Nyheder fra Gistrup

Wolt sagaen – Vi er blevet pisset op og ned ad ryggen!

I dag mødtes restauratører og repræsentanter for Wolt for at forhandle restauranternes vilkår

Fredagscafe og Jyllandsserie kamp

Fredagscafe er tilbage hos LBK Gistrup efter sommerferien, så kom og spark weekenden i gang sammen med en bunke andre.

Loft over hovedet og huslejen de næste to år

Et flertal i Folketinget har sikrer huslejeloft

LBK Run

Lørdag den 24. september er der LBK Run samt åbent hus hos LKB Gistrup. Du vil kunne opleve blandt andet løb, åbent hus i motionscenter og esport, fodboldkamp og badmintonstævne – og hoppeborg til de små!

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Ingen Oktoberfest i Gistrup

På grund af vigende billetsalg må Oktoberfestudvalget hos LKB Fodbold desværre melde ud, at årets Oktoberfest i Gistrup aflyses. Det ærgrer både arrangører og byens borgere.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Høstgudstjeneste i Gistrup Kirke

Søndag den 18. september kl. 10.30 er der høstgudstjeneste i Gistrup Kirke ved sognepræst Ejnar Grønlund. Vel mødt til én af årstidens festlige begivenheder for hele familien.

Prøvepladser til Voksenspejd

Torsdag den 15. september er der opstart til Voksenspejd i Gistrup. Der er stadig ledige pladser, og tilmeldingen er stadig åben, så du kan stadig nå at være med.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Et særligt velkommen til årets konfirmander

Gistrup Kirke byder særligt velkommen til de kommende konfirmander og deres forældre til gudstjeneste søndag den 11. september.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

LKB-Gistrup fodbold har fået trænerudvikler

Morten Melgaard tiltræder som børne-, ungdoms- og trænerudvikler i LKB-Gistrup fodbold. Hans tiltrædelse skulle gerne kunne skabe udvikling i klubben.

1. klasser på Gistrup Skole indviede ny skov i Gunderup

70 elever fra Gistrup Skole fik jord under neglene, da de var med til at indvie ny skov i Gunderup. Her hjalp de til med at plante de sidste træer.

Ny patchwork udstilling i Gistrup Kirkes Sognesal

Sognesalen i Gistrup Kirke er vært for farverig patchwork udstilling. Værkerne er lavet af Grethe Mouridtsen fra Aalborg.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Kategorier

Nyheder fra Gistrup

Seneste nyheder

Virksomheder