Nyheder fra FashionLIV

Fra forbudt til moderne

Gennem tiden har mænd og smykker nærmest været en forbudt kombination. Nu viser det sig at være en tendens, der er kommet for at blive.

Jo større, jo bedre

Sådan skal efterårets læderjakke se ud. Oversize er altså vejen frem, når du skal udvælge dig denne sæsons læderjakke.

Denne efterårstrend virker som et uoplagt valg

Vi har taget afsked med sommeren. I samme anledning har du måske været ved at pakke dine mininederdele væk. Det bør du dog ikke gøre, hvis du gerne vil være med på moden dette efterår.

Fødselsdagsfejring i Shoppen

Så er der fest. På lørdag den 17. september fejres Kings og Queens med live dj, sodavand og kage. I 5 år har butikken været at finde i Shoppen, og det skal markeres.

Praktisk tendens har fundet vej til catwalken

Efterårsvejret er en oplagt undskyldning for at pakke sig godt ind i en varm og lækker strik. Heldigvis har strikken også fundet vej til adskillige catwalks.

Forførende modetendens fortsætter til efteråret

Allerede i sommers kunne man spotte skinnende palietter og gennemsigtige kjoler på alverdens catwalks. Dette gør sig også gældende her i efteråret.

Vælg det helt moderigtige overtøj til efteråret

Temperaturen falder, og overtøjet bliver snart en fast del af vores hverdag igen. Hvis du skal ud og skaffe dig den helt moderigtige jakke, så skal du have fat i en sporty bomberjakke.

Efterårets uundgåelige farve er grøn

Selvom himlen ofte bliver grå, når efteråret melder sin ankomst, betyder det ikke, at moden bliver farveløs. Dette efterår er det grøn, som er den mest moderigtige farve.

POMPdeLUX Aalborg holder åbent hus

Fra den 8. til den 10. september er der åbent hus hos POMPdeLUX Aalborg, som holder til i Hasseris. Her kan du shoppe moderigtigt tøj til familiens mindste medlemmer med 15 procent rabat.

Årets sidste udendørsmarked hos Aalborg Streetfood

Aalborg Streetfood afholder årets sidste udendørsmarked denne søndag. Men bare rolig, markedet går ikke i vinterhi. Det vil blive rykket indenfor de næste par måneder.

Nyt designbrand fra Timothy Jacob Jensen

Designer Timothy Jacob Jensen har i samarbejde med Jacob Jensen og Kim Krull Jørgensen lanceret et nyt dansk design brand, der bygger på en interesse i at give designtalenter mulighed for at få deres kreativitet omsat til produkter.

Nyt koncept med bland-selv-tøj kommer til Aalborg

To iværksættere kommer til byen med deres nye koncept, hvor du kan blande et kilo vintage-tøj for 300 kroner.

Studenterhuset inviterer til tøjbazar

Mangler du en undskyldning for at rydde i gemmerne og få sorteret i garderobeskabet? Så er Studenterhusets tøjbazar lige noget for dig. Her kan du nemlig sælge ud af det tøj, som ligger bagerst i skabet og samler støv.

Guld og Rod Aalborg sætter omsætningsrekord

En længerevarende proces med re-branding og optimering af butikken har givet pote for Guld og Rod i Aalborg.

Copenhagen Fashion Week vinkede farvel til pels

På dette års modeuge blev det slået fast, at pels ikke længere er moderigtigt.

Astrid Frank – håndplukkede styles

Butikken Astrid Frank er historien om en drøm, der er gået i opfyldelse. Det er historien om håndplukkede styles, forskellige typer af varer og en stemning, der er helt nede på jorden.

Den hvide tanktop dominerede på modeugens catwalks

Den hvide tanktop har fået en renæssance, da den dominerede på samtlige modeller ved dette års modeuge i København.

Dansk modegigant vil have kønsfri mode

DK Company er Danmarks næststørste tøjkoncern. Nu relancerer de et af deres tøjmærker med 100 procent kønsfri mode.

AKKC byder indenfor til et nyt kæmpe loppemarked i Aalborg

Lørdag og søndag d. 20. og 21. august fra 10-17 vil der være guld at finde på byens første Habengut Marked i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Plant regnskov med dine gamle kondisko

Skoforhandleren The Athletes’s Foot (TAF) tilbyder lige nu alle kunder et gavekort på 100 kr. for hvert par indleverede kondisko, der indgår i TAFS sortiment. For hvert par sko, der indleveres, donerer TAF penge til plantning af et hurtigt voksende balsatræ i den ecuadorianske regnskov.

Tre udvalgte loppemarkeder i Aalborg, som du kan besøge i weekenden

I weekenden er Aalborg fuld af lopper. Du kan blandt andet gøre et kup eller stille op med din egen stand på disse tre loppemarkeder.

Kategorier

Nyheder fra FashionLIV

Seneste nyheder

Virksomheder