Teater
/
Aalborg
Event

VICEVÆRTEN

Den hjemløse Davies hjælpes af Aston efter et slagsmål. Aston tager Davies med hjem til det faldefærdige hus, hans bror ejer. Derefter går spillet i gang mellem Davies og de to brødre – hver især holder de fast i deres særheder og livsløgne.

Viceværten er skrevet af den britiske dramatiker Harold Pinter, der er kendt for sine stykker i genren absurd teater.

Spiller torsdag 29. + fredag 30. september + lørdag 1. oktober kl. 19.30

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
29/09/2022
19:30
30/09/2022
19:30
01/10/2022
19:30
Lokationen

Det Hem’lige Teater

Det Hem’lige Teater har en lang historie, der går helt tilbage til de glade 80’ere. Her samlede en gruppe unge teatret, som ingen kendte til at begynde med – deraf navnet. Efter nogle år blev teatret dog etableret som daghøjskole. I 1992 rykkede det ind i de nuværende lokaler i Kjellerupsgade.

En del af Det Hem’lige Teaters DNA har altid været at være både for og med unge mennesker. Lige fra den spæde opstart hvor teatret blev grundlagt og drevet af unge kræfter. Til i dag hvor teatret fungerer både som vækstlagsscene for unge samt huser amatørscener, der også bruger huset som spillested. Mantraet har alle dage været, at alle der har lyst, kan være med.

Netop lyst betyder noget. Alt er drevet af medspillernes lyst, engagement og drivkraft. Det er dem, det hele handler om. I modsætning til andre teatre handler det hos Det Hem’lige ikke udelukkende om, hvad publikum får ud af det. Det vil de selvfølgelig også gerne beskæftige sig med, men spillerne er i fokus her. Det er deres læring, fokus og engagement der er vigtigst. Det handler om, hvad der er relevant og ikke mindst om, hvad spillerne kan lære af arbejdet.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Kjellerupsgade 20, 9000 Aalborg

Offentlig transport

Tag bus 12,13, 15 eller 17 til Politigården og gå ca. 450 meter

Restauranter i nærheden

Alimentum A/S

hospital

En understregning af Aalborgs status som spændende restaurant-by. Sådan udtrykkes de fem stjerner, Restaurant Alimentum netop har fået af en madanmelder.

Pingvin ApS

hospital

Leder I efter gode restauranter i Aalborg, og ønsker I at forkæle jeres smagsløg med noget ud over det sædvanelige, kan I fordel lægge vejen forbi Pingvin. Hos Pingvin finder du det bedste udvalg af Verdenstapas.

Azzurra ApS

hospital

Azzurra bringer smagen af det autentiske Italien til Aalborg. Her forenes kærligheden til det italienske køkken med italiensk afslappet gæstfrihed og skaber  tilsammen en hyggelig og unik spiseoplevelse.

Kommende events på samme lokation