Nyheder fra NatteLIV

Safe House hjælper flere steder end Jomfru Ane Gade

Safe House hjælper både unge mennesker med mindre skader, men også unge, som venter på sit lift, skal have ladet sin mobil eller bare har brug for en pause.

Unge efterspørger stadig mere sikkerhed i Aalborgs natteliv et år efter de to tragiske dødsfald.

Byrådspolitikere lover at forsætte fokus på unges sikkerhed, eftersom unge stadig efterspørger flere og bedre tiltag, for at opnå større tryghed i nattelivet.

Nye tiltag for et tryggere natteliv i Aalborg: Har de virket?

Trygheden skal forbedres i nattelivet efter de to tragiske ulykker, og det er der kommet stort fokus på nu

Guitar Hero på Rocken

Kom og bevis dit værd i Guitar Hero på Rocken den 21/1

Meat Loaf – Klassisk Rockballade Aften

d. 20/1-2022 døde Meat Loaf, 20/1-2023 afholder Rocken mindefest!

Rock & Metal Karaoke

🔥 V𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗵𝘃𝗶𝗹𝗸𝗲𝗻 𝗿𝗼𝗰𝗸𝘀𝘁𝗷𝗲𝗿𝗻𝗲 / 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹-𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗱𝘂 𝗶 𝘃𝗶𝗿𝗸𝗲𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗿! 🔥

Fredag den 13. på Rocken

Aalborgs største rockklub lige i hjertet af Aalborg, inviterer til fest fredag d. 13

LemmyDay

♠️ 𝕷𝖊𝖒𝖒𝖞 𝕯𝖆𝖞 afholdes til ære for 𝗜𝗮𝗻 “𝗟𝗲𝗺𝗺𝘆” 𝗞𝗶𝗹𝗺𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿, som døde d. 28. december 2015, efter at have levet et vildt liv i overhalingssporet ♠️

Avatar – The Way of Water – på Rocken

I anledning af at fortsættelsen til Avatar har verdenspremiere den 16. december, fejrer Rocken det med et brag af en fest. Du kan derfor komme udklædt som din yndlingskarakter fra filmene eller komme som du er.

DoomDay hos Rocken Aalborg

D. 10 december 1993 udkom DOOM. En sensation der skabte en ny æra indenfor spilindustrien. En spilserie der senere har været banebrydende med sit gameplay og grafik,. Du kan komme med til 29. års jubilæum for DOOM hos Rocken Aalborg.

Politiet advarer: Lad ikke andre bruge din telefon i nattelivet

Nordjyllands Politi ser en ny fremgangsmåde brede sig i nattelivet, hvor svindlere gør unge til ’muldyr’. Derfor råber politiet nu vagt i gevær og håber at nå ud til de unge med især ét centralt budskab omkring at lade andre bruge sin telefon.

Generende fest, flere indbrud, salg af narko og spiritus- og narkokørsel

Nordjyllands Politi har håndteret en række sager om indbrud i Aalborg-området i de seneste dage. Derudover har de brugt tid på en generende fest, salg af narko og et tilfælde af spiritus – og narkokørsel.

Weekenden sluttede med en fyldt detention på politigården i Aalborg

En af årets største gå-i-byen weekender er netop overstået. Weekenden blev rundet af med en fyldt detention på politigården i Aalborg.

21-årig slog to dørmænd og endte med sigtelse for vold

Fredag aften løb temperamentet af med en 21-årig mand, da han blev smidt ud fra natklubben Stygge. Lørdag blev han sigtet for vold efter at have slået to dørmænd fredag nat.

Superhelte vs Superskurke hos Rocken

For nogle vil navnet på eventet måske klinke genkendeligt. Både det og selve eventet er baseret på “Superhelte vs Superskurke”-festerne der blev afholdt på Rock Caféen i sin tid. Der vil være musik og forfriskninger samt en frisk DJ til at føre dig igennem massevis af god musik.

AUME er klar med internationalt DJ-event på QBAR

Det bliver vildt på QBAR fredag den 18. november. Her markerer det aalborgensiske DJ kollektiv AUME 1-års dagen for deres første event med et internationalt DJ-event.

Er du rød eller grøn?

Se MinByAalborgs korte videoer og bliv klogere på valgets vigtigste emner og hvad din kandidat mener, før du sætter dit kryds

Zombie Crawl 2022!

Det er faktisk en no brainer. Selvfølgelig skal du være en del af The Walking Dead, når årets Zombie Crawl løber af stablen lørdag 29. oktober.

Alkoholreklamenævnet: Zurf Bar har brudt retningslinjer

Så faldt dommerhammeren fra Alkoholreklamenævnet, der vurderer, at Zurf Bar i Aalborg har brudt nævnets retningslinjer ved direkte at opfordre mindreårige til at indtage alkohol.

2 ud af 3 er imod ungdomsdruk

Bacardi Breezers, Mokaï og dåseøl skal ikke langes over disken til unge, der endnu ikke er fyldt 18 år. Det mener knap to ud af tre vælgere ifølge ny meningsmåling.

Nibe kan dårligt få armene ned!

På trods af tekniske udfordringer: Nibe Festival melder om historisk billetsalg

Kategorier

Nyheder fra NatteLIV

Seneste nyheder

Virksomheder