Lokal vingård og poppet jazz sætter stemningen i Friis Shoppingcenter

Fredag den 1. september vil der i forbindelse med Day & Night i Friis Shoppingcenter være besøg af den lokale Guldbæk Vingård samt jazz duoen Mai Skytte og Lasse Sandkamm. De vil begge være at finde på plan 1 ved Tiger of Sweden, hvor de byder på velsmagende og rytmisk hygge fra kl. 19.

Familien har altid været omdrejningspunkt hos den lokale vingård, der ligger ved landsbyen Guldbæk 20 km. syd for Aalborg.

Guldbæk Vingård startede i 2008 med at plante de første par vinstokke og har i dag 15.000 vinstokke af forskellige sorter og varianter. Vingården har en brændende passion om at skabe vine med en kvalitet så god, at de placerer Danmark på det internationale vinkort – og i den grad Aalborg.

Friis Shoppingcenter har inviteret vingården indenfor til Day & Night den 1. september. Her vil aalborggensere og nordjyder få rig mulighed for at smage på den lokale vin og høre den gode historie.

For at skabe en festlig stemning får vingården musikalsk selskab af jazzduoen Mai Skytte og Lasse Sandkamm. Det er en duo, der blander nordjysk jazz med velkendt pop. Lasse Sandkamm har titlen som Årets Nordjyske Jazznavn fra 2016 og har dyrket genren i mange år. Han har en forkærlighed for ballader, jazz og akustisk pop, hvilket gør hans sangpartner Mai Skytte helt perfekt som duoens anden halvdel med den smukke stemme og poppede sangstil.

Mai Skytte er uddannet med en bachelor i sang fra det Jyske Musikkonservatorium og er en teknisk dygtig og erfaren sanger. Dette kommer tydeligt til udtryk, når tonerne først begynder at strømme og hendes stemme fylder rummet.

Kombinationen af lokale vine og nordjysk jazz sætter rammerne for den hyggelige og varme stemning, som Friis Shoppingcenter søger til at fuldende en god shoppedag i hjertet af Aalborg. Hele Aalborg City har åbent kl. 10-22 denne dag.

På Facebook vil det være muligt at finde en begivenhed for arrangementet i Friis Shoppingcenter, hvor man løbende kan følge med i aktiviteter og ændringer: https://www.facebook.com/events/1898326570384774/?fref=ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *