KULTUR
PARTNER

Trekanten – Bibliotek & Kulturhus

Trekanten er et bibliotek & kulturhus under Aalborg Kommune.

Vi er et lokalt multihus med mange tilbud og funktioner, altid under forandring og udvikling. Vi er kulturhus, bibliotek, Makerspace 9220, Cafe, Center for Sundhedsfremme, Kvarterværkstedet og foreningen Grønlandske Børn, under et tag.

Som kulturhus understøtter vi borgerne med at lave arrangementer, i samarbejde med oplysningsforbund, foreninger og lokale initiativtagere. Vi har også kursusvirksomhed samt lokaleudlån. Mange foreninger bruger huset som mødested – og det kan du også.
På biblioteket kan du låne bøger, cd’er, dvd’er, og bruge computerne i IT – caféen. Biblioteket hører under Aalborg Bibliotekerne.

Du kan 3D printe og Laserskære på Trekanten, som er et ægte “digitalt knallertværksted” hvor du kan være kreativ – også med symaskinen, loddekolben, og ikke mindst vores nye storformatprinter. Se åbningstider og læs om den særlige superbrugerordning på www.makerspace9220.dk

I cafeen kan du få et godt og frisklavet måltid mad til en billig penge. Cafeen har opnået bronze økomærket da op til 60% af råvarerne er økologiske.