Nyheder fra Nibe

Årets Nordjyske Ejerleder 2022

Den 1. november afholder PwC Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland for 19. gang i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i at skabe en ekstraordinær succeshistorie.

Stiftelse af NHK Venner

Selv om man ikke længere er aktiv spiller, må man hjertens gerne støtte op om Nibe HK. Til det formål er håndboldklubben i gang med stiftelsen af NHK Venner, hvor du er indbudt. Frist for tilmelding er 18/10.

Nibe kan dårligt få armene ned!

På trods af tekniske udfordringer: Nibe Festival melder om historisk billetsalg

Bål og bøf for voksne mænd

Bål og bøf er et nyt fællesskab for voksne mænd i Nibe og omegn. Det foregår som et samarbejde mellem Aalborg Kommune og Halkær Kro og tager udgangspunkt på netop Halkær Kro.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

Kulturnat i Nibe

13. og 14. oktober kan du med fordel sætte kryds i kalenderen, for der er Kulturnat i Nibe. Alt fra Kino Nibe Bog&Idé til Nibe Museum og Galleri Tinghuset holder åbent med arrangementer for alle og enhver.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

LOOP Fitness Nibe har brug for hjælp

Lige nu kæmpes der en brav kamp af fitnesscentre, aftenskoler og mange flere, som risikerer at blive ramt, hvis Skattestyrelsen indfører momspligt på privat undervisning. Skriv derfor under på et borgerforslag, der vil forhindre dette.

Valget påvirker Nibe Gymnastikforening

Gårsdagens udskrivelse af det kommende valg kommer til at påvirke holdene hos Nibe Gymnastikforening. Ganske vist er det de færreste medlemmer, der skal stemme, men valghandlingen kommer alligevel til at påvirke en del af holdene.

Vær opmærksom – det går oftest galt i Aalborg Kommune

Højsæson for påkørte hjorte starter nu. Sidste år modtog Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral flest henvendelser om påkørsler i Aalborg Kommune. Vi kan ikke ændre på hjortenes adfærd, men vi kan ændre på vores egen.

Nibe Festival genstarter billetsalget i morgen

“Uhørt stor søgning” på billetter til den kommende Nibe Festival forårsagede nedbrud og at mange billet-hungrende måtte gå tomhændede fra en ikke-fungerende hjemmeside. Nu skulle der være lys for enden af tunnelen igen.

Hallo-Hallo! Nibe lægger sig fladt ned!

Nibe Festivals hjemmeside brød ned…en…to gange, da partoutbilletter blev sat til salg. Nu prøver de igen

Grøn træning i Loop

Hos Loop Fitness Nibe kan du træne grønt på den gode måde. Der er fokus på miljøet både ved lys, gulv og ikke mindst maskinerne – alle er nemlig “100 % powered-by-you”.

Julekoncert med Kurt Ravn i Nibe Kirke

Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, og i år gæster han endnu en gang Nibe Kirke. Det gør han til årets julekoncert, hvor han er solist. Endnu en gang beriger han julen med muntre og stille julesange samt smukke, traditionelle julesalmer.

Kaos med billetsalg for Nibe Festival 2023

Denne søndag sad mange trofaste deltagere på Nibe Festival klar til at sikre sig billige partoutbilletter til næste års udgave af festivalen. Desværre endte det med, at billetsalget blev lukket ned på grund af fejl på udbyderens hjemmeside.

The Minds of 99 indtager Nibe!

Selv om støvet fra Nibe Festivalen knap nok har lagt sig og eftersmagen af spildt fadøl og burgerdressing stadig klistrer til din yndlingsfestival t-shirt, så er der allerede nu grund til at finde det store smil frem til 2023

Splitte mine bramsejl – sørøverne kommer til Nibe

Sørøverne kommer til Nibe til et arrangement for børn og barnlige sjæle. Du kan blandt andet høre spændende sørøverfortællinger, blive klædt ud som sørøver og ikke mindst komme ud og finde skattekort.

Søndag starter billetsalget til Nibe Festival 2023

Nibe Festival 2022 var året, hvor vi endelig kunne genforenes i Skalskoven til lyden af knap 100 fantastiske koncerter. Det var en bragende succes på alle parametre, og nu starter nedtællingen til næste års festival. Søndag kommer billetterne i salg.

Flodkrebsene synger i Nibe

Kino Nibe skyder ugen i gang med komedien “Official Competition” med Antonio Banderas og Penelope Cruz. Senere på ugen kan du opleve filmatiseringen af “Hvor flodkrebsene synger” samme sted.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Redningskrans på eventyr

Først var den der. Så forsvandt den. Nu er den kommet tilbage til sin plads. Redningskransen hos Nibe Fjordbadeklub har været på eventyr – men de glæder sig blot over, den af egen fri vilje er kommet hjem igen, hvor den hører hjemme.

Kategorier

Nyheder fra Nibe

Seneste nyheder

Virksomheder