Foredrag
/
Aalborg
Event

UDTRAPNING AF PSYKOFARMAKA

Anders Sørensen forsker i udtrapning af psykofarmaka og har egen psykologpraksis i Aarhus og København, hvor han primært hjælper mennesker ud af psykofarmaka og laver psykoterapi depression, angst, PTSD, psykoser, skizofreni og eksistentielle kriser.
For hvordan trapper man sikkert og effektivt ud af medicinen, så man minimerer – eller helt undgår – de abstinenssymptomer, som al psykofarmaka kan give? Og hvordan håndterer man tankmylderet, traumerne, angsten og de svære følelser uden medicin, men via sin egen psykes styrke? Nogen oplever krise over de ”tabte” år pga. fejlmedicinering og fejldiagnosticering, og nogen skal i gang med oprigtig behandling af den lidelse, medicinen kun symptombehandlede. Bliv klogere på en fundamentalt anderledes, og væsentligt mere positiv og opløftende tilgang til psykisk lidelse end den traditionelle, biologiske, diagnostiske, medicinske psykiatri. For hvad er psykisk lidelse egentlig, nu det ikke er kemiske ubalancer og andre af psykiatriens mange myter?

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
15/09/2022
19:00 - 21:00
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)