Nyheder fra Aalborg Ø

Nyt kontorbyggeri på Aalborg havn skrider fremad

Opførelsen af et helt nyt kontorhus på Østhavnen i Aalborg skrider planmæssigt frem. De første lejemål er allerede udlejet i det 4.600 kvadratmeter store C-House, som fra foråret næste år skal være med til at imødekomme efterspørgslen på kontorlejemål i Aalborg.

Aalborg hylder iværksætteriet

I uge 46 afholdes StartUp Days for første gang fysisk i Aalborg, hvor der inviteres til gratis iværksætterarrangementer for alle interesserede.

Årets Nordjyske Ejerleder 2022

Den 1. november afholder PwC Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland for 19. gang i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i at skabe en ekstraordinær succeshistorie.

Sunde fællesskaber og motivation

Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune inviterer til “Temaaften om sunde fællesskaber & motivation – nutidens og fremtidens unge”. Arrangementet er for foreningsrepræsentanter, samarbejdspartnere og politikere med en interesse for unge i foreningslivet.

Nye åbningstider hos Kattens Værn

Hos Kattens Værn i Aalborg Øst er der fra og med uge 42 ændret på åbningstiderne. Har du planer om at adoptere en kat, kan du med fordel lige se, hvornår de tager imod besøgende.

Yngre med årene hos Trekanten

Vi stræber alle bevidst eller ubevidst efter det lange, gode liv uden sygdom og skavanker. Vi ved alle også, at kost og motion er vigtige komponenter i den retning, men der er meget mere til det end som så. Det kan du lære meget mere om.

Aalborg Øst er nomineret til ny pris

For første gang i år uddeles Blandet By Prisen, som er en pris, der er indstiftet af Landsbyggefonden og nyhedsmediet Byrummonitor. Her er Himmelands Boligforening nomineret for deres omdannelse af Aalborg Øst.

Magnus Thomsens Eftf. fordobler arealet med nyt domicil

En femdobling af medarbejderstaben og markant flere total- og hovedentrepriser kræver mere plads. Derfor er den nordjyske tømrervirksomhed Magnus Thomsens Eftf. nu flyttet til et nybygget domicil i Aalborg Øst.

Årets Spil 2022 og brætspilscafé

For 12. år i træk har familier over hele landet været med til at teste og kåre Årets Spil i Bog & idé i fire forskellige kategorier. Du kan komme med til brætspilscafé i efterårsferien og måske spille nogle af de spil, der løb med årets priser.

Fritidscenter Smedegården fylder 50 år

Var det et ægteskab, snakkede vi sølvbryllup. Her er der tale om en ganske rund fødselsdag, der bør fejres med manér. Fritidscenter Smedegården fylder nemlig intet mindre end 50 år den 1. november.

Farvel Fitness World – Goddag PureGym

Fitness World, som har mange fitnesscentre i Aalborg, skifter navn. Fra foråret 2023 skal medlemmerne vinke farvel til Fitness World og sige goddag til PureGym. Derudover kan medlemmerne se frem til renovering af landets centre.

Det grønne Aalborg Øst

Kvarterværkstedets plakatkonkurrence 2022 er skudt i gang, og i år er temaet “Det grønne Aalborg Øst”. Det er det for at sætte fokus på bæredygtighed, biodiversitet og ikke mindst de smukke, grønne områder i bydelen.

Sæt dit X fra i dag

I Aalborg åbnes der op for at kunne brevstemme fra i dag tirsdag den 11. oktober 2022 til og med fredag den 28. oktober 2022. Hvis du er forhindret til det kommende Folketingsvalg, kan du altså give din stemme til kende allerede i dag.

Nordjyderne vil have kærestebroer, udnytte bunkers og etablere shelters midt i byen

Forslag til grønne åndehuller og blå oaser er tilflydt fra det meste af Nordjylland, siden Nordea-fonden offentliggjorde sin Her gror vi-pulje for et par uger siden.

Nordjyllands Beredskab: “Vi har brug for hjælp!”

Nordjyllands Beredskab står overfor flere og mere specialiserede udfordringer på grund af klimaforandringerne. Derfor søger de flere frivillige.

Ingen undskyldninger – bundproppen skal sænkes

Aalborg Pirates skal vise formatet i aften og sikre sig en sejr over Metal Ligaens bundprop, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg

Aalborg udraderer frustrerede ungarere

Efter en lige første halvleg så nordjyderne sig ikke tilbage i torsdagens CL-opgør.

Håndboldgryden er sat over til ungarsk gullasch

Aalborg Håndbold skal torsdag aften prøve at få endnu en skalp til CL-bæltet

Aalborgs bedste byggeri?

Komiteen for bygningspræmiering i Aalborg har igen været ude og vurdere Aalborgs mange byggerier. I komiteen sidder både arkitekter og byrådsmedlemmer.

Et pragteksempel på partnerskab

AAU INNOVATE er åbnet. En ny legeplads for forskere og studerende fra Aalborg Universitet. Her skal der arbejdes med idéer og opfindelser sammen med erhvervslivet. Idéer der kan bidrage til at løse samfundets udfordringer.

Wolt sagaen – Vi er blevet pisset op og ned ad ryggen!

I dag mødtes restauratører og repræsentanter for Wolt for at forhandle restauranternes vilkår

Kategorier

Nyheder fra Aalborg Ø

Seneste nyheder

Virksomheder