Nordjyske spisesteder hyldet med grøn Michelin-stjerne
Link kopieret

Region Nordjylland
112
Nyheder
Politik
Spise
Ved ceremonien i Helsinki blev Restaurant Alimentum i Aalborg og Tri i Agger hædret med de eftertragtede grønne stjerner.
Alimentum, født i januar 2019 af restaurantchef Simon Bjerre Kvist og køkkenchef Søren Birch, blev beriget med en grøn stjerne for deres indsats i bæredygtig madlavning, uden at gå på kompromis med gastronomiske fornøjelser.
Den grønne stjerne, indført i 2020, anerkender restauranter, der markerer sig med bæredygtig madlavning ved brug af lokale råvarer og reducering af madspild.
Både Kvist og Birch, henholdsvis restaurant- og køkkenchef, rejste til Helsinki for at modtage udmærkelsen og bringe stjernen tilbage til Aalborg.
Forud for uddelingen havde madanmelder René Langdahl spået Alimentum gode chancer for en Michelin-stjerne og påpegede muligheden for en grøn stjerne.
Tri i Agger sikrede sig også en grøn stjerne efter at have modtaget en Michelin-stjerne sidste år, hvilket understreger deres fortsatte engagement i bæredygtighed.
Link kopieret




Accepter kun nødvendige cookies