Skunkfunk.dk er en netbutik som er tilknyttet en fysisk butik, Himmelfisk, der ligger på Boulevarden i Aalborg. Jeg har længe solgt Skunkfunk i min butik og synes nu at det er på tide, Skunkfunk bliver bedre repræsenteret i Danmark. Alle varer der sælges på skunkfunk.dk er lagervarer og du vil derformodtage dine bestillinger med Post Danmark indenfor tre hverdage.
Du kan altid følge forsendelsen via “track and trace”. Du får et link pr. mail, når vi har sendt pakken. Har du spørgsmål i forbindelse med indkøb på skunkfunk.dk, kan du altid ringe på telefon 2091 9604 eller sende en mail på himmelfisk@gmail.com

Skunkfunk
Skunkfunk er et spansk tøjmærke som laver to kollektioner om året. Mærket er kendetegnet ved sit nytænkende look, interessante materialer, dets perfekte pasform og de frække farvekombinationer. Skunkfunk er som navnet siger funky, men på en afslappet og stilfuld måde, der både tiltaler unge og modne kvinder og mænd. Det gode ved Skunkfunk er, at det ikke ligner noget andet tøjmærke.
Skunkfunk er en stil, man lægger mærke til, fordi Skunkfunk lige har det ekstra; et anderledes snit, en utraditionel detalje eller et mønster, du ikke har set andre steder. Skunkfunk adskiller sig også meget fra andet modetøj, fordi det er et mærke, der kombinerer kvalitet med individualitet.
Økologi og bæredygtighed
Skunkfunk er en verdensomspændende virksomhed og det forpligter. Bæredygtighed er et mantra for Skunkfunk, både når det kommer til produktion og materialer. Organisk bomuld, bambus og sojabønner indgår i stadig større grad i kollektionerne, samtidig med at man i stigende grad vælger den transport som forurener mindst. Det er derfor heller ikke nogen tilfældighed at grøn, i alle tænkelige nuancer, er den farve som går igen i alle Skunkfunks kollektioner.

Skunkfunk er en filosofi.
En filosofi som er helt nede på jorden, og som kort og godt handler om at skabe tøj, der gør en forskel. Både for dig og for den jord, du går på.
Netbutikken har åbent hele døgnet. Butik HIMMELFISK på Boulevarden 34 i Aalborg har åbent onsdag, torsdag og fredag kl 12-17 og efter aftale.

Kontakt:
Himmelfisk & Skunkfunk.dk
Boulevarden 38
9000 Aalborg

Hjemmeside: www.skunkfunk.dk
E-mail:

Åbningstider
Mandag Ikke angivet
Tirsdag Ikke angivet
Onsdag 12:00 – 17:00
Torsdag 12:00 – 17:00
Fredag 12:00 – 17:00
Lørdag Ikke angivet
Søndag Ikke angivet

www.skunkfunk.dk