Nordjylland får bysbørn som værter til DR1 indsamlingsshow

pernille rosendahl

Mads Steffensen og Pernille Rosendahl klar til at være værter i Aalborg for Danmarks Indsamling 2013 til fordel for Afrika under mottoet ”Det nytter”

Når DR1 blænder op for det store show til fordel for Danmarks Indsamling 2013 fredag den 8. februar, er de to værter på showet i Aalborg Kongres & Kultur Center på hjemmebane. I front kommer nemlig ingen ringere end de to utroligt populære værter Mads Steffensen og sangerinde og tidligere X-Factor dommer Pernille Rosendahl. Mads Steffensen er født og opvokset i Gistrup ved Aalborg, og Pernille Rosendahl er født og opvokset i bydelen Hasseris i Aalborg.

Sammen vil de to tone frem på skærmen hver gang DR stiller om til showet i Aalborg. I år har DR valgt at sende det store indsamlingsshow 8. februar 2013 med livesending fra hele fire byer i Danmark: Aalborg, Horsens, Odense, Roskilde og aftenens overordnede værtspar bliver Louise Wolff og Nikolaj Koppel, der styrer slagets gang fra Kayonza i Rwanda.
I Aalborg bliver showet sendt fra Aalborg Kongres & Kultur Center, og ikke som tidligere annonceret fra Gigantium.
Ernst Trillingsgaard fra AKKC er glad for flytningen:

–          Her er vi i noget mindre rammer, og kan skabe en superhyggelig stemning med Mads og Pernille som værter i Europahallen, og det kan forhåbentlig mærkes, når DR1 stiller om til showet i Aalborg og tv-seerne er med os. Vi troede, det var muligt at sælge det helt store setup i Gigantium, men måtte efter nytåret erkende, at også erhvervslivet er forsigtige med at bruge penge, og så tog vi beslutningen om at ”komme hjem”, siger Ernst Trillingsgaard.

Showet i Aalborg Kongres & Kultur Center har rigtigt gode navne på programmet blandt andre: Lisbet Dahl, Niels Hausgaard,
Michael Learns To Rock, Bryan Rice, Lene Siel, Karsten Jansfort og så dukker vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2013 også op.

Desuden vil der blive optræden af sjove sportsaktiviteter og anden lokal underholdning, ligesom Papegøjehavens 3-retters menu
med tilhørende vine fra Sigurd Müllers vil blive ledsaget af hyggelig dinnérmusik ved kapelmester Jens Krøyer.

I Nordjylland er der så småt ved at blive  sat gang i en lang række indsamlingsaktiviteter blandt andet efterskoler der samler ind,
frisører giver en klipning, dagplejemødre bager cupcakes, DGI løb i Nordjylland under mottoet Giv dine ben til Afrika, SOKO tøj- og legetøjsmarked i AKKC, auktioner på facebook bysider i hele Nordjylland, SFO caféer i Nordjylland, Kvit tobakken og giv de sparede penge til Danmarks Indsamling som Region Nordjylland har skudt i gang sammen med nytårsfortsætterne. Flere aktiviteter kommer til løbende og kan følges på AKKCs hjemmeside akkc.dk.

I 2012 skabte det store tv-show et resultat på 87 mio. kroner som de 12 humanitære organisationer, der sammen
med DR1 står bag, sendte videre til Afrikas børn på flugt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *