Nyheder fra Klarup

Rockgudstjeneste i Romdrup kirke

Rock og rul med Rock Steady og præsten i Romdrup Kirke. Det lyder næsten for vildt til at være sandt, men ikke desto mindre er det, hvad du kan opleve på onsdag. Her gentager Romdrup Kirke successen fra sidst.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Opstart af Junior Fitness

Fredag den 23. september starter Klarup Fitness’ populære Junior Fitness hold op igen. Det er for børn og unge mellem 10-14 år, som gerne vil stifte bekendtskab med forskellige fitnessformer som eksempelvis cirkeltræning, boksning eller crossfit.

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Fiberproblemer omkring Augustvej

Klarup Kabelnet har fiberproblemer i området omkring Augustvej og Romdrupvej. Det kan være et tidskrævende problem, hvorfor der ikke er meldt en tidshorisont ud.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

Spaghettigudstjeneste i Romdrup Kirke

Onsdag den 14. september er du inviteret til spaghettigudstjeneste i Romdrup Kirke. Her venter Kalle med gode historier om, eksempelvis hvad Tohu wa-bohu betyder. Efter gudstjenesten er der spaghetti og kødsovs i sognegården.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Tid til Klarup Vinfestival 2022

Om en måneds tid kan du tage kollegaer, venner og familie under armen og deltage i Klarup Vinfestival 2022. Det er en oplagt lokal begivenhed, hvis du kan lide og/eller interesserer dig for den raffinerede smag af god vin.

Vetplan abonnement med Klarup Dyreklinik

Er du også bekymret for de stigende priser, og om du har råd til det hele til vinter? Tegn et Vetplan abonnement med Klarup Dyreklinik, så er du sikker på, at der altid er råd til din 4-benede ven.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Trafikalt kaos i Aalborg – flere uheld i morgentimerne

Endnu engang må billister til og fra Aalborg berede sig på lang rejsetid

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Bestil en færdselskontrol!

Er der lidt for meget The Fast and the Furious, hvor du bor, så kan du nu anmode Nordjyllands Politi om hjælp.

Dit mindset er altafgørende for din succes med heste

Hesten kigger på, hvad du viser med din krop. Der er kontant afregning, hvis du er er duknakket og ubeslutsom – for så følger den dig ganske enkelt ikke. Kom med når Klarup Rideskole inviterer til spændende foredrag med Anja fra Powermind.

Seneste nyheder

Virksomheder