Nyheder fra Kærby

Kun 1 ud af 10 ved det

Quiz, snak om organdonation og mød en nyresyg er bare nogle af de arrangementer, du kan være med til i denne uge. Alt sammen med fokus på organdonation, hvor alt for få danskere faktisk ved, man kan registrere sig fra man er 15.

Tørstige aalborgensere kan hente overskydende drikkevarer hos Q8

Royal Unibrew er brændt inde med overskydende drikkevarer fra deres produktion. Derfor bliver drikkevarerne tilgængelige via Too Good To Go-appen til fordelagtige priser. Drikkevarerne kan hentes den 8. oktober hos udvalgte Q8 i Aalborg.

Den som kæmper taber aldrig helt

Kom med på byvandring i digteren Morten Nielsens Aalborg. Morten Nielsen var en anerkendt digter, der gav stemme til krigsårenes ungdomsgeneration, men han var også flittig brevskriver, skribent i aviserne og anmelder.

Glem ikke Skipperens Erindringsværksted

Corona satte også en kæp i hjulene på aktiviteterne i Erindringsværkstedet. Men nu er kræfterne bag tiltaget på banen igen.

Hvis du er til film med dybde

Filmklubben Nord for Paradis er et samarbejde mellem sognene i Aalborg Budolfi Provsti. Alle der interesserer sig for gode film, der lægger op til eftertænksomhed, er velkomne i klubben.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Få svar på de store spørgsmål

Hvordan beder man? Hvordan mediterer man? Hvad kan man lære om bøn?

Horror House på Limfjordsbanen

Kan du også lide at have det hyggeligt? Nej vel? Bliv skræmt fra vid og sans til Halloween.

Kær by har mange navne

– Eller i hvert fald mange områder. Aalborg har mange områder. I Ansgars, som Kærby så fint hører under, er gennemsnitsalderen 36 år, og halvdelen af de lokales civilstatus er Singler.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Tjikkerlikker tjikkerlikker tjaw tjaw tjaw

De fleste aalborgensere, har vist bemærket den heftige kuling, der i dag har præget stemningen udendørs.

Fed fredag for familier – Disney Sjov i Ansgars Kirken

Kunne du godt tænke dig, at din familie blev del af et nyt fællesskab? I Ansgars Kirken kan du møde andre børnefamilier til spise og hygge fredag d. 16. september!

Regeringen ønsker tryghedsvagter i udsatte områder

Kommunerne skal ifølge regeringen nu have mulighed for at indsætte tryghedsvagter i områder, der er præget af utryghed.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

På Kærbyskolen belønner de bogormene

I denne måned udfordrer Kærbyskolens bibliotek alle børn i en læseudfordring. Hver dag en elev bruger 20 minutter på enten at læse, høre lydbog eller få læst højt tæller det for klassens bedste.

Ansgars Kirken indgår samarbejde med Foodbank Aalborg

Nu kan du blive frivillig og hjælpe personer der har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Trafikalt kaos i Aalborg – flere uheld i morgentimerne

Endnu engang må billister til og fra Aalborg berede sig på lang rejsetid

Kategorier

Nyheder fra Kærby

Seneste nyheder

Virksomheder