Nyheder fra Gastro

Nytårsmenu 2022 – Café min Oliva

Magter du heller ikke at stå i køkkenet, på årets sidste dag? Så tag et kig på Café min Olivas nytårsmenu. Er du hurtig og bestiller i dag sparer du 20% på bestillingen

Årets Ret med Økologisk Ost gik desværre forbi Aalborg

For første gang er prisen Årets Ret med Økologisk Ost blevet uddelt. Alimentum i Aalborg var blandt de nominerede, men løb desværre ikke med sejren. Vinderen blev restaurant Formel B med en ret, som dommerne beskriver som smuk og æstetisk overlegen.

Boykot af Wolt faldt til jorden

I oktober blev det slået stort op, at 30 takeaway-restauranter og caféer i Aalborg valgte at boykotte Wolt. Det skete på baggrund af uhyrlige gebyrer på op mod 30 procent af det samlede beløb for en ordre, Wolt opkræver restauranterne. Nu er de fleste dog tilbage i folden hos Wolt.

USA, England, Frankrig og Gravensgade

Ægte social dining. Læs artiklen og se videoen om en af Aalborgs gastronomiske perler

Sunset Boulevard sparer 5.500 kW i Aalborg

Landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, reducerer nu el- og varmeforbruget i kædens restauranter. Der sker en reduktion af energiforbruget uden at gå på kompromis med gæsteoplevelsen, lyder det.

Papirbæger til din yoghurt

Et nyudviklet papirbaseret bæger har potentiale til at erstatte millionvis af plastbægre til fx creme fraiche, skyr og yoghurt og derved mindske miljøbelastningen fra emballage.

Aalborgs take-away steder starter ny kampagne

Bliv selvhenter og støt dine lokale take-away steder. Sådan lyder budskabet i en ny kampagne fra de lokale take-away restauranter efter deres boykot af Wolt ikke gik som forventet.

Hvem er manden bag vægmalerierne på D’wine?

Læs interviewet med hånden bag de spanske scener.

På Prinses Juliana står tiden stille

På sin faste plads ved siden af Limfjordsbroen ligger det unikke restaurantskib, Prinses Juliana. Her har hun ligget i snart 30 år og der er nok ikke mange i byen, der ikke har bemærket hende. Prinses Juliana overser man ikke sådan lige.

Jeg dræbte min politikerlede på Tempo Bodega

Som for så mange andre har min politikerlede rørt på sig under valgkampen. Hvad gør man med den? Jeg søgte råd hos byens bedste.

Buffet? Så dæk op til Fødevarestyrelsen

Det er sæson for roskildesyge, og derfor kontrollerer Fødevarestyrelsen hen over efteråret 600 buffeter. Så driver du en café eller restaurant, der planlægger at åbne op for buffet her til efteråret, kan du lige så godt dække op til Fødevarestyrelsen.

Boykot gav ikke ønsket effekt

Den 30. september lukkede 40 take-away restauranter i Aalborg ned for deres udbringning med Wolt. Boykottet gik desværre ikke som forventet.

Aalborg-restaurant bedst til budget-gourmet i Nordjylland!

Har du ligget søvnløs og spekuleret over, hvem der er bedst til at servere et gourmetmåltid til en tusse? Så er svaret her endelig

Nærværende vinoplevelser hos Wine by Linde

Vil du gerne starte din rejse ind i vinens verden, eller mangler du at blive udfordret? Hos Wine by Linde kan du begge dele!

Utilsigtet juleknas – æbleskiver tilbagekaldes

Rema1000 har konstateret, at der kan være døde melbiller i kædens egne Jule-æbleskiver med kardemomme.

Skagen Fiskerestaurant tror på fremtiden

Takeaway-restauranterne er pressede på overlevelse i Reberbangade. Men hvordan står det til andre steder i byen?

Boykottet af Wolt er begyndt!

Hvis du har prøvet at bestille frokost over Wolt i dag, har du nok bemærket det markant mindre udvalg.

Disse restauranter står skulder mod skulder imod Wolt

Nu bliver ultimatummet stillet! Her er listen over deltagerne i boykotten af Wolt fredag d. 30. september.

Revolutionen i Reberbansgade fortsætter!

Har du været nede købe og takeaway i Reberbansgade i dag, har du sikkert fået en flyer med i posen.

Lokal ildsjæl kan blive Årets Stjerneskud

Har du smagt en havsneglepizza? Det har børnene i Egense Sejlklubs børneklub og nu er klubbens tovholder Sanne Busk Hansen nomineret til den fornemme pris som ’Årets Stjerneskud’ ved Arlas årlige prisuddeling Generation Food Award.

Osteret på højt plan

Aalborg restauranten Alimentum er nomineret til årets ret med økologisk ost. Køkkenchef og medejer Søren Birch giver os indblik i, hvad der skal til for at lave en osteret på højt niveau.

Kategorier

Nyheder fra Gastro

Seneste nyheder

Virksomheder