange år i Nørresundby er det ikke kun blevet til utallige rundstykker og rugbrød, men også til et væld af gode historier, oplevelser og bekendtskaber.

Øget synlighed for cyklister

Aalborg Kommune har designet et lyskryds, så det skal give øget synlighed og sikkerhed for byens mange cyklister. Afskærmning og placering skal ændre på, hvordan bilister og cyklister interagerer og ser hinanden.

Aalborg Lufthavn er kåret som Danmarks bedste

Onsdag aften var der Danish Travel Awards hos Wallmans i Cirkusbygningen i København. Her blev Aalborg Lufthavn hædret med prisen som Danmarks Bedste Lufthavn.

Kombinér kreahygge og shopping

Skyd weekenden i gang med en god omgang kreahygge – og så kan du jo lige få klaret lidt shopping samtidig, når du nu er på besøg hos Little Reusers. Du behøver ikke engang bestille tid – I dukker bare op til en hyggelig og produktiv stund.

Kategorier

Nyheder fra Nørresundby

Seneste nyheder

Virksomheder