Gå foråret i møde – 3 hyggelige gør-det-selv projekter

Inden vi får set os om, siger kalenderen forår, og det betyder, at vi endelig kan komme udenfor og sætte hyggelige og spændende projekter i gang. Læs med nedenfor og få inspiration til nogle af de projekter, du selv kan gå i gang med til foråret.

Hold orden og styr på haveredskaberne

I takt med man flytter fra lejlighed til hus med tilhørende have, får mange boligejere mere og mere værktøj mellem hænderne og havemaskiner til at vedligeholde haven med. Dette er også ens betydning med, at der er brug for opbevaringsplads og muligheder, hvortil redskabsskuret kommer ind i billedet.

Foråret er en perfekt tid til at planlægge opsætningen af et skur med opbevaring af sine maskiner og redskaber til hus og have. Fordelen er, at man har samlet det hele på ét sted, og tingene forsvinder ikke eller går i stykker, hvis det i stedet ligger alle mulige andre steder. Gå selv i krig med at bygge et skur fra bunden, eller tag en tur i det lokale byggemarked og køb et byg-selv skur.

Byg et udendørs hus til kæledyrene

Er man en heldig ejer af enten høns, marsvin eller kanin, kan foråret glædeligt blive brugt til at bygge et udendørs hus, et sommerhus om man vil, til sit kæreste kæledyr. På den måde kan man hygge sig med dem, når vejret tillader havehygge. Find inspiration på nettet alt efter hvilket kæledyr, der skal bygges et hus til eller fx læs mere om byg selv hønsehuse her.

Rens terrassefliserne fri fra vinterens spor

Vinteren sætter desværre sine spor på terrassefliserne, og foråret er derfor en god tid til at få sat dem i stand, så man om sommeren kan nyde synet af en flot terrasse.
Kør en tur til nærmeste byggemarked og køb fliserens, beregnet til bl.a. terrassefliser, men vær opmærksom på, at der er forskel på de forskellige rensemidler. Alt efter flisetype er der nemlig forskel på rensningsmetoden, så spørg hellere en kompetent medarbejder til råds, inden du giver hele terrassen en omgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *