Musik
/
Midtby
Event

Så syng da, Nordjylland med Anne-Marie Hassing

Fællessang!

Anne-Marie Hassing kan rigtig mange ting. Hun tager bl.a. rundt i Danmark for at lave fællessangsarrangementer.

Hver uge synger hun ligeledes morgensange på DK4 sammen sit band “Neighbours and Friends”.

Hun er professionel sanger – skriver selv musik, har udgivet børne-cd og har deltaget flere gange i Dansk Melodi Grand Prix.

Siden 2010 har hun dyrket fællessangen på forskellige efterskoler og højskoler, i borgerhuse og kirker rundt omkring i hele Jylland.

I aften besøger hun Folkekirkens Hus i Aalborg for at synge med publikum. Anne-Marie Hassing har valgt en række sange, som hun holder af, og som hun gerne vil dele med publikum. Anne Marie
synger for og promoverer sangene, og så synger hun ind imellem et par af sine egne sange.

Kom og lyt og syng sammen med Anne-Marie til en rigtig hyggelig aften i Folkekirkens hus.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
03/10/2022
19:30
Lokationen

Folkekirkens Hus

MIDT PÅ GAMMEL TORV I AALBORG

– på en af byens bedste matrikler ligger Folkekirkens Hus – et kraftcenter for kirke & kultur i Nordjylland.

Det er Budolfi Sogn, Budolfi provsti i samarbejde med Aalborgs øvrige provstier og Aalborg Stift, der har købt af den gamle Nationalbank, som senest husede Aalborg Universitets Arkitekt & Design- uddannelse.

Folkekirkens Hus består af mere end 2.400 m2 fordelt på 3 plan + fuld kælder. Der er fem sale: Aalborgsalen, Pejsestuen, Budolfi sal 1, Budolfi sal 2 og Orangeriet. Derudover huset Folkekirkens Hus en “Cafeen”, der ligger i kælderen og som om sommeren har udendørs servering på Gammel Torv.

Der er mange beboere i Folkekirkens Hus. Blandt dem kan nævnes Budolfi Kirkes kordegne, kirketjenere og organister, Aalborg Stifts Informationstjeneste, Aalborg Kommunes skole-kirke tjeneste, Vestervig Kirkemusikskole, Sygehuspræsten og Aalborg Stifts Diakoniprojekt.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Gammeltorv 4, 9000 Aalborg

Offentlig transport

Folkekirkens hus er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Næsten alle buslinjer kører til Nytorv i Aalborg, hvorfra der kun er 3 min. gang til Folkekirkens Hus.

Restauranter i nærheden

La Locanda Dei Liberati ApS

hospital

La Locanda – Aalborgs autentiske italienske spisehus ledes først og fremmest af den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren. Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen, bl.a. på Rosdahls, Limfordshotellet og senest Cupo.

La Bottega Aalborg ApS

hospital

La Bottega – Lille café med eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup, mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet…

Caféen ligger i Brix Gaard. Italienske 1600-tals inspirerede kvalitetsfliser og keramik er nøje udvalgt i almuestilen for at kunne matche den oprindelige Brix Gaards faktiske alder. Og et hold italienske brolæggere har ovenikøbet været i Aalborg for at skabe det rette italienske mønster i den genetablerede brobelægning på gårdspladsen, hvor gæsterne til foråret skal kunne sidde ude og nyde de italienske specialiteter og måske et stille glas Asti.

Foreningen Cafe Kafe

hospital

Caféen er en lille hyggelig café lige i midten af Aalborg med plads til op til 50 personer indendørs og omtrent det sammen udenfor på terrassen midt på Gammeltorv med udsigt både til det pulserende byliv og den store domkirke, Budolfi kirke. I 1940-1943 blev der bygget en nationalbank, som er netop de lokaler Caféen har i dag.

Caféen holder åbent:

Mandag til onsdag fra 10.00 – 19.00

Torsdag til lørdag fra 10.00 – 20.00

Søndag lukket

Artister

Anne-Marie Hassing kan rigtig mange ting. Hun tager bl.a. rundt i Danmark for at lave fælles-
sangsarrangementer.

Hver uge synger hun ligeledes morgensange på DK4 sammen sit band “Neighbours and Friends”.

Hun er professionel sanger – skriver selv musik, har udgivet børne-cd og har deltaget flere gange i Dansk Melodi Grand Prix.

Siden 2010 har hun dyrket fællessangen på forskellige efterskoler og højskoler, i borgerhuse og kirker rundt omkring i hele Jylland.