Holte Vinlager Aalborg er placeret i den nyrenoverede kælder på Budolfi Plads. Vi har valgt kælderlokalet, da det giver en meget intim hygge og behagelig atmosfære. rigtig vinhandler hygge!
Parkeringsforholdene er meget gode, da vi ligger ved en af Aalborgs største parkeringspladser, og der er ligeledes ½ times parkering lige udenfor døren.

I butikken vil i møde Peter Iversen, som i mere end 25 år har beskæftiget sig med vin. Peter har arrangeret vinture, afholdt et utal af smagninger og underviser endvidere i vin og spiritus på AOF. Peter har været tilknyttet Holte Vinlager i en del år, hvor han udover at stå i butikken også er ansat i Holte Vinlager Marketing, så da vi skulle åbne den nye butik, var han et indlysende valg!

I vil også møde Peter’s søn Kim i butikken. Kim er et relativt ubeskrevet blad i vinbranchen, men han er i fuld gang med sin oplæring, så han på sigt bliver sat ind i vinens vidunderlige verden.

Vi er altid klar med god service, gode råd til valg af vin til festmenuen og vejledning om god spiritus! Ud over det faste vinsortiment fra kæden, så har butikken også et stort udvalg i special spiritus, så som whiskies, rom, absenthe, cognac og meget mere.
Vi holder gerne smagninger for firmaer, foreninger og private. de kan afholdes i butikken, eller hvor I måtte ønske det.

Vi deltager også gerne i specialarrangementer af forskellig slags – ring og forhør nærmere!

Vi pakker gerne gavepakker og kurve.

Vi bærer gerne varerne ud til bilen:

Kig ned i kælderen til os – Vi har altid smagsprøver torsdag til lørdag – og ellers efter behov..

Kontakt:
Holte Vinlager

9000 Aalborg

Hjemmeside: http://www.holtevinlager.dk
E-mail:

Åbningstider