Nyheder fra Hasseris

Indbrud i lejlighed, tyveri under padelkamp og dieseltyveri

Fra mandag til onsdag har Nordjyllands Politi håndteret forskellige sager om indbrud og tyverier i Aalborg-området.

Seneste nyt om indbrudsbølge i Aalborg

Tirsdag blev fem personer fremstillet i grundlovsforhør, hvor de var under mistanke for at stå bag flere indbrud i Aalborg-området. Grundlovsforhøret endte med varetægtsfængsling af tre personer, mens de to andre blev løsladt.

Efterforskning har givet pote: Fem mistænkte indbrudstyve anholdt

Berigelse ved Nordjyllands Politi har tidligere i dag, den 21. november 2022, anholdt fem personer, som man mistænker for at stå bag flere tilfælde af de indbrud, der i den seneste tid har plaget borgerne i Aalborg-området.

I Aalborg ligger Europas første B Corp-certificerede anlægsgartnervirksomhed

I Aalborg kan vi prale af at være i toppen, når et gælder bæredygtighed og socialt ansvar – det gør sig også gældende med den første anlægsgartnervirksomhed i Europa, der er B Corp-certificeret. Dette er OKNygaard.

Kommunen inviterer til dialogmøde om altaner og mindre ombygninger

Aalborg Kommunes afdeling for byggeri inviterer til dialogmøde om byggesagsbehandling vedr. altaner og mindre ombygninger

Jens Niebuhr Christensen er ny projektleder hos Dansk Boligbyg Aalborg

Jens Niebuhr Christensen er ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg Aalborg pr. 1. september. Han kommer fra HP Byg, hvor han i fem år havde sin gang som tømrer-entrepriseleder. Hos Dansk Boligbyg er han blevet genforenet med flere tidligere kolleger fra HP Byg.

Indbrud, drugdealers anholdt og kokain på telefonen

Nordjyllands Politi har haft nok at se til de sidste par dage, da de blandt andet har modtaget anmeldelser om indbrud, anholdt drugdealers og taget en person på fersk gerning med kokain på telefonen.

Ny projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg

Anders Oddershede bor i Nors mellem Thisted og Hanstholm, og han er nu blevet projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Alligevel har han siden sin tiltrædelse i juli haft de fleste af sine fire ugentlige arbejdsdage i Hørsholm.

Knæk Cancer med Kræftrådgivningen i Aalborg

Har du været i en kræftrådgivning før? Kræftrådgivningen i Aalborg slår den 27. oktober dørene op for interesserede – og herefter vil sangskriver Ester Haslund-Gjerrild synge egne sange.

Føler du dig doven i dag? – det er der nok en grund til

Aalborg Zoo kan nemlig fortælle, at det i dag er international dovendyrdag. Hvis du kigger ind i Sydamerikahuset, kan du se, om du kan spotte hele dovendyrfamilien. Her huserer en familie af såkaldte totåede dovendyr.

Indbrud i villa og stoffer i Jomfru Ane Gade

Nordjyllands Politi har haft nok at se til i weekenden, da de blandt andet har håndteret sager om indbrud og stoffer i Aalborg. Det fremgår af uddrag fra døgnrapporten.

Farvel Fitness World – Goddag PureGym

Fitness World, som har mange fitnesscentre i Aalborg, skifter navn. Fra foråret 2023 skal medlemmerne vinke farvel til Fitness World og sige goddag til PureGym. Derudover kan medlemmerne se frem til renovering af landets centre.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Succes i Hasseris efter en tur i Erhvervshus Nordjylland

Nethandelen voksede eksplosivt, og det var nær ved at vælte Dorthe Klitgaard Thomsens virksomhed, DearBaby – Lejetøjskassen. Hendes forretningsidé – legetøjskasser til småbørn på abonnement – blev under COVID-19 så stort et hit, at det hurtigt blev et problem.

Wolt sagaen – Vi er blevet pisset op og ned ad ryggen!

I dag mødtes restauratører og repræsentanter for Wolt for at forhandle restauranternes vilkår

Gasflaskeeksplosion og indbrudsbølge der fortsætter

Spritbilist og smykketyv på politiets dagsorden

Huset i Hasserisgade går i vinterhi

Energikrisen påvirker os alle. Hos Huset i Hasserisgade har det været nødvendigt at vurdere, hvad der ville være mindst smertefuldt for husets brugere. Ifølge lederen er de kommet frem til at lukke huset ned fra november til og med januar.

Dyrk din indre kunster med en øl i hånden på kunsten

Grib blyanten eller penslen og tag op til Kunsten onsdag d. 28. september. Kunstens Tegneklub X Sketch with me er åben for alle.

Hvis du er til film med dybde

Filmklubben Nord for Paradis er et samarbejde mellem sognene i Aalborg Budolfi Provsti. Alle der interesserer sig for gode film, der lægger op til eftertænksomhed, er velkomne i klubben.

Rygter bekræftes: Hasseris Bageri er lukket

En mands død er en anden mands brød. Siden mandag har der været lukket hos Hasseris Bageri. I løbet af ugen har der gået rygter om, at det lokale bageri er gået konkurs. Lørdag blev rygterne bekræftet af bageriet selv.

Kategorier

Nyheder fra Hasseris

Seneste nyheder

Virksomheder