Foredrag
/
Aalborg Øst
Event

Sundhed, livslykke og vaccinationsmodstand

Vegetarisme, detox, vinterbadning, vaccinemodstand – alt sammen i sundhedens navn! Vejene til et bedre liv gennem kroppen tager mange former i disse år. Hvad de færreste ved, er at alle eksemplerne blev udviklet og slog igennem allerede omkring 1900.
Daniel Henschen forsker i den danske livsreformbevægelses historie og fortæller historien om, hvordan naturhelbredelse, vegetarisme og nøgenkultur opstod og blev udbredt i det danske samfund fra slutningen af 1800-tallet og de næste årtier.
Det er historien om hvordan grøntsagskost og gymnastik gik fra subkultur til mainstream. Men også hvordan den sidste store pandemi, den spanske syge, blev mødt med alternativ behandling, og hvordan vaccinemodstanderne demonstrerede i 1920erne.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
03/10/2022
17:00 - 19:00
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)