Koncert
Musik
/
Aalborg
Event

NEIGHBOURS & FRIENDS

Spillemand, sanger og sangskriver Helge Engelbrecht kan fejre både 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum i musikbranchen til december 2022. Det markerer han med koncerten Stjernestunder 2022 med hele det store sommersangsorkester, Neighbours & Friends.

Stjernestunder bliver som koncert det mest ambitiøse til dato fra hele holdet. Og helt i tråd med de gældende toner i Mariehaven, hvor holdet plejer at holde til, bliver det et stort, flot, varieret koncertprogram, hvor der både vil være noget for øjne, ører, sjæl og sind.

Neighbours & Friends har gennem årene etableret deres base på Mariehaven i Ansager, hvor et trofast publikum fra nær og fjern strømmer til de populære koncerter “Sommersang i Mariehaven”, som også kan opleves på forskellige tv-kanaler hjemme i stuerne.

Nu drager det folkekære orkester dog atter ud i landet, denne gang i udvidet form, for at møde publikum, der kan se frem til et glædeligt genhør med de velkendte sange.

Der er som altid lagt op til en humørfyldt og levende koncert med god energi. Og det bliver både med nyere sange og de gamle kendte hits, når bandet sætter takter og toner i AKKC.

Læs mere om eventet på arrangørens hjemmeside