Nyheder fra Midtby

Bachs Juleoratorium med solister, lokale kor og Aalborg Symfoniorkester

Med to kor, fire solister og et helt symfoniorkester er der nok at holde styr på, men britiske Nicholas McGegan har gennem de seneste 40 år markeret sig som en af de allerbedste fortolkere af baroktidens musik, så Bachs Juleoratorium er på alle måder i de bedste hænder.

Så er det nu: 35.000 billetter til Skovrock sælges i forsalg

Nu kan alle godt begynde at glæde sig til næste sommer og til Skovrock i Skovdalen i Aalborg.
En lang række af de største danske navne er klar til at fylde Skovdalen med stemning og hits.

Butikstyve i City Syd og indbrud i biler i Prinsensgade

De seneste to dage har Nordjyllands Politi håndteret en række sager i Aalborg, der har omhandlet butikstyve og biltyverier.

December starter ud med solskin over Aalborg

Glædelig 1. december. Julemåneden starter ud med, at solen endelig tager et kig frem fra dens skjul bag skyerne. Ellers er der lave temperaturer og en smule vind på dagens vejrprogram.

Velkendt 80’er pop med Level 42 i Musikkens Hus

Er du til funky 80’er-pop, så er det tid at finde skulderpuderne og poloshirten frem og gøre klar til en festlig aften i Musikkens Hus, når det legendariske band Level 42 gæster Koncertsalen i efteråret 2023. Her kan du glæde dig til genhør med store hits.

Nytårsmenu 2022 – Brdr. Price

Magter du heller ikke at stå i køkkenet, på årets sidste dag? Så tag et kig på Brdr. Prices lækre nytårsmenu.

Nytårsmenu 2022 – Restaurant Jægerspris

Magter du heller ikke at stå i køkkenet, på årets sidste dag? Så tag et kig på Restaurant Jægerspris’ lækre nytårsmenu.

Sneen daler atter i Nordkraft

For 3. år i træk daler julesneen ned i Nordkrafts store Kedelhal. I et herligt vinterlandskab falder sneen i små og store byger hver dag mellem kl. 16 og 20, så er du én af dem, der savner julesneen for at komme helt i julestemning – så kom til Nordkraft.

Nytårsmenu 2022 – Café min Oliva

Magter du heller ikke at stå i køkkenet, på årets sidste dag? Så tag et kig på Café min Olivas nytårsmenu. Er du hurtig og bestiller i dag sparer du 20% på bestillingen

Forsøg på indbrud i hytter på julemarkedet kan få konsekvenser

Julemarkedet på Gammeltorv er en hyggelig lokal juletradition. I år er den truet af ukendte gerningsmænd som tre dage i træk har forsøgt at bryde ind i hytterne på markedet.

En grå og kold onsdag venter forude

Denne onsdag bliver en grå og kold en af slagsen. Temperaturen kommer maksimalt op på 5 grader i dag. Derudover er der mest af alt udsigt til skyer over Aalborg.

Fuld musik og søde sager, når penge skal overrækkes

Traditionen tro bliver overskuddet fra DSB’s lille modelbane igen i år uddelt på banegården i Aalborg med fuld musik og søde sager.

Vintervejret nærmer sig

Aalborgenserne kan i dag se frem til gråvejr og masser af blæst. Dog er vejret i Aalborg stadig mildt denne tirsdag, men vintervejret kryber nærmere og nærmere.

En regnfuld mandag venter forude

Endnu en mandag er i gang. Dagens vejr bliver en våd og kedelig omgang ifølge prognoserne. Der er mest af alt regn og masser af blæst på programmet.

En slikbutik er en slikbutik, ikke?

Måske ikke? Hos Candylicious går man i hvert fald anderledes til værks, når det kommer til at svare på spørgsmålet: Hvad kan man få i en slikbutik?

Synsundersøgelse i DinOptik afslørede stor svulst i hjernen

For 35-årige Ann Louisa blev en synsundersøgelse i DinOptik den direkte årsag til, at der blev opdaget en svulst i hjernen, og at hun hurtigt blev opereret. Ann Louisa havde ikke selv oplevet symptomer på, at der var vokset en stor svulst frem i hjernen.

21-årig slog to dørmænd og endte med sigtelse for vold

Fredag aften løb temperamentet af med en 21-årig mand, da han blev smidt ud fra natklubben Stygge. Lørdag blev han sigtet for vold efter at have slået to dørmænd fredag nat.

I dag er en oplagt dag til at bage julekager

Søndag morgen starter med tæt tåge. Når tågen letter, bliver der dog ikke meget udsigt til solen, da meteorologerne primært lover skyer og blæst over Aalborg.

Nordic Afro Design sætter kulør på tilværelsen

I Aalborg Centrum ligger Nordic Afro Design, som er en spændende tøjforretning fyldt med smukke og unikke produkter i varme og eksotiske farver. Bag disken står Mama-Essi, som sætter kulør på tilværelsen for adskillige aalborgensere.

Grå lørdag venter forude

Lørdag er der mere klassisk efterårsvejr på programmet, da der primært er udsigt til gråvejr over Aalborg, når man tager et kig på vejrudsigten.

Aalborg Budolfi Apotek melder klar til influenzavaccine til børn

Flere nordjyske apoteker melder sig nu klar vaccinere børn mellem 2 og 6 år mod influenza. Dermed er det muligt både på regionens vaccinationscentre og hos deltagende apoteker og praktiserende læger.

Kategorier

Nyheder fra Midtby

Seneste nyheder

Virksomheder