NYT LAND – Fernisering d. 4 oktober

Vivi_Linnemann_Atelier

Velkommen til udstillingen NYT LAND ved kunstner Vivi Linnemann og musiker Pernille Bévort. Fernisering lørdag den 4. oktober kl. 12-14. Udstillingsperiode 4. oktober – 16. november 2014.

Vivi Linnemann er født og opvokset i Aalborg. Hun bor med sin familie i Schweiz på 4. år.
Her arbejder hun med skulptur og installationskunst, som udstilles i det offentlige rum i Zürich området, og hun samarbejder med Gallerier om salg til private og organisationer.

Et absolut interessant kunstnerisk talent på den Danske og Internationale kunstscene – kunstner Vivi Linnemann.

Vivi Linnemann udstiller skulpturer og tegning på lærred, suppleret af lydbilleder af musiker Pernille Bévort. Ophold på San Franisco Art Institute blev afsæt for livet som selvstændig i USA, og senere også i Danmark. Vivi Linnemann boede og arbejdede 4 år i San Francisco. Hun har altid rejst meget og har arbejdet kortvarigt i Japan, Australien og på New Zealand.

Efteruddannelsesophold på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København fik afgørende betydning, især mødet med materialerne på akademiets Plastlaboratorie.
Vivi Linnemann har beskæftiget sig med video art, digital illustration og maleri, men fokuserer nu overvejende på acrylglas og kunststoffer, i synergi med traditionelle materialer.

20140919_142152~2

Pernille Bévort er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun er et kendt ansigt på den hjemlige jazzscene, hvor hun kan høres i adskillige ensembler fra trioer til Big Bands. Dels i hendes 2 grupper i eget navn: P.t Septetten RADIO BÉVORT og trioen BÉVORT 3, dels som værdsat ”side man” i bl.a Ernie Wilkins Almost Big Band. Som medlem af EWABB, har hun spillet med så prominente musikere som Randy Brecker, Tim Hagans og Putte Wickman.

Pernille optræder jævnligt med en række af landets professionelle Big Bands, heriblandt DR Big Band, Tivolis Big Band og The Orchestra. Som assistent i disse ensembler har Pernille optrådt med bl.a. Richard Bona, John Scofield og Charlie Watts.

Hun har komponeret til og ledet egne grupper siden 95; og i den forbindelse indspillet og udgivet 9 CD’er I eget navn. Den seneste er den anmelderroste “Trio Temptations”. Udover diverse arbejdslegater fra Kunstfonden etc, har Pernille modtaget Ben Webster prisen i 2001, JASA prisen i 2003 og LO’s kunstner legat i 2005. I de 3 år fra 2011 til 2013 sad Pernille Bévort desuden selv i Kunstfondens legatudvalg for rytmisk musik.

Til denne udstilling har Pernille Bévort lavet lydcollager – blandet reallyde, med saxofon og stemme – der som lydbilleder passer til Vivi Linnemanns Skulpturer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *