Nyheder fra FritidsLIV

Salling inviterer til julehygge

Selvom den traditionsrige julebelysning på Sallings facade ikke kommer til at skinne i år, fyrer Salling alligevel stort op for julestemningen med masser af fantastiske oplevelser og events. Kom og oplev en eksklusiv koncert med Malte Ebert, Julemusik-banko med store præmier og åbning af den magiske Winter Lodge på Salling ROOFTOP.

Husker du Syvti? Mød Frode og Line på biblioteket

Er du én af de mange, der som barn lyttede til “Syvti” på Nordjyllands Radio – DR P4 mellem 1984 og 94? Så skal du komme på biblioteket og sige go’hejsa til manden bag og se udstillingen om radioprogrammet.

Skalborg Mandeklub inviterer alle mænd

Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub inviterer mandag den 31. oktober alle byens mænd til kaffe, en bid mad og mulighed for at kunne vende alle verdenshistorier i hyggeligt lag.

Kaninkyndig dyrlæge hos Vodskov Dyreklinik

Godt nyt til alle, der søger kaninekspertise og gerne vil vide noget om, hvordan du giver din kanin det bedst mulige kaninliv

Trivsel og fremdrift er motoren hos N. O. Jensen

Fra motorcykelværksted til et af Danmarks førende bilhuse. N.O. Jensens historie går langt tilbage og vejen frem har alle dage været tilpasset kundernes behov, tidernes skiften og medarbejdernes trivsel.

På Prinses Juliana står tiden stille

På sin faste plads ved siden af Limfjordsbroen ligger det unikke restaurantskib, Prinses Juliana. Her har hun ligget i snart 30 år og der er nok ikke mange i byen, der ikke har bemærket hende. Prinses Juliana overser man ikke sådan lige.

Gør en forskel for en ung mor

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for en ung mor og børn? Så skulle du overveje at blive frivillig for Skovpark Kollegiet. Her kan du hjælpe med at lave forskellige aktiviteter for voksne og børn og på den måde gøre en god gerning.

Forlæng levetiden på dit gruopvækkende græskarhoved

Du kender det måske, du har lige siddet og brugt oceaner af tid på at lave det helt rigtige ansigtsudtryk på dit Halloween-græskar. Der går ét døgn, og så er det gået i forrådnelse.

Har du madglade hænder og et varmt hjerte?

Hos Kirkens Korshær i Aalborg søger de hjælp. Lige nu har de ikke hænder nok til at kunne tilbyde et varmt måltid mad til alle brugere hver weekend. Derfor søger de nu mennesker med madglæde og ikke mindst et varmt hjerte.

Luxus Lopper i Folkekirkens Hus

Er du til loppemarked, lotteri og at støtte et godt formål? Så kan du med fordel sætte stort kryds i kalenderen lørdag den 5. november, hvor der afholdes Luxus Lopper i Folkekirkens Hus. Al overskud doneres til Reden Aalborg.

Kampen for overlevelse i Nørregade kæmpes af de modige og opfindsomme

Det er en problemstilling mange små forretningsindehavende står over for: Hvordan tænker man ud ad boksen, hvis boksen forsvinder? Fidus prøver at finde vej gennem krisen.

Modelcasting og pandekager hos Salling

Salling byder i efterårsferien på et skræddersyet program spækket med fantastiske oplevelser for hele familien. Der er koncerter, modelcasting for børn og unge, modeshow, Talk i samarbejde med Vi Unge, pandekager og alt muligt andet.

Årets Spil 2022 og brætspilscafé

For 12. år i træk har familier over hele landet været med til at teste og kåre Årets Spil i Bog & idé i fire forskellige kategorier. Du kan komme med til brætspilscafé i efterårsferien og måske spille nogle af de spil, der løb med årets priser.

Influencers bag facaden

Det digitale arbejdsmarked er en barsk verden. Flere og flere unge influencere, gamere og platformsarbejdere på det digitale arbejdsmarked oplever krænkende handlinger. Det skal en ny kampagne, der bygger på forskning fra bl.a. Aalborg Universitet, nu sætte en stopper for.

Nærværende vinoplevelser hos Wine by Linde

Vil du gerne starte din rejse ind i vinens verden, eller mangler du at blive udfordret? Hos Wine by Linde kan du begge dele!

Små-dramatisk ny iPhone på markedet

Den nye smartphone iPhone 14 fra Apple kan automatisk ringe til alarmcentralen, hvis dens ejer er involveret i et trafikuheld. Men denne smarte funktion bør man nok slå fra, inden man spænder sig fast i rutsjebanen Fønix i Fårup Sommerland.

Vil du gerne se en brandbil indefra?

Torsdag den 20. oktober kan du komme med til Beredskabets Dag på Nytorv i Aalborg. Her kan du prøve en brandbil indefra, lege med brandslanger og hvem ved – måske få lov at starte den larmende sirene på køretøjet.

Nyt fra Kulturkalenderen uge 41: Nedtællingen begynder…nu!

Weekenden er ved at være slut, og en ny uge venter forude. Heldigvis er der udsigt til en hel masse fantastiske oplevelser lige her i Aalborg.

Populær bogbazar vender tilbage

Få mesterværker, brætspil og bestseller-titler med hjem til efterårsferien. Aalborg Bibliotekernes populære bogbazar åbner den 17. oktober klokken 12.

Så skal der skovles!

Aalborg Zoo inviterer dig til at komme forbi og være dyrepasser for en dag. Du kan bruge søndagen på at tage en tur forbi rovdyrkøkkenet og tage en snak med personalet eller du kan gribe skovlen og hjælpe med rengøringen hos elefanterne.

Vær med og støt brysterne

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Når vi står sammen og støtter brysterne, skaber det resultater, der kan mærkes.

Kategorier

Nyheder fra FritidsLIV

Seneste nyheder

Virksomheder