Nyheder fra NatteLIV

Zombie Crawl 2022!

Det er faktisk en no brainer. Selvfølgelig skal du være en del af The Walking Dead, når årets Zombie Crawl løber af stablen lørdag 29. oktober.

Alkoholreklamenævnet: Zurf Bar har brudt retningslinjer

Så faldt dommerhammeren fra Alkoholreklamenævnet, der vurderer, at Zurf Bar i Aalborg har brudt nævnets retningslinjer ved direkte at opfordre mindreårige til at indtage alkohol.

2 ud af 3 er imod ungdomsdruk

Bacardi Breezers, Mokaï og dåseøl skal ikke langes over disken til unge, der endnu ikke er fyldt 18 år. Det mener knap to ud af tre vælgere ifølge ny meningsmåling.

Nibe kan dårligt få armene ned!

På trods af tekniske udfordringer: Nibe Festival melder om historisk billetsalg

Let’s Groove

Så for sevan: På lørdag den 15. oktober har du muligheden for at glemme alle sorger og bekymringer og danse dig igennem natten til Aalborgs største 80’er fest i 2 etager.

Tik-tak! På fredag sker det: Rocken præsenterer releaseparty med Defacing God!

Fredag d. 14. oktober præsenterer Rocken releaseparty med 𝕯𝖊𝖋𝖆𝖈𝖎𝖓𝖌 𝕲𝖔𝖉 i anledning af deres album ”𝕿𝖍𝖊 𝕽𝖊𝖘𝖚𝖗𝖗𝖊𝖈𝖙𝖎𝖔𝖓 𝖔𝖋 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍”!

Nu rammer energikrisen Aalborg Tårnet

Aalborg Tårnet er et af byens mest kendte vartegn. Normalt er der lys i tårnet om natten, men dette sætter energikrisen nu en stopper for.

Stare at the dark too long and you will eventually see what isn’t there

Er du pjattet med skræk og rædsel, special FX makeup, klæd-ud eller skuespil, så kunne det måske være noget for dig at være frivillig til Horror Night.

Krisen skaber favorable kår for indbrudstyvene

Indbrudstyvene elsker mørke – 57 pct. af indbruddene sker i de mørke efterårs- og vintermåneder. Vores besparelser på strøm og belysning kan lokke flere tyve frem, advarer forsikringsselskab.

Du burde måske købe dig en tyrolerhat

Der er lidt til enhver smag på programmet i Gaden denne uge. Uge 40 byder både på oktoberfest, musikquiz og klassisk fredagsbar.

The Minds of 99 indtager Nibe!

Selv om støvet fra Nibe Festivalen knap nok har lagt sig og eftersmagen af spildt fadøl og burgerdressing stadig klistrer til din yndlingsfestival t-shirt, så er der allerede nu grund til at finde det store smil frem til 2023

Bag brætsspilcaféens fire vægge

Hvis du tror Dice ‘n’ Drinks udelukkende er et sted, hvor du kan spille Dungeons & Dragons og Kinaskak, så kan du godt tro om igen.

Populær musikfestival skifter navn

“Vi elsker Heroes”. Der ringer højst sandsynligt ikke en klokke. Det kan være en farlig affære at begynde at rode med at skifte navn for en virksomhed. Men det har populær musikfestival alligevel valgt at gøre.

Find din eneste ene på fredag

Face-to-Face Dating har været i Aalborg før, og nu kommer det til Aalborg igen. På fredag kan du igen deltage i barhopping i Aalborgs gader og hvem ved – måske er det lige nøjagtig på fredag den 30. september 2022, du finder din eneste ene.

Skal tankerne andetstedshen?

Du har måske været til drum’n’bass rave hele natten. Du mangler noget at bruge din søndag på, som får tankerne andetstedshen end på dine tømmermænd eller på de ømme danseben?

Så er der rave

I morgen aften og nat får du for alvor mulighed for at få forbrændt de sidste sommerkilo, der sneg sig på mens du lå og fedede den i Frilufteren med flødeis og fadbamser, mens solen bagede på din mælkehvide bagdel.

Tyvetogt i Jomfru Ane Gade endte med fængselsstraf

I foråret drog to rumænske mænd på tyvetogt i Jomfru Ane Gade og endte med at stjæle mobiltelefoner for en halv million kroner. Efter tre dages retssag er der nu faldet dom i sagen.

Alle veje fører til romsmagning

I morgen inviterer Aalborg Streetfood til romsmagning med romeksperten Nicolaj Boye Steensen.

Duo session til aftenens Jazz i Gaden

Aftenens udgave af Jazz i Gaden er med Eyal Lovett og Marie Louise Takibo Kaspersen på El Mundo! 

Skal Weekenden sparkes ordentligt i gang? Way Up North 2022

Der bliver fart på når Way Up North festivalen åbner i morgen. 24 kunstnere optræder hen over fredag og lørdag i Studenterhuset.

Torsdags tamtam

Man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige tog et kik i vores kulturkalender sådan en aften her. I morgen er det jo torsdag. Torsdag er den perfekte dag til kultur-udskejelser! Hvad venter der mon alle os oplevelsesglade aalborgensere? Lad os se på det.

Kategorier

Nyheder fra NatteLIV

Seneste nyheder

Virksomheder