Nyheder fra Humor

Så er tallene frigivet for årets karneval

Munke, Pirater og John Dillermænd. Hvor original var din udklædning til karnevallet?

Månedens Huskekage – Maj

Husker du måneden der gik i Aalborg? Test dig selv og se hvor mange rigtige svar du kan få, når det handler om de seneste nyheder fra Aalborg.

Strid mellem København og Aalborg!

Frederiksborgs borgmester blander sig i debatten og forlanger at Thomas Kastrup-Larsen griber ind.
Opdateres løbende.

Ulve, spækhugger og linselus

Der er kamp om medietiden i den aalborgensiske fauna.

Danmark ud af NATO

På trods af politisk stormvejr så slår Enhedslisten fast, at det stadig er partiets politik, at Danmark skal ud af NATO. Spørgsmålet er blot hvornår.

Hokus-Pokus!

TIER Mobility der udlejer delecykler i det københavnske på samme vis, som de flest er bekendt med når det kommer til de omdiskuterede løbehjul. Vil nu spirituskørsel til livs én gang for alle. Derfor lancerer firmaet fra den 9. april en effektiv stopklods. I tidsrummet torsdag klokken 22.00 til søndag 05.00 vil personer, fulde som ædru, der ønsker at leje en cykel, blive spurgt via TIERS app:  Har du drukket alkohol? Svarer du ja, så kan du ikke leje en cykel, men bliver i stedet henvist til Dantaxi. Danske Bank udtaler i den forbindelse, at de finder både idéen og … Læs Mere

KATO har meldt fra til karneval! Ny kunstner offentliggjort

Tidligt morgen blev det offentliggjort af Aalborg Karneval, at DJ’en KATO desværre bliver nødt til at aflyse. Dette er både en fantastisk nyhed, såvel som en trist nyhed. KATO’s søn skal fødes i løbet af den uge.

Transportministeren udskriver stor fartkontrolkonkurrence

Transportminister Trine Bramsen har udstedt en konkurrence hvor der udloves 1000 styk af den amerikanske Speed Master fartkontrol af mærket Buzz Lightyear 12 Parsecs Pro.

Putins krig

I følge flere internationale militæranalytikere, er de russiske forsyningslinjer brudt sammen og Putin tvunget til alternative løsninger.

Blå-gul kapitulation

Søndag gæster en københavnsk forstadsklub Nordens Paris og det forlyder, at modsat deres blå-gule farvebrødre i Ukraine, så kapitulerer de i løbet af 90 minutter.

Ny Coronavariant i stærk fremmarch

Imens Omikron-varianten BA.2 huserer i vores nabolande, har vi smidt den på porten.

Humoren flytter snart for alvor ind hos MinByAalborg

Mangler du et godt grin og en humor du kan forstå? MinByAalborg spreder humor og godt humør, og samler alt i denne humoristiske sektion. 

Her er danskernes mest populære søgetrends i 2021

“Jeg må hellere lige Google det” – og det har vi danskere så lystigt gjort i det forgangne år. Her er nogle af danskernes helt store søgetrends i 2021. Vi har lukket bogen på året 2021, og optimistisk taget hul på 2022. Traditionen tro har Google Trends igen i år offentliggjort lister over alt, hvad der særligt har interesseret alle os tasteglade danskere at søge på. Det kommer nok ikke som en stor overraskelse for nogen, at ligesom året før, er ét af de helt store emner fortsat Covid-19. Hele 7 ud af de 10 mest stillede spørgsmål omhandler Corona-relaterede … Læs Mere

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller mere korrekt: Gaaaaden! Vi er mange, der er vokset op med Gaden som et ekstra familiemedlem. Fra de første spæde bumser til du risikerer at blive antastet som medlem af en forældregruppe. Men hvor godt kender du i virkeligheden Danmarks mest kendte partygade? Tag testen her: Hvor godt kender du Gaden? (quiz-maker.com) Er du i quizhumør, kan du også prøve vores store “Er Du Hardcore Aalborgenser”-test her.

På vej!

Sektionen er under udarbejdelse, og indhold er på vej!

Kategorier

Nyheder fra Humor

Seneste nyheder

Virksomheder