Musikkens Spisehus skal have ny forpagter

Musikkenshus2-nov13-1Selskabet, der i foråret vandt forpagtningen af Musikkens Spisehus, har nu efter aftale med Musikkens Hus trukket sig fra den indgåede restauratør aftale. Konceptet for restauranten fastholdes, men nu skal en ny forpagter findes, inden åbningen i slutningen af marts 2014.

Restauranten i Musikkens Hus skal have ny forpagter. Det står fast, efter at Musikkens Hus efter ønske fra folkene bag forpagtningsselskabet, herunder blandt andre Morten Lykke og Stephan Sørensen, har indvilget i at annullere den indgåede aftale, der skulle være trådt i kraft inden for kort tid.

Administrerende direktør Lasse Rich Henningsen er ked af situationen, men er samtidig glad for, at selskabet har trukket sig ud af Musikkens Spisehus på et tidspunkt, hvor der stadig kan findes en ny forpagter i tide:

– Vi er naturligvis kede af, at de folk , som vi indgik aftale med i foråret, ikke længere ser sig i stand til at løfte forpagtningen af Musikkens Spisehus. Samtidig er jeg dog glad for, at det sker på et tidspunkt, hvor vi stadig kan nå at få en aftale på plads med en ny forpagter, inden vi åbner, siger Lasse Rich Henningsen.

Morten Lykke og Stephan Sørensen er indehavere af Aarhus Folkekøkken,og det er blandt andet ønsket om 100% at fokusere på driften her, der ligger til grund for ønsket om at ophæve forpagtningsaftalen i Aalborg.

– Vi har en fantastisk restaurant i Aarhus, men efter ændringer i driftsledelsen har vi ikke kapacitet til at løfte opgaven i Aalborg sideløbende. Musikkens Hus er så flot og ambitiøst et projekt, at det fortjener fuld fokus fra alle parter, og det kan vi ikke tilbyde for nærværende. Derfor mener vi, at vi tjener Musikkens Hus bedst ved at trække os, så huset kan finde en ny, kompetent og partner på driften af restaurant, kantine mv., forklarer Morten Lykke.

Forpagtningsaftalen omfatter både Musikkens Spisehus i to etager med plads til 150 spisende, kiosk, kantine samt faste og mobile barer i huset:

– Det er vigtigt for mig at understrege, at vi fastholder navn og koncept for restauranten i Musikkens Hus. Vi skal blot finde en ny forpagter, som vi kan indgå en lignende aftale med. Det forventer vi at gøre senest i starten af det nye år, slutter Lasse Rich Henningsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *