Nyheder fra Hals+

Skulpturel udsigtspost på vej til Hals Havn

Foreningen Maritime Oplevelser – Hals Havn ønsker at hylde områdets maritime kultur med et kunstværk i form af en skulpturel udsigtspost på Hals Havn, hvor de besøgende kan søge ly for vejr og vind eller nyde udsigten til Limfjorden og Aalborg Bugt.

Michael Falch – ene mand i Hals

Michael Falch har haft et højspændt år med MALURTs definitive afskedsturné og fortsætter i 2023 ene mand ud på en solotur. I den forbindelse gæster han Hals til marts, hvor du kan opleve hans rolige og nærværende musik.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

Aktiv efterårsferie i Galleri Hou

Brug feriedagene på en sjov, festlig og lærerig måde helt gratis i det hyggelige Galleri Hou. Mal på potter, vær kreativ med dækkeservietter og meget mere.

Stjålne guitarer, indbrud i lejlighed og euforiserende stoffer i Gaden

Nordjyllands Politi har haft hænderne fulde i weekenden. Ifølge uddrag fra døgnrapporten har de blandt andet modtaget anmeldelser om flere indbrud og sigtet en mand for besiddelse af euforiserende stoffer.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Aalborg Kommune får milliontilskud til færgedrift

Aalborg Kommune får tilskud på 19,8 millioner kr. til grøn omstilling af Hals-Egensefærgen. Et tilskud der medfører en betydelig CO2-reduktion.

Vær med og støt brysterne

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Når vi står sammen og støtter brysterne, skaber det resultater, der kan mærkes.

Er der en golfspiller gemt i dig?

Hals Golf Klub inviterer til kaffe i klubhuset for alle nuværende og interesserede golfspillere, der kunne tænke sig at stille op til DGU holdturneringer i 2023. Så find køllerne frem og kom afsted.

Vær opmærksom – det går oftest galt i Aalborg Kommune

Højsæson for påkørte hjorte starter nu. Sidste år modtog Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral flest henvendelser om påkørsler i Aalborg Kommune. Vi kan ikke ændre på hjortenes adfærd, men vi kan ændre på vores egen.

Kirke i børnehøjde

På lørdag den 8. oktober kl. 14.00 er der Kirke i børnehøjde i Hals Kirke. Dagens tema er David og Goliat. Du kan komme og høre historie, synge sammen og spise kage i Ladegården.

Årets Stjerneskud blandt østers, muslinger og rejer

Otte ildsjæle har fået titlen som vinder af Generation Food Award 2022, der mandag aften løb af stablen for fjerde gang. De har alle vundet en pris for at gøre en forskel for sundere og mere bæredygtige madvaner blandt børn og unge.

Ulsted Netslagter justerer åbningstiden

De stigende energipriser påvirker også Ulsted Netslagter, lyder det på Facebook i et opslag, hvor slagteren vælger at justere deres åbningstider for at tilpasse sig og undgå markante prisstigninger.

Kirkeklokken der ville leve sit eget liv

Hvis der er noget, der kan dele meningerne i de små samfund, er det nok kirkeklokkens bimlen. Nogle elsker det, og mener det er hyggeligt. Andre hader lyden, og mener den er forstyrrende og alt for larmende.

Nyt wellness-sted i Hals

Hals er i rygende udvikling og det kan ses på virksomhedstilgangen. Om få uger åbner et nyt wellness sted i byen – Hals Wellness. Her kan du få fodpleje, zoneterapi og meget mere,

Åbent hus hos Aalborg Efterskole

Efterskoler er spændende, udfordrende og helt perfekte, hvis du trænger til at opleve noget nyt og lære nogle nye mennesker at kende. Hos Aalborg Efterskole byder de indenfor til åbent hus i oktober.

Historisk Værksted med Hals Arkiv

Vi runder havnen – igen – Historisk Værksted med Hals Arkiv – Sammen husker vi mere

Så starter vandhunde-sæsonen

Er din pelsede ven vild med at kaste bold og løbe stærkt på stranden? Får den ild i øjnene, når den har hentet en pind du har fyret langt ud i bølgerne? Så er der godt nyt til dig og din strandglade ven. Fra den 1. oktober må hunde igen gå uden snor på de danske strande.

Millioner i tilskud til Hals-Egense færgen

Tre kommunalt drevne indenrigsfærger får i alt 49,5 millioner til mere klimavenlig sejlads. Hals-Egense færgen er én af dem.

De Glade Fællessangere i Hou Havnehus

Torsdag den 29. september starter et nyt fællesskab op i Hals-området. De glade fællessangere er et nyopstartet hygge-kor for både mænd og kvinder i alle aldre.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

Kategorier

Nyheder fra Hals+

Seneste nyheder

Virksomheder