Nyheder fra FerieLIV

Hvad gør du, når din bagage er forsinket?

Skal du ud og nyde én af de mange afgange fra Aalborg Lufthavn, men er blandt de seks ud af ti danskere, der ikke er klar over, hvem der egentlig står med ansvaret, hvis bagagen på rejsen bliver forsinket? Så er der nu hjælp at hente.

Fra Aalborg til Fårup Sommerland på 45 minutter

Efterårsferien er over os med alle sine oplevelser, familiære sammenkomster og finurligheder. Hvis ikke du allerede har det i kalenderen, kan du med NT komme direkte fra Aalborg Busterminal til Fårup Sommerland på under 45 minutter.

Monster-slime og kælespøgelser

Til denne mørke, klamme efterårstid hører i sandhed ulækker og uhyggelig pynt. Tirsdag og torsdag i efterårsferien åbner Aalborg Historiske Museum et gruopvækkende værksted for børn.

Forlæng levetiden på dit gruopvækkende græskarhoved

Du kender det måske, du har lige siddet og brugt oceaner af tid på at lave det helt rigtige ansigtsudtryk på dit Halloween-græskar. Der går ét døgn, og så er det gået i forrådnelse.

Sæt farve på efterårsferien hos Kunsten

Efterårsferie på Kunsten byder på sjove og kreative aktiviteter for hele familien, nye udstillinger og børnefavoritter i brasseriet.

Strejke i Frankrig kan ødelægge din bilferie

Efterårsferien banker på for de rejselystne nordjyder. Til trods for inflation og krise skal mange danskere på bilferie, men strejke i Frankrig kan gøre det svært at komme hjem igen

Dyrenes Beskyttelse: Lad sælerne være i fred

Efterårsferien står for døren, og Dyrenes Beskyttelse oplever en markant stigning i opkald til deres vagtcentral i ferietiden. Det er særligt sæler, der ligger alene på stranden, som får folks opmærksomhed. Dog er dyrene sjældent i nød.

Små-dramatisk ny iPhone på markedet

Den nye smartphone iPhone 14 fra Apple kan automatisk ringe til alarmcentralen, hvis dens ejer er involveret i et trafikuheld. Men denne smarte funktion bør man nok slå fra, inden man spænder sig fast i rutsjebanen Fønix i Fårup Sommerland.

Det skal være surt at være indbrudstyv i efterårsferien!

Efterårets mørke falder for alvor på nu og skaber fremragende arbejdsbetingelser for indbrudstyve. Men hvad kan du selv gøre, når du tager på ferie. Eller hvis du nu alligevel er hjemme?

Trods krise: Feriehusudlejning eksploderer

Trods inflation og energikrise så er der ingen tvivl om feriehusudlejning kommer til at slå rekorder i efterårsferien. Selv corona-bookingerne fra 2019 ser ud til at blive overgået. Men husk også hvordan man sparer, mens man er på ferie!

Skummelt getaway til dine feriedage

Kan efterårsferien hurtigt gå hen og blive lige en tand for rar og cosy til din smag, skulle du måske krydre din tirsdag eller torsdag i ferien med en tur ned i Rakkerens Hule – et af byens mest uhyggelige og skumle steder.

Op på jernhesten!

Nu bliver alle de danske cykelruter meget nemmere at finde. En ny hjemmeside står klar i 2023

Aalborg Lufthavn er kåret som Danmarks bedste

Onsdag aften var der Danish Travel Awards hos Wallmans i Cirkusbygningen i København. Her blev Aalborg Lufthavn hædret med prisen som Danmarks Bedste Lufthavn.

Efterårsferien starter på Lille Vildmosecentret

Snart er det tid til at holde en velfortjent efterårsferie. I behøves dog ikke at rejse langt væk for at have en god efterårsferie. På Lille Vildmosecentret står de klar med en masse sjove og lærerige aktiviteter for både store og små

Million-indsprøjtning til turismen

54 millioner er der afsat til en pulje, der er målrettet lokale og tværgående turismeprojekter.

Flyv direkte til Caribien fra Aalborg

Rejse- og solglade aalborgensere kan godt begynde at finde sololie frem til slutningen af vinteren, da man fra uge 8 kan flyve direkte fra Aalborg til Den Dominikanske Republik

Feriegæster vil have særlige ferieoplevelser i unikke sommerhuse

Et markant stigende antal feriegæster har de seneste år medført nye rejsemønstre. Det stiller krav til landets feriehusudlejere. Derfor har DanCenter udvalgt en række nøje udvalgte feriehuse, som skal skabe særlige ferieoplevelser.

Sådan vælger danskerne sommerhuse

Danske sommerhusgæster stiller nye krav til sommerhuset. Det viser en ny undersøgelse, som har undersøgt danskernes sommerhusvaner. Der er særligt fokus på beliggenhed og kvalitet, når vi drager på sommerhusferie.

Slut på sommersæsonen hos Hals Strand Camping

Efteråret er begyndt at vise sig med visne blade, køligere temperaturer og ustadigt vejr. Nu ringer det også ud på sommersæsonen hos Hals Strand Camping.

Fra Aalborg til Lissabon i en ruf

Hvis du længes efter en lille efterårs-getaway med lidt af det hele, kunne Lissabon måske være svaret.

Udlændinge er pjattede med ophold i det danske

2022 har indtil videre været et ekstraordinært godt år for den danske feriehusbranche, som ifølge Danmarks Statistik har oplevet det højeste antal overnatninger nogensinde.

Kategorier

Nyheder fra FerieLIV

Seneste nyheder

Virksomheder