Foredrag
/
Aalborg Øst
Event

STRESS OG HJERNEN

Det moderne samfund og det moderne arbejdsmarked stiller store krav til vores hjerner og især til de tænkende og følelsesmæssige funktioner. Desværre er stress et stort og voksende problem, men vi ved reelt meget lidt om, hvad der sker i hjernen, når vi rammes af stress.
Underviseren, der er ingeniøruddannet, har en interesse i at bygge bro mellem mennesker og teknologi, samt virkelighed og videnskab. Udviklingen indenfor hjerneforskningen buldrer derud af og dermed mulighederne for at forstå hjernesygdomme og psykiske lidelser, efterhånden som vi bliver bedre til at anvende teknologierne.
I dette foredrag kommer vi igennem hjernens opbygning, sygdommen stress og de forskellige teknologier, hvormed man kan studere hjernen og dens funktioner før, nu og i fremtiden.
Arrangeret af Folkeuniversitetet.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
29/09/2022
17:00 - 19:00
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)