Vores side Gandrup er på vej!

Prøv at se vores LIV sektioner i mellemtiden!

Nyheder fra Gandrup

Cyklistforbundet vil have afstanden printet på vejene

Hvis et nyt forslag fra Transportministeren om, at biler skal holde 1,5 meters afstand til cykler ved overhaling bliver indført, skal det også indeholde ny markering på landevejene. Det skriver Cyklistforbundet i sit høringssvar til forslaget.

Forældre skal tage ansvar og de unge skal tage sig sammen

Politikommissær med en løftet pegefinger til de unge: I har hermed én uge til at få gjort jeres knallerter lovlige. For i næste uge laver vi en ekstra kontrolindsats med fokus på knallerter i Aalborg og omegn.

Corona gav rekordsalg af trampoliner

Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Holtet Fitness fylder 11 år

Holtet Fitness ved Gandrup kan fejre ikke mindre end 11 års fødselsdag i år. Det fejrer de med gratis prøvetræning og snacks den 2. oktober.

Vis mig din dyrevelfærdspolitik og jeg skal sige dig, om du får stemmer

Turbokyllinger og køer der aldrig ser græs. Vi står midt i en dyrevelfærdskrise, når vi kigger på vores landbrugsdyr. Dét har danskerne bemærket og det har indflydelse på, hvor vi sætter vores kryds på stemmesedlen.

Gandrup Byfest udsolgt på 12 timer

Når Gandrup Byfest vender tilbage i 2023 er det til fulde huse. Fredag morgen blev 400 billetter sat i salg og allerede 12 timer senere, kunne der meldes om udsolgt til byens store fest til næste sommer.

FOMO no mo’

Søndagen står for døren. Og er der noget bedre end at komme ud og blive fyldt op med indtryk sådan en dag? Men du ved ikke lige hvad der sker i morgen og sådan – sker der overhovedet noget? Det overblik kan MinByAalborg hjælpe dig med.

Største rabat siden pandemiens start

Huskøberne får nu håndslag på det største afslag i prisen siden starten af coronakrisen i 2020.

Øget efterspørgsel på nordjyske lejeboliger

En analyse fra EjendomDanmark viser at det danske lejemarked fortsat er præget af boligmangel, men at chancerne for at finde en lejebolig er størst i Nordjylland.

Kriser kradser hårdere og er mere langvarige på landet

En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer viser, at borgere i landdistrikterne er mere skeptiske for fremtiden end borgere i storbyerne.

Limfjordsfest i Vester Hassing

Lørdag den 10. september spiller flere musikere op til fest på den gamle genbrugsplads på Elsamvej i Vester Hassing. Det gør de, når der afholdes Limfjordsfest i byen med garanti for hygge, god musik og hyggeligt samvær.

Juniormix med Gandrup Holtet Gymnastik

Juniormix Nordøst med Gandrup Holtet Gymnastik er for alle gymnastikinteresserede i 4.-9. klasse. Her er der plads til alle, hvadend de er erfarne gymnaster eller nybegyndere.

Den nære velfærd er i fokus i nyt budgetforslag

Budgettet prioriterer penge til børn og ældre og det stigende behov for specialiserede tilbud. Samtidig skal der flere medarbejdere på lokalplaner, så byggesagerne kan få mere fart på.

Huspriserne falder i Aalborg kommune

“Til salg”-skiltene kommer højest sandsynligt til at pryde de aalborgensiske forhaver længere tid fremover. Nyeste måling fra juli 2022, viser at prisen på et enfamiliehus i Aalborg allerede er faldet med 0,10 %.

Trafikalt kaos i Aalborg – flere uheld i morgentimerne

Endnu engang må billister til og fra Aalborg berede sig på lang rejsetid

Fear no more, Aalborg

Hvis du har slæbt vaders, paraply og optimistjolle med på arbejde i dag, så er det nok fordi, du har hørt om det skybrud, der i dag er i vente over næsten hele landet. 

Bestil en færdselskontrol!

Er der lidt for meget The Fast and the Furious, hvor du bor, så kan du nu anmode Nordjyllands Politi om hjælp.

Ny sæson hos Gandrup Sportsklub

Gandrup Sportsklub har åbnet for tilmelding til den nye badmintonsæson, og både børn og voksne er meget velkomne uanset niveau.

Risikomeldning om farligt vejr: Der kan komme kraftig regn og torden over Aalborg

DMI har udsendt en risikomeldning om farligt vejr. I Aalborg er der risiko for kraftig regn og torden.

Asse mangler AKUT værtsfamilier i Aalborg

Den 14. august ankommer en flok skønne udvekslingsstuderende til Aalborg og 6 af dem mangler stadig et hjem.

Kategorier

Nyheder fra Gandrup

Seneste nyheder

Virksomheder